LAJMI I FUNDIT:
Cinestar

Cinestar

14 Artikuj

RENAISSANCE: A film by Beyoncen ga 1 – 3 dhjetor në Cinestar Megaplex

RENAISSANCE: A film by Beyoncen ga 1 – 3 dhjetor në Cinestar Megaplex

Cinestar
Kinemaja Screen X në CineStar Megaplex vjen me zbritje të pabesueshme 50% në të gjitha biletat e filmave çdo të Premte

Kinemaja Screen X në CineStar Megaplex vjen me zbritje të pabesueshme 50% në të gjitha biletat e filmave çdo të Premte

Cinestar
Biletat në kinema për 2 euro në CineStar Megaplex në Prishtina Mall – oferta e filmit e vitit!

Biletat në kinema për 2 euro në CineStar Megaplex në Prishtina Mall – oferta e filmit e vitit!

Cinestar
Ngjarja më e madhe “detare” në Prishtinë do të jetë premiera e filmit “Meg2: The Trench”, më 2 gusht në CineStar Megaplex!

Ngjarja më e madhe “detare” në Prishtinë do të jetë premiera e filmit “Meg2: The Trench”, më 2 gusht në CineStar Megaplex!

Cinestar
‘Barbie’ thyen rekord në CineStar në Prishtina Mall

‘Barbie’ thyen rekord në CineStar në Prishtina Mall

Cinestar
‘Barbie” në  CineStar Megaplex – “Cinelady” më i vizituar në rajon!

‘Barbie” në CineStar Megaplex – “Cinelady” më i vizituar në rajon!

Cinestar
Barbie – konkurron Cinestar Megapex me bileta të shitura dy javë para filmit!

Barbie – konkurron Cinestar Megapex me bileta të shitura dy javë para filmit!

Cinestar
Shijoni filmin si kurrë më parë në CineStar Megaplex me teknologjitë 4DX dhe ScreenX!

Shijoni filmin si kurrë më parë në CineStar Megaplex me teknologjitë 4DX dhe ScreenX!

Cinestar
Pas Amerikës, Japonisë, Kanadasë dhe Anglisë – 4DX ScreenX për herë të parë në Kosovë në CineStar Megaplex në Prishtina Mall!

Pas Amerikës, Japonisë, Kanadasë dhe Anglisë – 4DX ScreenX për herë të parë në Kosovë në CineStar Megaplex në Prishtina Mall!

Cinestar
Filmi i shumëpritur po vjen: “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” në Cinestar deri më 31 korrik!

Filmi i shumëpritur po vjen: “Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One” në Cinestar deri më 31 korrik!

Cinestar
Premiera e Transformers: Rise of the Beasts në CineStar Megaplex mblodhi një numër të madh të njerëzve!

Premiera e Transformers: Rise of the Beasts në CineStar Megaplex mblodhi një numër të madh të njerëzve!

Cinestar
Hapja e Cinestar Megaplex në Prishtina Mall! Sot në ora 15 kinemaja më e madhe dhe më e bukur në Evropën Juglindore hap dyert

Hapja e Cinestar Megaplex në Prishtina Mall! Sot në ora 15 kinemaja më e madhe dhe më e bukur në Evropën Juglindore hap dyert

Cinestar
CINESTAR MEGAPLEX nga 2 deri me 4 qershor ka mega ofertë 1+1 GRATIS!

CINESTAR MEGAPLEX nga 2 deri me 4 qershor ka mega ofertë 1+1 GRATIS!

Cinestar
CineStar Cinemas me 2 qershor hap dyert në Prishtina Mall – Megaplexi me 15 salla, nga të cilat 4DX dhe gold class, do të jetë kinemaja më e madhe dhe më moderne në Evropën Juglindore

CineStar Cinemas me 2 qershor hap dyert në Prishtina Mall – Megaplexi me 15 salla, nga të cilat 4DX dhe gold class, do të jetë kinemaja më e madhe dhe më moderne në Evropën Juglindore

Cinestar