LAJMI I FUNDIT:

STIKK

39 Artikuj

Çavolli nga STIKK dhe Kastrati nga ICK, forumet i shohin si potencial për rrjetëzim mes bizneseve dhe organizatave joqeveritare

Çavolli nga STIKK dhe Kastrati nga ICK, forumet i shohin si potencial për rrjetëzim mes bizneseve dhe organizatave joqeveritare

Elfije Boletini
Të rinjtë prezantuan produktet e tyre vizuale në festivalin e 12-të të Teknologjisë – KosICT 2023

Të rinjtë prezantuan produktet e tyre vizuale në festivalin e 12-të të Teknologjisë – KosICT 2023

Elfije Boletini
Siguro biletën tënde për Festivalin e Teknologjisë –  KosICT 2023

Siguro biletën tënde për Festivalin e Teknologjisë – KosICT 2023

STIKK - Kosovo ICT Association
“Zbuloni botën e re të Inovacionit” – Tech Park Prishtina, hapja zyrtare më 12 tetor, Çavolli jep detajet

“Zbuloni botën e re të Inovacionit” – Tech Park Prishtina, hapja zyrtare më 12 tetor, Çavolli jep detajet

Teknologji
KosICT në prag të edicionit të 12-të të festivalit të Teknologjisë

KosICT në prag të edicionit të 12-të të festivalit të Teknologjisë

STIKK - Kosovo ICT Association
Tech Park Prishtina gati të hapet – moment historik për të ardhmen e teknologjisë në Kosovë

Tech Park Prishtina gati të hapet – moment historik për të ardhmen e teknologjisë në Kosovë

STIKK - Kosovo ICT Association
Kompanitë milionëshe që po i mbajnë të rinjtë në Kosovë

Kompanitë milionëshe që po i mbajnë të rinjtë në Kosovë

Biznes
Brenda vitit në Prishtinë hapet shkolla falas për kodim

Brenda vitit në Prishtinë hapet shkolla falas për kodim

Arsim
STIKK zgjedh anëtarët e rinj të Bordit në mbledhjen e Kuvendit, Ermal Sadiku përzgjidhet kryetar i saj

STIKK zgjedh anëtarët e rinj të Bordit në mbledhjen e Kuvendit, Ermal Sadiku përzgjidhet kryetar i saj

Kosovë
Festivali i teknologjisë KoICT, mbledh ekspertë nga bota në Kosovë, sektor me potencial për rritje dhe inovacion

Festivali i teknologjisë KoICT, mbledh ekspertë nga bota në Kosovë, sektor me potencial për rritje dhe inovacion

Meridiana Statovci
Ndërtimi i “Prishtina Tech Park” do përfundojë në fund të këtij viti

Ndërtimi i “Prishtina Tech Park” do përfundojë në fund të këtij viti

Botë
Bordi i STIKK-ut takon përfaqësuesit e Qeverisë, diskutohet mbi sfidat e TIK-ut në vend

Bordi i STIKK-ut takon përfaqësuesit e Qeverisë, diskutohet mbi sfidat e TIK-ut në vend

Lajme Teknologji
Kosova me përqindjen më të lartë të përdoruesve të internetit në Evropë – rreth gjysma e qytetarëve kanë blerë online brenda një viti

Kosova me përqindjen më të lartë të përdoruesve të internetit në Evropë – rreth gjysma e qytetarëve kanë blerë online brenda një viti

Albert Spahiu
Shërbimet e kontraktuara jashtë vendit – intervistë me Vjollca Çavollin

Shërbimet e kontraktuara jashtë vendit – intervistë me Vjollca Çavollin

Të Tjera
STIKK zgjedh Bordin e ri, miratojnë 4 objektivat kryesore

STIKK zgjedh Bordin e ri, miratojnë 4 objektivat kryesore

Biznes
STIKK organizon edicionin e 10-të të festivalit të teknologjisë ‘KosICT’

STIKK organizon edicionin e 10-të të festivalit të teknologjisë ‘KosICT’

Të Tjera
STIKK organizon edicionin e 10-të të festivalit të teknologjisë “KosICT”

STIKK organizon edicionin e 10-të të festivalit të teknologjisë “KosICT”

Marketing
Bashkohen gratë e bizneseve, themelohet kllasteri “Women in Tech”

Bashkohen gratë e bizneseve, themelohet kllasteri “Women in Tech”

Kosovë
Çavolli nga “STIKK”: U befasuam që 80 % të kërkesave i pamë në programin qeveritar

Çavolli nga “STIKK”: U befasuam që 80 % të kërkesave i pamë në programin qeveritar

Biznes
Pas diskutimit nga ICK, Telegrafi dhe STIKK, Hoti: Qeveria e re do të inicioj draftimin e ligjeve sipas rekomandimeve të dhëna

Pas diskutimit nga ICK, Telegrafi dhe STIKK, Hoti: Qeveria e re do të inicioj draftimin e ligjeve sipas rekomandimeve të dhëna

Të Tjera
Diskutimi për digjitalizimin dhe inovacionin, këto janë rekomandimet për qeverinë e re

Diskutimi për digjitalizimin dhe inovacionin, këto janë rekomandimet për qeverinë e re

Të Tjera
Begu: Vendet e punës që po krijohen nga sektori i teknologjisë janë të qëndrueshme

Begu: Vendet e punës që po krijohen nga sektori i teknologjisë janë të qëndrueshme

Të Tjera
Çavolli: Pandemia ndihmoi zhvillimin e sektorit të TIK-ut në Kosovë

Çavolli: Pandemia ndihmoi zhvillimin e sektorit të TIK-ut në Kosovë

Kosovë
Organizohet nga ICK, Telegrafi dhe STIKK diskutimi mbi digjitalizimin dhe inovacionin

Organizohet nga ICK, Telegrafi dhe STIKK diskutimi mbi digjitalizimin dhe inovacionin

Të Tjera