LAJMI I FUNDIT:

A po kërkoni një hapësirë të përshtatshme për një qendër të re aktiviteti në Pejë? Ky vend është ideal ID-176

Nëse po kërkoni vendndodhjen e përsosur për të ngritur biznesin tuaj ose për të filluar një projekt të ri? Mos shikoni më larg se parcelë e tokës me qira në Pejë!

E vendosur në rrugën “Marije Shllaku” në zemër të Pejës, kjo parcelë e tokës 15 ARI është vendi ideal për një sërë aktivitetesh. Pavarësisht nëse po kërkoni të ndërtoni një hapësirë ​​komerciale, të filloni një projekt të ri zhvillimi ose të krijoni një vend grumbullimi të komunitetit, kjo tokë është kanavacë e përsosur për vizionin tuaj.

Toka mund të shfrytëzohet dhe ndahet në pjesë të ndryshme duke filluar nga pesë ari e tutje sipas nevojës së biznesit.

Një nga veçoritë më të spikatura të kësaj prone është vendndodhja e saj, pranë gjimnazit. Lehtësisht e aksesueshme dhe e dukshme për komunitetin lokal. Pavarësisht nëse po kërkoni të tërheqni një audiencë të gjerë ose të krijoni një qendër të re aktiviteti në Pejë, ky vend është ideal.

Përveç vendndodhjes së saj primare, kjo tokë ofron një sërë mundësish për zhvillim. Me 15 ARI për të punuar, ju mund të ndërtoni një hapësirë ​​të madhe tregtare, një kompleks rezidencial me shumë njësi, apo edhe një park komunitar apo shesh lojërash. Opsionet janë të pafundme, dhe zgjedhja është e juaja.

Fillimi i një biznesi ose projekti të ri mund të jetë i shtrenjtë, prandaj  po ofrohet kjo pronë me një çmim 1,500 euro me qira. Ju do të jeni në gjendje të investoni më shumë në vizionin tuaj dhe t’i realizoni ëndrrat tuaja pa e prishur bankën.

TOKA ME QIRA

Sipërfaqja 15 ARI

Rr.Marije Shllaku në Pejë (afër gjimnazit)

Çmimi i qirasë 1,500 euro me marrëveshje

Parcela e tokës mund të ndahet në dy apo më shumë pjesë

ID-176

VIDEO E TOKËS ME QIRA


Për më shumë informacione kontaktoni në:

E-mail: realestate@telegrafi.com

Tel: 048 90 90 90

Më shumë