LAJMI I FUNDIT:

Tradhtia

470 Artikuj

Pajisja “anti-tradhti”, pronari i veturës elektrike paralajmëron që automjeti gjurmon lokacionin dhe sa persona gjenden në të

Pajisja “anti-tradhti”, pronari i veturës elektrike paralajmëron që automjeti gjurmon lokacionin dhe sa persona gjenden në të

Auto Fun
Si të dalloni menjëherë nëse partneri juaj po ju tradhton, këto dy metoda funksionojnë çdo herë

Si të dalloni menjëherë nëse partneri juaj po ju tradhton, këto dy metoda funksionojnë çdo herë

Lifestyle
Tradhtia është shprehi: ndërsa atë që megjithatë e dimë për shprehitë është që ato vështirë çrrënjosen

Tradhtia është shprehi: ndërsa atë që megjithatë e dimë për shprehitë është që ato vështirë çrrënjosen

Lifestyle
Nëse keni jetë të mirë seksuale, partneri mund t’ju tradhtojë

Nëse keni jetë të mirë seksuale, partneri mund t’ju tradhtojë

Në çift
A është tradhti pëlqimi i fotografive të grave në Instagram?

A është tradhti pëlqimi i fotografive të grave në Instagram?

Lifestyle
Tradhtia: A duhet të pranohet apo të heshtet?

Tradhtia: A duhet të pranohet apo të heshtet?

Këshilla Lifestyle
Tradhtia, kur falim dhe kur themi “tung”

Tradhtia, kur falim dhe kur themi “tung”

Këshilla Lifestyle
Nuk doni që ai t’ju tradhtojë? Gratë e zgjuara bëjnë këto gjëra

Nuk doni që ai t’ju tradhtojë? Gratë e zgjuara bëjnë këto gjëra

Këshilla dhe arsye
Ditët e muajit kur femrat e duan më shumë seksin, por që janë të gatshme edhe të tradhtojnë

Ditët e muajit kur femrat e duan më shumë seksin, por që janë të gatshme edhe të tradhtojnë

Intimitet dhe Pasion
Hetuesja private tregon disa shenja që sugjerojnë se partneri mund t’ju tradhtojë

Hetuesja private tregon disa shenja që sugjerojnë se partneri mund t’ju tradhtojë

Në çift
E zë partnerin me tjetrën në shtrat, 34-vjeçarja nga New Yorku ia hedh nga kati i gjashtë rrobat të dashurit që e tradhtoi

E zë partnerin me tjetrën në shtrat, 34-vjeçarja nga New Yorku ia hedh nga kati i gjashtë rrobat të dashurit që e tradhtoi

Interesante
Çfarë do të thotë të ëndërrosh tradhtinë në lidhje ose shoqëri? Një ëndërr mund të dërgojë mesazhe të rëndësishme

Çfarë do të thotë të ëndërrosh tradhtinë në lidhje ose shoqëri? Një ëndërr mund të dërgojë mesazhe të rëndësishme

Lifestyle
A është duke ju tradhtuar partneri? Hetuesi privat i zbulon shenjat që e konstatojnë këtë

A është duke ju tradhtuar partneri? Hetuesi privat i zbulon shenjat që e konstatojnë këtë

Në çift
“Brezi i dëlirësisë”, mit apo realitet?

“Brezi i dëlirësisë”, mit apo realitet?

Fakte
Tri shenjat që tregojnë se partneri/ja është një tradhtar serialë

Tri shenjat që tregojnë se partneri/ja është një tradhtar serialë

Lifestyle
Burri do t’ju tradhtojë, edhe pse keni martesë të lumtur: Ja përse

Burri do t’ju tradhtojë, edhe pse keni martesë të lumtur: Ja përse

Këshilla dhe arsye
Ekspertët tregojnë gjërat bazike për t’i zvogëluar në zero shanset e tradhtisë

Ekspertët tregojnë gjërat bazike për t’i zvogëluar në zero shanset e tradhtisë

Në çift
Shkenca prapa frazës “një herë tradhtar, gjithmonë tradhtar”

Shkenca prapa frazës “një herë tradhtar, gjithmonë tradhtar”

Intimitet dhe Pasion
Tetë arsye pse njerëzit tradhtojnë dikë që duan

Tetë arsye pse njerëzit tradhtojnë dikë që duan

Lifestyle
Ishte menduar të ishte një festë, bankieri italian i habiti të gjithë duke akuzuar të fejuarën e tij për tradhti në fjalimin e tij

Ishte menduar të ishte një festë, bankieri italian i habiti të gjithë duke akuzuar të fejuarën e tij për tradhti në fjalimin e tij

Interesante
Studimi tregon moshën në të cilën gratë tradhtojnë më shumë, por edhe se kanë më pak pendim se burrat

Studimi tregon moshën në të cilën gratë tradhtojnë më shumë, por edhe se kanë më pak pendim se burrat

Në çift
Kush tradhton një herë, tradhton edhe herëve të tjera

Kush tradhton një herë, tradhton edhe herëve të tjera

Këshilla Lifestyle
Është më mirë t`ia rrëfesh apo jo tradhtinë partnerit?

Është më mirë t`ia rrëfesh apo jo tradhtinë partnerit?

Këshilla Lifestyle
33% e njerëzve tradhtojnë si shenjë hakmarrjeje – kryesisht femrat

33% e njerëzve tradhtojnë si shenjë hakmarrjeje – kryesisht femrat

Në çift