LAJMI I FUNDIT:
UBT

UBT

378 Artikuj

Rektori Hajrizi ftohet si folës kryesor në Konferencën Ndërkombëtare – ICONSR 2023 në Budva

Rektori Hajrizi ftohet si folës kryesor në Konferencën Ndërkombëtare – ICONSR 2023 në Budva

UBT
Falë UBT-së, Kosova vendoset në rrjetin më të rëndësishëm të Organizatës Botërore të Laboratorëve dhe Shkencës së Ndërtimtarisë – RILEM

Falë UBT-së, Kosova vendoset në rrjetin më të rëndësishëm të Organizatës Botërore të Laboratorëve dhe Shkencës së Ndërtimtarisë – RILEM

UBT
UBT ofron programin master Planifikim Urban dhe Zhvillim i Qëndrueshëm, i vetmi në Kosovë dedikuar këtyre fushave

UBT ofron programin master Planifikim Urban dhe Zhvillim i Qëndrueshëm, i vetmi në Kosovë dedikuar këtyre fushave

UBT
Studimet master në UBT – garanci e suksesit dhe ngritjes akademike

Studimet master në UBT – garanci e suksesit dhe ngritjes akademike

UBT
UBT mbetet institucioni më i pavarur akademik në Kosovë

UBT mbetet institucioni më i pavarur akademik në Kosovë

UBT
Ekipi i Kosovës po bëhet gati për garën ndërkombëtare të robotikës në Singapor

Ekipi i Kosovës po bëhet gati për garën ndërkombëtare të robotikës në Singapor

UBT
Fakulteti i Inxhinierisë së Mekatronikës në UBT, vend i inovacioneve të fundit në fushën e Inteligjencës Artificiale dhe Robotikës në Kosovë dhe rajon

Fakulteti i Inxhinierisë së Mekatronikës në UBT, vend i inovacioneve të fundit në fushën e Inteligjencës Artificiale dhe Robotikës në Kosovë dhe rajon

UBT
Përmbyllet suksesshëm edicioni i dymbëdhjetë i “Global UBT Fest 2023”

Përmbyllet suksesshëm edicioni i dymbëdhjetë i “Global UBT Fest 2023”

UBT
Akreditohen Shkolla e Mesme Teknik i Optikës – Opticient dhe Shkolla e Mesme e Teknologjisë Informative dhe Elektroteknike në UBT

Akreditohen Shkolla e Mesme Teknik i Optikës – Opticient dhe Shkolla e Mesme e Teknologjisë Informative dhe Elektroteknike në UBT

UBT
Nis zyrtarisht edicioni i dymbëdhjetë i “Global UBT Fest 2023”

Nis zyrtarisht edicioni i dymbëdhjetë i “Global UBT Fest 2023”

UBT
UBT vlerësohet me çmimin “Europian Young Entepreneurial University of the Year”

UBT vlerësohet me çmimin “Europian Young Entepreneurial University of the Year”

UBT
Studenti nga Harvardi, Gerson Cornejo ka përzgjedhur UBT-në për një internship

Studenti nga Harvardi, Gerson Cornejo ka përzgjedhur UBT-në për një internship

UBT
UBT nënshkruan memorandum mirëkuptimi me “University of Seoul” nga Koreja e Jugut

UBT nënshkruan memorandum mirëkuptimi me “University of Seoul” nga Koreja e Jugut

UBT
UBT përzgjedhet si model për të prezantuar në konferencën WURI 2023

UBT përzgjedhet si model për të prezantuar në konferencën WURI 2023

UBT
UBT – lider i rrjetëzimit të studentëve në arenën ndërkombëtare përmes bashkëpunimeve me më shumë se 500 universitete prestigjioze

UBT – lider i rrjetëzimit të studentëve në arenën ndërkombëtare përmes bashkëpunimeve me më shumë se 500 universitete prestigjioze

UBT
UBT ndryshon qasjen në edukimin dhe arsimin në Kosovë – sjell modelin unik përmes Shkollës Fillore të Mesme të Ulët UBT

UBT ndryshon qasjen në edukimin dhe arsimin në Kosovë – sjell modelin unik përmes Shkollës Fillore të Mesme të Ulët UBT

UBT
UBT i bashkohet rrjetit të 153 universiteteve nga 25 shtete të ndryshme të anëtarësuara në UNIMED

UBT i bashkohet rrjetit të 153 universiteteve nga 25 shtete të ndryshme të anëtarësuara në UNIMED

UBT
Shkolla e Mesme e Lartë e Mjekësisë dhe Gjimnazi UBT shpall konkurs për pranimin e nxënësve të rinj për vitin shkollor 2023/2024

Shkolla e Mesme e Lartë e Mjekësisë dhe Gjimnazi UBT shpall konkurs për pranimin e nxënësve të rinj për vitin shkollor 2023/2024

UBT
UBT dhe EON startojnë me versionin e ri të inteligjencës artificiale, projekt ky që tejkalon shifrën e 30 milionë dollarëve

UBT dhe EON startojnë me versionin e ri të inteligjencës artificiale, projekt ky që tejkalon shifrën e 30 milionë dollarëve

UBT
UBT dhe Oda Ekonomike Austriake organizuan Panairin e Punës së Kompanive Austriake – i pari i këtij lloji në Kosovë

UBT dhe Oda Ekonomike Austriake organizuan Panairin e Punës së Kompanive Austriake – i pari i këtij lloji në Kosovë

UBT
Panairi i Punës i Kompanive Austriake – mundësi e shkëlqyeshme për t’u kyqur në tregun e punës në Austri

Panairi i Punës i Kompanive Austriake – mundësi e shkëlqyeshme për t’u kyqur në tregun e punës në Austri

UBT
U përurua këndi i xhudos në Parkun Shkencor Inovativ të UBT-së

U përurua këndi i xhudos në Parkun Shkencor Inovativ të UBT-së

UBT
Objekti i kampusit të UBT-së emërohet me emrin e shqiptaro-amerikanit Jim Xhema

Objekti i kampusit të UBT-së emërohet me emrin e shqiptaro-amerikanit Jim Xhema

UBT
Transfero studimet në UBT

Transfero studimet në UBT

UBT