Banesa mund të shfrytëzohet për banim por në rastet kur ka hapësirën e duhur dhe lokacionin e duhur atëherë atë mund ta shfrytëzoni edhe si zyre.

Shfrytëzimi i banesave si zyre ka përparësitë e veta kjo jo vetëm për sipërfaqen por edhe për sigurinë e punëtorëve dhe të gjitha pajisjeve elektronike të cilat mund t’i përdorni për punë, varësisht nga lloji i biznesit që e keni.

Gjithçka që duhet të dini rreth banesës me qira

Kjo banesë me sipërfaqe  83.52m2, gjendet tek kafet e vogla në Prishtinë dhe mund të shfrytëzohet për banim ose si zyre.

Banesa ka një sallon me kuzhinë, dy dhoma gjumi, koridorin dhe një banjo, ndërsa çmimi për muaj është 800 euro.

BANESA ME QIRA

Sipërfaqja 83.52 m2

Koridori

Salloni me kuzhinë

2 Dhoma gjumi

1 Banjo

Mund të shfrytëzohet për banim ose si zyre

Shëtitja virtuale 3D

Për më shumë informacion kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Nr.tel: 048 90 90 90