LAJMI I FUNDIT:

Studentët

207 Artikuj

​Protesta e studentëve vazhdon në sallën ndaj profesorit Krasniqi, aty hyn edhe policia

​Protesta e studentëve vazhdon në sallën ndaj profesorit Krasniqi, aty hyn edhe policia

Kosovë
Zunë vendin e tretë në garën prestigjioze të drejtësisë, Osmani u ndan Mirënjohje Presidenciale studentëve të UP-së

Zunë vendin e tretë në garën prestigjioze të drejtësisë, Osmani u ndan Mirënjohje Presidenciale studentëve të UP-së

Kosovë
Studentë pro-palestinezë kërkuan që historiani izraelit të largohet nga kampusi i një universiteti në Londër – zbulohen deklaratat që provokuan një reagim të tillë

Studentë pro-palestinezë kërkuan që historiani izraelit të largohet nga kampusi i një universiteti në Londër – zbulohen deklaratat që provokuan një reagim të tillë

Nga Bota
Studentët pastrojnë ambientet e UP-së pasi punëtorët janë në grevë, reagon kryesindikalisti Azemi

Studentët pastrojnë ambientet e UP-së pasi punëtorët janë në grevë, reagon kryesindikalisti Azemi

Kosovë
Ulet ndjeshëm numri i kosovarëve që studiojnë në Shqipëri, italianët kalojnë të parët me 51.5%

Ulet ndjeshëm numri i kosovarëve që studiojnë në Shqipëri, italianët kalojnë të parët me 51.5%

Shqipëri
Kurti mirëpriti dhe bashkëbisedoi me studentë nga Austria dhe Italia

Kurti mirëpriti dhe bashkëbisedoi me studentë nga Austria dhe Italia

Kosovë
Krautroku: Grupet e viteve 1970 që ndihmuan Gjermaninë e pasluftës për të kapërcyer historinë e saj të errët

Krautroku: Grupet e viteve 1970 që ndihmuan Gjermaninë e pasluftës për të kapërcyer historinë e saj të errët

Muzika
Koreja e Jugut, studentët padisin qeverinë sepse provimi pranues përfundoi 90 sekonda më herët

Koreja e Jugut, studentët padisin qeverinë sepse provimi pranues përfundoi 90 sekonda më herët

Kuriozitete
Kurti takoi 55 studentë përfitues të bursave nga komunitetet rom, ashkali dhe egjiptian

Kurti takoi 55 studentë përfitues të bursave nga komunitetet rom, ashkali dhe egjiptian

Kosovë
Menduan se ishte vendosur për ta, studentët e huaj në Britani filmohet duke pritur në të kuqen – semafori ishte i vendosur për vetura

Menduan se ishte vendosur për ta, studentët e huaj në Britani filmohet duke pritur në të kuqen – semafori ishte i vendosur për vetura

Dështime
Zyra e Avokatit të Popullit: Studentët me nevoja të veçanta përballen me vështirësi në fakultete

Zyra e Avokatit të Popullit: Studentët me nevoja të veçanta përballen me vështirësi në fakultete

Maqedonia e Veriut
Studentët e mjekësisë në Tiranë ndërpresin bojkotin e mësimit, Universiteti pranon kërkesën e tyre

Studentët e mjekësisë në Tiranë ndërpresin bojkotin e mësimit, Universiteti pranon kërkesën e tyre

Shqipëri
Studentja 21-vjeçe ia preku dorën pjesëtarit të sigurimit në aeroportin e Dubait, përfundon në burg

Studentja 21-vjeçe ia preku dorën pjesëtarit të sigurimit në aeroportin e Dubait, përfundon në burg

Azia
Nga dita e  hënë fillon pagesa e mjeteve për subvencionimin e racionit për studentë në RMV

Nga dita e hënë fillon pagesa e mjeteve për subvencionimin e racionit për studentë në RMV

Maqedonia e Veriut
NTP: Edhe studentët e vitit të parë nga universitetet shtetërore kanë të drejtë për transport falas

NTP: Edhe studentët e vitit të parë nga universitetet shtetërore kanë të drejtë për transport falas

Maqedonia e Veriut
25 bursa ekstra për Bachelor, Master dhe MBA Ekzekutive për studentët nga Kosova nga CITY College – kampusi i Evropës i Universitetit të Yorkut

25 bursa ekstra për Bachelor, Master dhe MBA Ekzekutive për studentët nga Kosova nga CITY College – kampusi i Evropës i Universitetit të Yorkut

CITY College
Bie dukshëm numri i të rinjve që aplikojnë për studime në Universitetin e Prishtinës

Bie dukshëm numri i të rinjve që aplikojnë për studime në Universitetin e Prishtinës

Arsim
“Rrisni rrogat, mos tregoni kamxhikun”, Berisha përkrah protestën e studentëve të mjekësisë

“Rrisni rrogat, mos tregoni kamxhikun”, Berisha përkrah protestën e studentëve të mjekësisë

Shqipëri
Studentët e mjekësisë protestë kundër vendimit të qeverisë shqiptare për punësim të detyruar

Studentët e mjekësisë protestë kundër vendimit të qeverisë shqiptare për punësim të detyruar

Shqipëri
Çdo i pesti fillorist në RMV jeton në varfëri!

Çdo i pesti fillorist në RMV jeton në varfëri!

Maqedonia e Veriut
Universiteti i Prishtinës ua shkelë privatësinë studentëve

Universiteti i Prishtinës ua shkelë privatësinë studentëve

Arsim
Absolventët e UT-së “hodhën” kapelat

Absolventët e UT-së “hodhën” kapelat

Maqedonia e Veriut
​Studentët të pakënaqur me jetesën në konvikte dhe ushqyerjen në mensë

​Studentët të pakënaqur me jetesën në konvikte dhe ushqyerjen në mensë

Kosovë
Digjitalizimi në RMV, studentët kërkojnë lehtësime

Digjitalizimi në RMV, studentët kërkojnë lehtësime

Maqedonia e Veriut