LAJMI I FUNDIT:

Skoda

60 Artikuj

Bentley dhe Skoda festojnë kurorëzimin e Charles-it me artikuj të veçantë të përshtatshëm për një mbret

Bentley dhe Skoda festojnë kurorëzimin e Charles-it me artikuj të veçantë të përshtatshëm për një mbret

Auto Lajme
Vetura më e lirë elektrike nga Skoda do të kushtojë 25 mijë euro – në treg do të dalë në vitin 2025

Vetura më e lirë elektrike nga Skoda do të kushtojë 25 mijë euro – në treg do të dalë në vitin 2025

Modelet e Reja
Skoda e VW synon të sjellë gjashtë modele automjetesh elektrike deri në vitin 2026

Skoda e VW synon të sjellë gjashtë modele automjetesh elektrike deri në vitin 2026

Auto Lajme
Grila e ndriçuar e Skodës u tregon këmbësorëve kur është e sigurt të kalojnë rrugën

Grila e ndriçuar e Skodës u tregon këmbësorëve kur është e sigurt të kalojnë rrugën

Auto Lajme
VW Passat i ri do të arrij në shtator, ndërsa Skoda Superb arrin në fund të vitit

VW Passat i ri do të arrij në shtator, ndërsa Skoda Superb arrin në fund të vitit

Auto Lajme
Gjykata ruse ngrin asetet e Volkswagen në vend

Gjykata ruse ngrin asetet e Volkswagen në vend

Auto Lajme
Skoda do të shkurtojë 3,000 vende pune nëse ligji ‘Euro 7’ do të zbatohej në formën aktuale

Skoda do të shkurtojë 3,000 vende pune nëse ligji ‘Euro 7’ do të zbatohej në formën aktuale

Auto Lajme
Skoda konfirmon debutimin e modelit Superb

Skoda konfirmon debutimin e modelit Superb

Auto Lajme
Skoda, nën-marka e Volkswagen e konsideron tërheqjen nga tregu kinez

Skoda, nën-marka e Volkswagen e konsideron tërheqjen nga tregu kinez

Auto Lajme
Skoda Sharyaq dhe Prediaq debutojnë si maskota me katër rrota të NHL

Skoda Sharyaq dhe Prediaq debutojnë si maskota me katër rrota të NHL

Auto Fun
Skoda planifikon prodhimin e një SUV-je të vogël me çmim më përballues

Skoda planifikon prodhimin e një SUV-je të vogël me çmim më përballues

Auto Lajme
Skoda Fabia po merr një pasardhës plotësisht elektrik

Skoda Fabia po merr një pasardhës plotësisht elektrik

Auto Lajme
Imazhe që tregojnë se si duket nga jashtë koncepti i Skoda-s, Vision 7S

Imazhe që tregojnë se si duket nga jashtë koncepti i Skoda-s, Vision 7S

Koncepte
Skoda Enyaq e shndërruar në një veturë për kamp

Skoda Enyaq e shndërruar në një veturë për kamp

Auto Lajme
Zyrtare: Në maj dhe qershor u shiten 571 vetura të reja, por cila është marka më e shitur?

Zyrtare: Në maj dhe qershor u shiten 571 vetura të reja, por cila është marka më e shitur?

Auto Lajme
Skoda prezantoi Fabia RS Rally 2: Veturë integrale dhe ka gati 300 kuaj/fuqi

Skoda prezantoi Fabia RS Rally 2: Veturë integrale dhe ka gati 300 kuaj/fuqi

Auto Lajme
Skoda prezanton modelin Fabia

Skoda prezanton modelin Fabia

Modelet e Reja
Sa para do të ofronit për këtë Skoda Felicia të vitit 2000?

Sa para do të ofronit për këtë Skoda Felicia të vitit 2000?

Auto Lajme
Skoda Motorsport feston 120 vjetorin duke rindërtuar 1100 OHC Coupe

Skoda Motorsport feston 120 vjetorin duke rindërtuar 1100 OHC Coupe

Auto Lajme
Skoda po përgatit një veturë të vogël elektrike, do të jetë një nga modelet më të lira

Skoda po përgatit një veturë të vogël elektrike, do të jetë një nga modelet më të lira

Modelet e Reja
Si do të duket “hot hatch” i ri i veturës çeke Skoda

Si do të duket “hot hatch” i ri i veturës çeke Skoda

Modelet e Reja
Skoda ka prezantuar Enyaq Coupe RS

Skoda ka prezantuar Enyaq Coupe RS

Auto Lajme
Cilat makina pritet të jenë “premierë” në vitin 2022?

Cilat makina pritet të jenë “premierë” në vitin 2022?

Auto Lajme
Shefi i Skoda kalon në Volkswagen

Shefi i Skoda kalon në Volkswagen

Auto Lajme