LAJMI I FUNDIT:

Turizmi

235 Artikuj

Turizmi kulturor, Muzeu i Tiranës kryesoi vizitat gjatë janarit, pas tij Kruja

Turizmi kulturor, Muzeu i Tiranës kryesoi vizitat gjatë janarit, pas tij Kruja

Shqipëri
Investimet një miliard dollarë në Shqipëri e Serbi, dhëndri i Donald Trump ka plane për të ndërtuar resorte në Sazan dhe Zvernec

Investimet një miliard dollarë në Shqipëri e Serbi, dhëndri i Donald Trump ka plane për të ndërtuar resorte në Sazan dhe Zvernec

Shqipëri
Numër i lartë qytetarësh nga Kosova që kalojnë fundjavën në Shqipëri

Numër i lartë qytetarësh nga Kosova që kalojnë fundjavën në Shqipëri

Kosovë
“Për fundjavë në Evropë”, bizneset në Kosovë ankohen se u ka rënë puna

“Për fundjavë në Evropë”, bizneset në Kosovë ankohen se u ka rënë puna

Biznes
Media spanjolle “La Vanguardia”: Vizitoni Shqipërinë, vendin e bukur mes Ballkanit dhe Adriatikut

Media spanjolle “La Vanguardia”: Vizitoni Shqipërinë, vendin e bukur mes Ballkanit dhe Adriatikut

Shqipëri
Shpopullohet fshati Kaninë i Vlorës, kosovarët të interesuar për të blerë shtëpitë e braktisura

Shpopullohet fshati Kaninë i Vlorës, kosovarët të interesuar për të blerë shtëpitë e braktisura

Shqipëri
Media franceze “Voyages et Tourisme” sugjeron të vizitohet Shqipëria

Media franceze “Voyages et Tourisme” sugjeron të vizitohet Shqipëria

Shqipëri
Etapë e re për turizmin, Shqipëria promovohet edhe nga vendet e Amerikës së Jugut

Etapë e re për turizmin, Shqipëria promovohet edhe nga vendet e Amerikës së Jugut

Shqipëri
Sfidat e industrisë së turizmit në Shqipëri

Sfidat e industrisë së turizmit në Shqipëri

Shqipëri
ANSA: Shqipëria, një nga 10 destinacionet e 2024

ANSA: Shqipëria, një nga 10 destinacionet e 2024

Shqipëri
Dhjetë arsyet pse duhet të vizitohet Kosova në vitin 2024 sipas blogerëve të huaj

Dhjetë arsyet pse duhet të vizitohet Kosova në vitin 2024 sipas blogerëve të huaj

Ismail Jakupi
“The Sun”: Britanikët mund të zgjedhin Shqipërinë për pushime të lira

“The Sun”: Britanikët mund të zgjedhin Shqipërinë për pushime të lira

Shqipëri
Reportazhi i revistës rumune, “Ziare.Com”: Tirana, kryeqyteti shumëngjyrësh dhe miqësor me turistët

Reportazhi i revistës rumune, “Ziare.Com”: Tirana, kryeqyteti shumëngjyrësh dhe miqësor me turistët

Shqipëri
Vendet më të vizituara në vitin 2023: Shtetet evropiane janë në tri vendet e para

Vendet më të vizituara në vitin 2023: Shtetet evropiane janë në tri vendet e para

Çfarë të vizitosh
Turizmi ka edhe pasoja negative në Shqipëri, pas verës shtohen sëmundjet seksualisht të transmetueshme

Turizmi ka edhe pasoja negative në Shqipëri, pas verës shtohen sëmundjet seksualisht të transmetueshme

Shqipëri
Plazh në mesin e tetorit në Adriatik

Plazh në mesin e tetorit në Adriatik

Shqipëri
Cilat janë 10 vendet më të vizituara në botë?

Cilat janë 10 vendet më të vizituara në botë?

Çfarë të vizitosh
Turistët e huaj “zbulojnë” Elbasanin – Kalaja në mes të qytetit tërheq më shumë vizitorë

Turistët e huaj “zbulojnë” Elbasanin – Kalaja në mes të qytetit tërheq më shumë vizitorë

Shqipëri
Vathi hedh poshtë statistikat e turizmit për Shqipëri: Vizitorët po numërohen dy herë, emigrantët s’janë turistë

Vathi hedh poshtë statistikat e turizmit për Shqipëri: Vizitorët po numërohen dy herë, emigrantët s’janë turistë

Shqipëri
Osmani në takim me ministrin e Turizmit të Izraelit, kërkon të finalizohet procesi i heqjes së vizave

Osmani në takim me ministrin e Turizmit të Izraelit, kërkon të finalizohet procesi i heqjes së vizave

Kosovë
Vizita e parë zyrtare – ministri izraelit vjen në Kosovë për nënshkrimin e një marrëveshje turistike

Vizita e parë zyrtare – ministri izraelit vjen në Kosovë për nënshkrimin e një marrëveshje turistike

Kosovë
Shqipëria fitoi 4 miliardë euro nga turizmi

Shqipëria fitoi 4 miliardë euro nga turizmi

Shqipëri
Shëngjini i prenotuar edhe gjatë shtatorit, ka pasur rritje të numrit të pushuesve

Shëngjini i prenotuar edhe gjatë shtatorit, ka pasur rritje të numrit të pushuesve

Shqipëri
Deçani prezanton platformën për promovimin e turizmit të kësaj komune

Deçani prezanton platformën për promovimin e turizmit të kësaj komune

Të Tjera