LAJMI I FUNDIT:

Shërbimi Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës

15 Artikuj

Brahimaj e quan të padrejtë lirimin nga detyra në Kardiokirurgji: Nuk e di se ku janë bazuar

Brahimaj e quan të padrejtë lirimin nga detyra në Kardiokirurgji: Nuk e di se ku janë bazuar

Donjeta Zeqiraj
Pacientët me sëmundje të zemrës në QKUK për dy ditë do të trajtohen nën mbikëqyrjen e ekspertëve të jashtëm

Pacientët me sëmundje të zemrës në QKUK për dy ditë do të trajtohen nën mbikëqyrjen e ekspertëve të jashtëm

Kosovë
​92 pacientë me coronavirus po trajtohen nëpër spitale

​92 pacientë me coronavirus po trajtohen nëpër spitale

Kosovë
Bie numri i pacientëve me coronavirus që po trajtohen në spitale

Bie numri i pacientëve me coronavirus që po trajtohen në spitale

Shëndetësi
ShSKUK: 39 pacientë janë duke u trajtuar nga coronavirusi

ShSKUK: 39 pacientë janë duke u trajtuar nga coronavirusi

Shëndetësi
ShSKUK: Më shumë pacientë me post-covid të shtrirë në spitale se me COVID-19

ShSKUK: Më shumë pacientë me post-covid të shtrirë në spitale se me COVID-19

Shëndetësi
Bie numri i të infektuarëve me COVID-19, 174 pacientë aktualisht janë duke marrë trajtim mjeksorë në ShSKUK

Bie numri i të infektuarëve me COVID-19, 174 pacientë aktualisht janë duke marrë trajtim mjeksorë në ShSKUK

Kosovë
Kirurgjia Plastike: Të gjitha gratë që janë operuar nga karcinoma e gjirit mund të trajtohen për rikonstruktimin e gjirit

Kirurgjia Plastike: Të gjitha gratë që janë operuar nga karcinoma e gjirit mund të trajtohen për rikonstruktimin e gjirit

Shëndetësi
114 pacientë me coronavirus janë duke u trajtuar nëpër spitale

114 pacientë me coronavirus janë duke u trajtuar nëpër spitale

Shëndetësi
107 pacientë me coronavirus po trajtohen në spitale

107 pacientë me coronavirus po trajtohen në spitale

Shëndetësi
​Drejtori i Prokurimit në ShSKUK: Nuk jam informuar për kontratat e nënshkruara nga Ministria e Shëndetësisë

​Drejtori i Prokurimit në ShSKUK: Nuk jam informuar për kontratat e nënshkruara nga Ministria e Shëndetësisë

Kosovë
Ish-drejtori i ShSKUK-së flet për sfidat me pandeminë, thotë se ka pasur gabime në testime

Ish-drejtori i ShSKUK-së flet për sfidat me pandeminë, thotë se ka pasur gabime në testime

Kosovë
​ShSKUK shpall konkurs për pranimin e mbi 150 specialistëve të papunë

​ShSKUK shpall konkurs për pranimin e mbi 150 specialistëve të papunë

Kosovë
Gjendja me pandeminë dhe funksionalizimi i spitalit me 500 shtretër për pacientët me COVID-19 – flet zëvendësministri i Shëndetësisë

Gjendja me pandeminë dhe funksionalizimi i spitalit me 500 shtretër për pacientët me COVID-19 – flet zëvendësministri i Shëndetësisë

Xhejlane Kaçiu
QKUK së shpejti me Rezonancë të dytë dhe CT të re

QKUK së shpejti me Rezonancë të dytë dhe CT të re

Kosovë