LAJMI I FUNDIT:

Rufki Suma

37 Artikuj

Hani i Elezit nuk shpenzon para për dekorim, Suma thotë se buxheti do ndahet për familjet në nevojë (Video)

Hani i Elezit nuk shpenzon para për dekorim, Suma thotë se buxheti do ndahet për familjet në nevojë (Video)

Komunat
Komuna e Hanit të Elezit dhe ‘Bechtel-Enka’ nuk merren vesh për punimet në autostradë

Komuna e Hanit të Elezit dhe ‘Bechtel-Enka’ nuk merren vesh për punimet në autostradë

Të Tjera
Hani i Elezit ndërpret bashkëpunimin me kompaninë Bechtel-Enka

Hani i Elezit ndërpret bashkëpunimin me kompaninë Bechtel-Enka

Të Tjera
Klubi i Prodhuesve të Kosovës marrëveshje me komunën e Hanit të Elezit, synohet punësimi i të rinjve

Klubi i Prodhuesve të Kosovës marrëveshje me komunën e Hanit të Elezit, synohet punësimi i të rinjve

Të Tjera
Ministria e Infrastrukturës do ta përkrah Hanin e Elezit për rregullimin e rrugëve

Ministria e Infrastrukturës do ta përkrah Hanin e Elezit për rregullimin e rrugëve

Të Tjera
Qeveria t’i ketë prioritet zonat kufitare

Qeveria t’i ketë prioritet zonat kufitare

Kosovë
Suma konfirmon gjetjen e trupit të Armend Trenës: Ekipet e shpëtimit bën të pamundurën

Suma konfirmon gjetjen e trupit të Armend Trenës: Ekipet e shpëtimit bën të pamundurën

Kosovë
Kryetari i Hanit të Elezit tregon detajet e fundit nga operacioni i kërkimit të policëve të zhdukur

Kryetari i Hanit të Elezit tregon detajet e fundit nga operacioni i kërkimit të policëve të zhdukur

Kosovë
Rufki Suma tregon si u zgjodh tri herë kryetar komune, pa parti dhe pa fushatë (Video)

Rufki Suma tregon si u zgjodh tri herë kryetar komune, pa parti dhe pa fushatë (Video)

Komunat
Këta janë dy kandidatët që arritën të marrin mandatin e tretë ( Foto)

Këta janë dy kandidatët që arritën të marrin mandatin e tretë ( Foto)

Kosovë
Suma për të tretën herë garon për kryetar të Hanit të Elezit

Suma për të tretën herë garon për kryetar të Hanit të Elezit

Kosovë
Ministria e Infrastrukturës investon 50 mijë euro në Hanin e Elezit

Ministria e Infrastrukturës investon 50 mijë euro në Hanin e Elezit

Të Tjera
Rufki Suma: Të hetohen komandantët milionerë dhe t’ju konfiskohet pasuria

Rufki Suma: Të hetohen komandantët milionerë dhe t’ju konfiskohet pasuria

Komunat