LAJMI I FUNDIT:

Sociale

Trençevska: Buxhetimi i përgjegjshëm gjinor është misioni im, një punë e përkushtuar afatgjatë që besoj se do të bëjë ndryshim

Trençevska: Buxhetimi i përgjegjshëm gjinor është misioni im, një punë e përkushtuar afatgjatë që besoj se do të bëjë ndryshim

Sociale
Trençevska: Në fokus të rritjeve të pensioneve do të jenë pensionistët me të ardhura më të vogla

Trençevska: Në fokus të rritjeve të pensioneve do të jenë pensionistët me të ardhura më të vogla

Sociale
Trençevska: Vetëm me bashkëpunim ndërsektorial do ta parandalojmë femicidin si akt më të rëndë të dhunës ndaj grave

Trençevska: Vetëm me bashkëpunim ndërsektorial do ta parandalojmë femicidin si akt më të rëndë të dhunës ndaj grave

Sociale
Trençevska paralajmëron takim me pensionistët e pakënaqur

Trençevska paralajmëron takim me pensionistët e pakënaqur

Sociale
Rritja e pensioneve në Maqedoni varet nga Kushtetuesja

Rritja e pensioneve në Maqedoni varet nga Kushtetuesja

Sociale
Pranohen pjesërisht kërkesat e personave me nevoja të posaçme  në RMV

Pranohen pjesërisht kërkesat e personave me nevoja të posaçme në RMV

Sociale
Tregtia me njerëz: RMV vend origjine, destinacioni dhe tranzitimit!

Tregtia me njerëz: RMV vend origjine, destinacioni dhe tranzitimit!

Sociale
Maqedoni, pagesa e pensioneve për muajin maj do të bëhet më 29 maj

Maqedoni, pagesa e pensioneve për muajin maj do të bëhet më 29 maj

Sociale
MPPS: 23 Maji ditë jopune për vllahët, 24 Maji për të gjithë qytetarët

MPPS: 23 Maji ditë jopune për vllahët, 24 Maji për të gjithë qytetarët

Sociale
MASIT-Maqedoni: Rrjetet sociale duhet të drejtohen për qëllime edukative, jo të shfuqizohen

MASIT-Maqedoni: Rrjetet sociale duhet të drejtohen për qëllime edukative, jo të shfuqizohen

Sociale
MPPS Maqedoni: Ndihma financiare për pagesën e energjensave do të vazhdojë nga muaji tetor

MPPS Maqedoni: Ndihma financiare për pagesën e energjensave do të vazhdojë nga muaji tetor

Sociale
Depresioni dhe ankthi gjithnjë e më të përhapur tek të rinjtë në Maqedoni

Depresioni dhe ankthi gjithnjë e më të përhapur tek të rinjtë në Maqedoni

Sociale
Trençevska: 3.000 denarë në muaj për të rinjtë deri në 23 vjeç që punojnë në prodhim

Trençevska: 3.000 denarë në muaj për të rinjtë deri në 23 vjeç që punojnë në prodhim

Sociale
E premtja, ditë jopune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë së Veriut

E premtja, ditë jopune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë së Veriut

Sociale
Pensionet për muajin prill do të paguhen nga 25 prilli

Pensionet për muajin prill do të paguhen nga 25 prilli

Sociale
Kompania Ecolog ndan mijëra kupona me rastin e Festës së Bajramit

Kompania Ecolog ndan mijëra kupona me rastin e Festës së Bajramit

Sociale
17 prilli ditë jopune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë

17 prilli ditë jopune për të gjithë qytetarët e Maqedonisë

Sociale
Qytetarët e Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë ndër qytetarët me jetëgjatësi me të shkurtër në rajon

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut dhe Bullgarisë ndër qytetarët me jetëgjatësi me të shkurtër në rajon

Sociale
Trençevska: Është e nevojshme miratimi i një marrëveshjeje të re të përgjithshme kolektive

Trençevska: Është e nevojshme miratimi i një marrëveshjeje të re të përgjithshme kolektive

Sociale
Qytetarët e Maqedonisë së Veriut mesatarisht jetojnë 75 vjet

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut mesatarisht jetojnë 75 vjet

Sociale
Trençevska: Vazhdojmë me fushatën për fuqizim ekonomik të grave

Trençevska: Vazhdojmë me fushatën për fuqizim ekonomik të grave

Sociale
MPPS-Maqedoni: Në muajin mars pensionet do të rriten për 8.4%

MPPS-Maqedoni: Në muajin mars pensionet do të rriten për 8.4%

Sociale
Maqedonia e Veriut po plaket, për 10 vjet 150 mijë të rinj më pak

Maqedonia e Veriut po plaket, për 10 vjet 150 mijë të rinj më pak

Sociale
Ligji për marrëdhënie pune në Maqedoni, trajtim të barabartë të punëtorëve

Ligji për marrëdhënie pune në Maqedoni, trajtim të barabartë të punëtorëve

Sociale