LAJMI I FUNDIT:

Zyra e Prokurorit të Specializuar

29 Artikuj

Të premten fillojnë kundërpyetjet për dëshmitarin e katërt të prokurorisë, ndaj Thaçit e të tjerëve

Të premten fillojnë kundërpyetjet për dëshmitarin e katërt të prokurorisë, ndaj Thaçit e të tjerëve

Drejtësi
Dëshmitarja: Pjetër Shala dhe të tjerë e torturuan burrin tim në Kukës

Dëshmitarja: Pjetër Shala dhe të tjerë e torturuan burrin tim në Kukës

Drejtësi
Gjykata Speciale, mbrojtja e Selimit kërkon më pak redaktime në vendimin mbi konfirmimin e aktakuzës

Gjykata Speciale, mbrojtja e Selimit kërkon më pak redaktime në vendimin mbi konfirmimin e aktakuzës

Drejtësi
Publikimi i emrave nga Specialja, reagojnë nga OVL-UÇK-ja: Skandal dhe poshtërsi e radhës

Publikimi i emrave nga Specialja, reagojnë nga OVL-UÇK-ja: Skandal dhe poshtërsi e radhës

Kosovë
Gjyqi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, prokuroria: Na duhen mbi 700 orë për të paraqitur çështjen e tyre

Gjyqi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, prokuroria: Na duhen mbi 700 orë për të paraqitur çështjen e tyre

Drejtësi
Mbrojtja thotë se një dëshmitar i shtyrë nga një informator pranoi të gënjejë se Veseli e Thaçi ishin përgjegjës për dokumentet konfidenciale në rastin Gucati&Haradinaj

Mbrojtja thotë se një dëshmitar i shtyrë nga një informator pranoi të gënjejë se Veseli e Thaçi ishin përgjegjës për dokumentet konfidenciale në rastin Gucati&Haradinaj

Drejtësi
ZPS-ja dorëzon listën me 40 dëshmitarët e parë të saj në rastin Thaçi dhe të tjerët

ZPS-ja dorëzon listën me 40 dëshmitarët e parë të saj në rastin Thaçi dhe të tjerët

Kosovë
Gjykata Speciale, Zyra e Prokurorit të Specializuar kërkon që Thaçit t’i vazhdohet paraburgimi

Gjykata Speciale, Zyra e Prokurorit të Specializuar kërkon që Thaçit t’i vazhdohet paraburgimi

Drejtësi
Rasti Thaçi dhe të tjerët, gjykatësi: Çështja do të kalojë te trupi gjykues para fundit të vitit

Rasti Thaçi dhe të tjerët, gjykatësi: Çështja do të kalojë te trupi gjykues para fundit të vitit

Kosovë
Rasti Thaçi dhe tjerët në Gjykatën Speciale, ZPS parashtron një grafikë shtesë të Rregullës 109 (c) me materiale të shtuara në listën e provave

Rasti Thaçi dhe tjerët në Gjykatën Speciale, ZPS parashtron një grafikë shtesë të Rregullës 109 (c) me materiale të shtuara në listën e provave

Drejtësi
Avokatët: I papranueshëm cilësimi i ish-krerëve të UÇK-së si “bandë kriminale” nga ZPS

Avokatët: I papranueshëm cilësimi i ish-krerëve të UÇK-së si “bandë kriminale” nga ZPS

Drejtësi
Tomë Gashi: Prokurorët e Gjykatës Speciale kanë shpikur prova kundër ushtarëve të UÇK-së

Tomë Gashi: Prokurorët e Gjykatës Speciale kanë shpikur prova kundër ushtarëve të UÇK-së

Drejtësi
Gjykimi i ish-krerëve të UÇK-së në Hagë: ZPS kërkon të heq nga aktakuza pretendimet e krimeve të kryera kundër së paku një viktime në Ferizaj

Gjykimi i ish-krerëve të UÇK-së në Hagë: ZPS kërkon të heq nga aktakuza pretendimet e krimeve të kryera kundër së paku një viktime në Ferizaj

Drejtësi
Më 13 shtator ZPS paraqet deklaratën përmbyllëse në gjyqin ndaj Salih Mustafës

Më 13 shtator ZPS paraqet deklaratën përmbyllëse në gjyqin ndaj Salih Mustafës

Drejtësi
Mbrojtja e Thaçit parashtron mocion ndaj akuzave të reja, pretendon se kanë defekte

Mbrojtja e Thaçit parashtron mocion ndaj akuzave të reja, pretendon se kanë defekte

Drejtësi
Gucati e Haradinaj para vendimit të Speciales: Me çka mund të përballen?

Gucati e Haradinaj para vendimit të Speciales: Me çka mund të përballen?

Drejtësi
Mbrojtja e krerëve të UÇK-së në Hagë thotë se prokuroria po i fsheh provat shfajësuese

Mbrojtja e krerëve të UÇK-së në Hagë thotë se prokuroria po i fsheh provat shfajësuese

Drejtësi
Refuzohen ankesat e Thaçit e Veselit ndaj vendimit që i lejon Zyrës së Prokurorit të Specializuar ta ndryshojë pjesërisht aktakuzën

Refuzohen ankesat e Thaçit e Veselit ndaj vendimit që i lejon Zyrës së Prokurorit të Specializuar ta ndryshojë pjesërisht aktakuzën

Drejtësi
Gjykimi ndaj Gucatit e Haradinajt, kërkohet që gjykata t’i urdhërojë mbrojtësit për zbulimin e çdo prove të mëtejshme

Gjykimi ndaj Gucatit e Haradinajt, kërkohet që gjykata t’i urdhërojë mbrojtësit për zbulimin e çdo prove të mëtejshme

Drejtësi
Mbrojtja e Thaçit dhe të tjerëve: Zyra e Prokurorit të Specializuar po synon kontroll mbi dëshmitarët

Mbrojtja e Thaçit dhe të tjerëve: Zyra e Prokurorit të Specializuar po synon kontroll mbi dëshmitarët

Drejtësi
Haradinaj: S’jam intervistuar asnjëherë nga Zyra e Prokurorit të Specializuar qe 16 muaj në paraburgim

Haradinaj: S’jam intervistuar asnjëherë nga Zyra e Prokurorit të Specializuar qe 16 muaj në paraburgim

Drejtësi
Në Hagë përfundon seanca ndaj Gucatit dhe Haradinajt, gjykimi do të vazhdojë më 11 janar

Në Hagë përfundon seanca ndaj Gucatit dhe Haradinajt, gjykimi do të vazhdojë më 11 janar

Drejtësi
Gucati: Dalja e dokumenteve nga Zyra e Prokurorit të Specializuar mund të jetë kurth për ne

Gucati: Dalja e dokumenteve nga Zyra e Prokurorit të Specializuar mund të jetë kurth për ne

Drejtësi
Zyra e Prokurorit të Specializuar kërkon refuzimin e aplikimit të mbrojtjes së Veselit

Zyra e Prokurorit të Specializuar kërkon refuzimin e aplikimit të mbrojtjes së Veselit

Drejtësi