LAJMI I FUNDIT:

Drejtësi - Faqja 3

Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, ish-oficeri i ushtrisë britanike flet për nivelet e organizimit të UÇK-së

Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, ish-oficeri i ushtrisë britanike flet për nivelet e organizimit të UÇK-së

Drejtësi
​Gjakovë: 34 vjet burgim ndaj 14 të akuzuarve për kontrabandim me migrantë

​Gjakovë: 34 vjet burgim ndaj 14 të akuzuarve për kontrabandim me migrantë

Drejtësi
Amnistia, 26 të burgosur akuzojnë Panelin e Lirimit me Kusht për shkelje të ligjit

Amnistia, 26 të burgosur akuzojnë Panelin e Lirimit me Kusht për shkelje të ligjit

Drejtësi
Komandant Remi dhe përballjet e tij me drejtësinë

Komandant Remi dhe përballjet e tij me drejtësinë

Drejtësi
Me urdhër të Speciales i konfiskohet telefoni vëllait të Salih Mustafës

Me urdhër të Speciales i konfiskohet telefoni vëllait të Salih Mustafës

Drejtësi
Klinaku e quan spektakël konfiskimin e telefonit të Nait Hasanit nga Specialja

Klinaku e quan spektakël konfiskimin e telefonit të Nait Hasanit nga Specialja

Drejtësi
​Ish-oficeri i ushtrisë britanike dëshmitar në gjykimin kundër Thaçit dhe të tjerëve

​Ish-oficeri i ushtrisë britanike dëshmitar në gjykimin kundër Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
Rasti Krasniqi dhe Dezdari – gjykata jep detaje për shpalljen e aktgjykimit

Rasti Krasniqi dhe Dezdari – gjykata jep detaje për shpalljen e aktgjykimit

Drejtësi
Aktakuzë kundër një personi për kanosje ndaj gazetarit Bujar Vitija

Aktakuzë kundër një personi për kanosje ndaj gazetarit Bujar Vitija

Drejtësi
Remi jep detaje për shoqërimin e tij nga Specialja: S’kishin ndonjë interesim pos telefonit

Remi jep detaje për shoqërimin e tij nga Specialja: S’kishin ndonjë interesim pos telefonit

Drejtësi
Pas intervistimit, lirohet Rrustem Mustafa – Remi

Pas intervistimit, lirohet Rrustem Mustafa – Remi

Drejtësi
EULEX reagon për bastisjen te familja Fazliu: Nga viti 2008 vetëm asistojmë për institucione të caktuara

EULEX reagon për bastisjen te familja Fazliu: Nga viti 2008 vetëm asistojmë për institucione të caktuara

Drejtësi
​Dëshmitari: Thaçin e kam njohur gjatë luftës, pastaj kemi qenë bashkë në institucione

​Dëshmitari: Thaçin e kam njohur gjatë luftës, pastaj kemi qenë bashkë në institucione

Drejtësi
I akuzuari për vrasjen e policit në Zllatar: Për mua më shumë se çfarëdolloj dënimi është e rëndësishme që drejtësia për shokun tim të vihet në vend

I akuzuari për vrasjen e policit në Zllatar: Për mua më shumë se çfarëdolloj dënimi është e rëndësishme që drejtësia për shokun tim të vihet në vend

Drejtësi
Specialja pranon edhe një person që pretendon se është viktimë në procesin gjyqësor

Specialja pranon edhe një person që pretendon se është viktimë në procesin gjyqësor

Drejtësi
Dëshmitari thotë se pas luftës Thaçi punoi me LDK-në për të mirën e Kosovës

Dëshmitari thotë se pas luftës Thaçi punoi me LDK-në për të mirën e Kosovës

Drejtësi
Babai i viktimës që u vra vitin e kaluar në Ferizaj: Ma ka vra të vetmin djalë, ma ka humb krejt familjen

Babai i viktimës që u vra vitin e kaluar në Ferizaj: Ma ka vra të vetmin djalë, ma ka humb krejt familjen

Drejtësi
Dëshmitari i radhës i mbrojtur në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve është ish-komandat i UÇK-së dhe ish-anëtar i LDK-së

Dëshmitari i radhës i mbrojtur në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve është ish-komandat i UÇK-së dhe ish-anëtar i LDK-së

Drejtësi
Dosja e Prokurorisë për krimet e luftës në Vushtrri: I dëmtuari e pa të akuzuarin Sllaxhan Trajkoviq duke ia ekzekutuar babanë

Dosja e Prokurorisë për krimet e luftës në Vushtrri: I dëmtuari e pa të akuzuarin Sllaxhan Trajkoviq duke ia ekzekutuar babanë

Drejtësi
Prizren, aktakuzë kundër një personi për grabitje dhe armëmbajtje pa leje

Prizren, aktakuzë kundër një personi për grabitje dhe armëmbajtje pa leje

Drejtësi
​Abrahams përfundon dëshminë kundër Thaçit dhe të tjerëve

​Abrahams përfundon dëshminë kundër Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
Aliu për dëshminë e Abrahams në Hagë: Tmerruese që raportet shërbimeve serbe përdoren për ta akuzuar UÇK-në

Aliu për dëshminë e Abrahams në Hagë: Tmerruese që raportet shërbimeve serbe përdoren për ta akuzuar UÇK-në

Drejtësi
Apeli kthen në rigjykim çështjen e dhunimit ndaj 11-vjeçares, më 22 shtator mbahet seanca gjyqësore

Apeli kthen në rigjykim çështjen e dhunimit ndaj 11-vjeçares, më 22 shtator mbahet seanca gjyqësore

Drejtësi
Gjykimi ndaj Bedri Krasniqit: Çka deklaruan palët në seancën e fundit para shpalljes së aktgjykimit?

Gjykimi ndaj Bedri Krasniqit: Çka deklaruan palët në seancën e fundit para shpalljes së aktgjykimit?

Drejtësi