LAJMI I FUNDIT:

Shyqeri Bytyqi

19 Artikuj

Këto janë pagat neto për shumicën e kategorive pas përcaktimit të koeficientit

Këto janë pagat neto për shumicën e kategorive pas përcaktimit të koeficientit

Financa
Ekonomistët skeptikë për mundësitë financiare të rritjes së pagave me Projektligjin e ri

Ekonomistët skeptikë për mundësitë financiare të rritjes së pagave me Projektligjin e ri

Financa
Projektligji për Arsimin e Lartë në konsultim publik, vlerësohet i mangët

Projektligji për Arsimin e Lartë në konsultim publik, vlerësohet i mangët

Arsim
Ministri i Arsimit: Zëvendësimi i orëve mësimore është çështje e mbyllur, nuk bëjmë më debat me SBASHK-un (Video)

Ministri i Arsimit: Zëvendësimi i orëve mësimore është çështje e mbyllur, nuk bëjmë më debat me SBASHK-un (Video)

Kosovë
Kosova planfikon të dërgojë Abetaren elektronike në Luginë

Kosova planfikon të dërgojë Abetaren elektronike në Luginë

Lugina
Bytyqi: Në Evropë, jo vetëm fizikisht por edhe emocionalisht

Bytyqi: Në Evropë, jo vetëm fizikisht por edhe emocionalisht

Arsim
Ministri Bytyqi mori pjesë në debatin me temë ”Rëndësia e organizimit dhe sfidat e edukimit parashkollor”

Ministri Bytyqi mori pjesë në debatin me temë ”Rëndësia e organizimit dhe sfidat e edukimit parashkollor”

Arsim
Bytyqi dhe ambasadorja Kiliç përuruan objektin e renovuar të Shoqatës Down Sindrom Kosova

Bytyqi dhe ambasadorja Kiliç përuruan objektin e renovuar të Shoqatës Down Sindrom Kosova

Kosovë
DS: Rektori i UP-së duhet të jep dorëheqje ose te shkarkohet

DS: Rektori i UP-së duhet të jep dorëheqje ose te shkarkohet

Arsim
Bytyqi fton qytetarët për të votuar

Bytyqi fton qytetarët për të votuar

Kosovë
Rexha: Kryeministri u vu në lajthitje nga këshilltarët e vet ose nga grupet e interesit (Video)

Rexha: Kryeministri u vu në lajthitje nga këshilltarët e vet ose nga grupet e interesit (Video)

Politikë
ORCA: Kërkesa e kryeministrit për shkarkime e paqartë për ne

ORCA: Kërkesa e kryeministrit për shkarkime e paqartë për ne

Politikë
Ministri i Arsimit shkarkon bordin e Agjencisë se Akreditimit

Ministri i Arsimit shkarkon bordin e Agjencisë se Akreditimit

Politikë
Britania do të vazhdojë mbështetjen për arsimin

Britania do të vazhdojë mbështetjen për arsimin

Arsim
Bytyqi: Do të qeverisi për qytetarët e Prishtinës

Bytyqi: Do të qeverisi për qytetarët e Prishtinës

Politikë
Ministri Bytyqi priti rektorin e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

Ministri Bytyqi priti rektorin e Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”

Arsim
Bajrami i dorëzoi detyrën Bytyqit, pranon se cilësia në arsim është e ulët

Bajrami i dorëzoi detyrën Bytyqit, pranon se cilësia në arsim është e ulët

Politikë
Bajrami do t’i dorëzoj detyrën ministrit Shyqeri Bytyqit

Bajrami do t’i dorëzoj detyrën ministrit Shyqeri Bytyqit

Politikë
Qeveria me pesë zëvendëskryeministra dhe 21 ministra (Video)

Qeveria me pesë zëvendëskryeministra dhe 21 ministra (Video)

Politikë