LAJMI I FUNDIT:

Universiteti i Prishtinës

486 Artikuj

Prokuroria nis hetimet ndaj profesorit Xhevat Krasniqi

Prokuroria nis hetimet ndaj profesorit Xhevat Krasniqi

Drejtësi
UP-ja ndan buxhet për studentët me aftësi të kufizuara, secili prej tyre do të marrë nga 450 euro

UP-ja ndan buxhet për studentët me aftësi të kufizuara, secili prej tyre do të marrë nga 450 euro

Arsim
Rasti i profesorit Krasniqi, sot sërish aksion protestues para rektoratit të UP-së

Rasti i profesorit Krasniqi, sot sërish aksion protestues para rektoratit të UP-së

Kosovë
Ish-Avokati i Popullit për rastin e dyshuar të ngacmimit seksual në UP: Nuk u trajtua si duhet nga aspekti ligjor

Ish-Avokati i Popullit për rastin e dyshuar të ngacmimit seksual në UP: Nuk u trajtua si duhet nga aspekti ligjor

Kosovë
Suspendimi i profesorit Krasniqi pas akuzave për ngacmim seksual, dekani i Fakultetit të Edukimit tregon detaje të vendimit

Suspendimi i profesorit Krasniqi pas akuzave për ngacmim seksual, dekani i Fakultetit të Edukimit tregon detaje të vendimit

Arsim
Pasuria e profesorit të suspenduar Xhevat Krasniqi: Mbi 160 mijë euro para të gatshme, 150 mijë euro pasuri të paluajtshme

Pasuria e profesorit të suspenduar Xhevat Krasniqi: Mbi 160 mijë euro para të gatshme, 150 mijë euro pasuri të paluajtshme

Kosovë
Këshilli i Etikës rekomandon pezullimin e punës së Xhevat Krasniqit nën dyshimin për ngacmim seksual

Këshilli i Etikës rekomandon pezullimin e punës së Xhevat Krasniqit nën dyshimin për ngacmim seksual

Kosovë
“Pranoje kush je, më ke thënë a dëshiron me t’bo masazh”, studentja ballafaqohet me profesorin Xhevat Krasniqi

“Pranoje kush je, më ke thënë a dëshiron me t’bo masazh”, studentja ballafaqohet me profesorin Xhevat Krasniqi

Kosovë
Manxhuka-Kerliu për rastin e ngacmimit seksual të profesorit Xhevat Krasniqi: Unë e informova Rektorin dhe Dekanin e Fakultetit të Edukimit

Manxhuka-Kerliu për rastin e ngacmimit seksual të profesorit Xhevat Krasniqi: Unë e informova Rektorin dhe Dekanin e Fakultetit të Edukimit

Arsim
“Në konsultime u dasht me hy vetë e dyta” – rrëfimi i ish-studentes e cila thotë se u ngacmua nga profesori Krasniqi

“Në konsultime u dasht me hy vetë e dyta” – rrëfimi i ish-studentes e cila thotë se u ngacmua nga profesori Krasniqi

Kosovë
Akuzat e studenteve për ngacmim seksual nga profesori Krasniqi, UP: Këshilli i Etikës po e trajton rastin, e refuzon presionin

Akuzat e studenteve për ngacmim seksual nga profesori Krasniqi, UP: Këshilli i Etikës po e trajton rastin, e refuzon presionin

Kosovë
ORCA: UP-ja në krizë morale e akademike e mbushur me ngacmues dhe plagjiatorë

ORCA: UP-ja në krizë morale e akademike e mbushur me ngacmues dhe plagjiatorë

Kosovë
Përmes protestës kërkohet shkarkimi i profesorit që u denoncua për ngacmim seksual

Përmes protestës kërkohet shkarkimi i profesorit që u denoncua për ngacmim seksual

Kosovë
Zunë vendin e tretë në garën prestigjioze të drejtësisë, Osmani u ndan Mirënjohje Presidenciale studentëve të UP-së

Zunë vendin e tretë në garën prestigjioze të drejtësisë, Osmani u ndan Mirënjohje Presidenciale studentëve të UP-së

Kosovë
Studentët e Juridikut, të tretët në botë në garën ndërkombëtare për drejtësi, Osmani: Sukses historik

Studentët e Juridikut, të tretët në botë në garën ndërkombëtare për drejtësi, Osmani: Sukses historik

Kosovë
Juristat e UP-së të tretët në botë në garën ndërkombëtare për drejtësi

Juristat e UP-së të tretët në botë në garën ndërkombëtare për drejtësi

Arsim
Protestë para Fakultetit të Edukimit, 27 studente e akuzojnë profesorin për ngacmim seksual

Protestë para Fakultetit të Edukimit, 27 studente e akuzojnë profesorin për ngacmim seksual

Kosovë
RrGK: Ngacmuesit seksual të largohen nga UP-ja, të ndëshkohen sipas ligjit

RrGK: Ngacmuesit seksual të largohen nga UP-ja, të ndëshkohen sipas ligjit

Kosovë
Punëtorët teknikë dhe të sigurimit fizik të UP-së bllokojnë Rektoratin, kërkojnë rritjen e pagave

Punëtorët teknikë dhe të sigurimit fizik të UP-së bllokojnë Rektoratin, kërkojnë rritjen e pagave

Kosovë
Punëtorët teknikë në Qendrën e Studentëve s’pajtohen me pagë nën 400 euro neto

Punëtorët teknikë në Qendrën e Studentëve s’pajtohen me pagë nën 400 euro neto

Kosovë
Greva e punëtorëve teknikë në Universitetin e Prishtinës, çka thonë grevistët, pronari i kompanisë dhe kryesindikalisti

Greva e punëtorëve teknikë në Universitetin e Prishtinës, çka thonë grevistët, pronari i kompanisë dhe kryesindikalisti

Kosovë
Hyjnë në grevë 250 punëtorë të UP-së, shkak pagat e ulëta

Hyjnë në grevë 250 punëtorë të UP-së, shkak pagat e ulëta

Të Tjera
Nga nesër 250 punëtorë të UP-së në grevë, shkak pagat e ulëta

Nga nesër 250 punëtorë të UP-së në grevë, shkak pagat e ulëta

Kosovë
Universiteti i Prishtinës e nderon me mirënjohje diplomatin Joachim Rucker

Universiteti i Prishtinës e nderon me mirënjohje diplomatin Joachim Rucker

Kosovë