LAJMI I FUNDIT:

Sabri Tunç Angili

20 Artikuj

​Osmani takon Hovenierin: Dialogu i barabartë me Serbinë vetëm pas heqjes së sanksioneve të BE-së

​Osmani takon Hovenierin: Dialogu i barabartë me Serbinë vetëm pas heqjes së sanksioneve të BE-së

Kosovë
Kurti shpreh mirënjohje për mbështetjen e vazhdueshme të Turqisë për Kosovën

Kurti shpreh mirënjohje për mbështetjen e vazhdueshme të Turqisë për Kosovën

Kosovë
Turqia rikonfirmon votën pro anëtarësimit të Kosovës në KiE

Turqia rikonfirmon votën pro anëtarësimit të Kosovës në KiE

Kosovë
Bashkëpunimi ekonomik në qendër të vizitës së ambasadorit turk në birrarinë Peja

Bashkëpunimi ekonomik në qendër të vizitës së ambasadorit turk në birrarinë Peja

Biznes
Osmani: Turqia mbetet partnere dhe mbështetëse e vazhdueshme e Kosovës

Osmani: Turqia mbetet partnere dhe mbështetëse e vazhdueshme e Kosovës

Kosovë
Ambasadori turk viziton Devolli Corporation, pritet nga Shkëlqim Devolli

Ambasadori turk viziton Devolli Corporation, pritet nga Shkëlqim Devolli

Biznes
Në takimin e parë për këtë vit, Kurti pret ambasadorin turk në Kosovë – ai e uron për liberalizimin e vizave

Në takimin e parë për këtë vit, Kurti pret ambasadorin turk në Kosovë – ai e uron për liberalizimin e vizave

Kosovë
Ambasadori i Turqisë në Prishtinë: Mbështetja për FSK-në nuk është kundër Serbisë, problemi mes dy vendeve nuk ka zgjidhje ushtarake

Ambasadori i Turqisë në Prishtinë: Mbështetja për FSK-në nuk është kundër Serbisë, problemi mes dy vendeve nuk ka zgjidhje ushtarake

Kosovë
Kurti: Kur po përballemi me rrezikun nga Serbia, bashkëpunimi me Turqinë ka marrë një rëndësi të re

Kurti: Kur po përballemi me rrezikun nga Serbia, bashkëpunimi me Turqinë ka marrë një rëndësi të re

Kosovë
Haradinaj: Turqia ka mbajtur qëndrim parimor dhe vazhdimisht ka përkrahur shtetësinë e Kosovës

Haradinaj: Turqia ka mbajtur qëndrim parimor dhe vazhdimisht ka përkrahur shtetësinë e Kosovës

Kosovë
Investimet turke në Kosovë janë rritur për 10 përqind, ambasadori Angili: Ka interes të madh për investime

Investimet turke në Kosovë janë rritur për 10 përqind, ambasadori Angili: Ka interes të madh për investime

Biznes
Ambasadori i Turqisë për situatën në veri: Nuk ka zgjidhje ushtarake për këtë çështje, vetëm një zgjidhje diplomatike do të siguronte stabilitet të qëndrueshëm

Ambasadori i Turqisë për situatën në veri: Nuk ka zgjidhje ushtarake për këtë çështje, vetëm një zgjidhje diplomatike do të siguronte stabilitet të qëndrueshëm

Muhamet Hajrullahu
Ambasadori turk tregon nëse Kosova i bleu dronët Bayraktar

Ambasadori turk tregon nëse Kosova i bleu dronët Bayraktar

Kosovë
​Ambasadori turk: Dialogu, e vetmja rrugë për stabilitet të qëndrueshëm në Kosovë

​Ambasadori turk: Dialogu, e vetmja rrugë për stabilitet të qëndrueshëm në Kosovë

Kosovë


mob5