LAJMI I FUNDIT:

Rritja e Çmimeve

260 Artikuj

ASK publikon statistikat, sërish regjistrohet rritje e çmimeve të importit

ASK publikon statistikat, sërish regjistrohet rritje e çmimeve të importit

Biznes
Pagat në Kosovë, vetëm 25 euro rritje në sektorin privat gjatë vitit 2022

Pagat në Kosovë, vetëm 25 euro rritje në sektorin privat gjatë vitit 2022

Financa
Abdixhiku: Pushteti na thotë se çmimet janë normalizuar, një tjetër përpjekje mashtrimi

Abdixhiku: Pushteti na thotë se çmimet janë normalizuar, një tjetër përpjekje mashtrimi

Financa
Zbriten çmimet e shitjes me shumicë në Gjermani, hera e parë që nga viti 2020

Zbriten çmimet e shitjes me shumicë në Gjermani, hera e parë që nga viti 2020

Botë
Nuk ka rënie të çmimeve të produkteve bazike në Kosovë, Skënderi: Bizneset të mos manipulojnë e Qeveria të shoh se nga po vjen kjo rritje

Nuk ka rënie të çmimeve të produkteve bazike në Kosovë, Skënderi: Bizneset të mos manipulojnë e Qeveria të shoh se nga po vjen kjo rritje

Albert Spahiu
Vazhdojnë të mbeten të larta çmimet në Kosovë, inflacioni për muajin prill ishte 6.3 për qind

Vazhdojnë të mbeten të larta çmimet në Kosovë, inflacioni për muajin prill ishte 6.3 për qind

Të Tjera
Sondazhi i Pyper: Inflacioni, shqetësimi kryesor i qytetarëve në Kosovë

Sondazhi i Pyper: Inflacioni, shqetësimi kryesor i qytetarëve në Kosovë

Të Tjera
Banka Botërore: Çmimet e mallrave pritet të regjistrojnë rënien më të madhe që nga pandemia COVID-19

Banka Botërore: Çmimet e mallrave pritet të regjistrojnë rënien më të madhe që nga pandemia COVID-19

Botë
Shoqata e Transportit kërkon që çmimet e biletave të autobusëve të ngritën për 25 për qind

Shoqata e Transportit kërkon që çmimet e biletave të autobusëve të ngritën për 25 për qind

Financa
Murati: Për shkak të LDK-së qytetarët po e paguajnë më shtrenjtë vajin dhe bukën

Murati: Për shkak të LDK-së qytetarët po e paguajnë më shtrenjtë vajin dhe bukën

Financa
Çmimet e larta dhe emigracioni ulin konsumin në Shqipëri

Çmimet e larta dhe emigracioni ulin konsumin në Shqipëri

Shqipëri
Paralajmërohet shtrenjtimi i bukës, shkak ngritja e çmimit të rrymës

Paralajmërohet shtrenjtimi i bukës, shkak ngritja e çmimit të rrymës

Financa
Falimenton restoranti i njohur në Shqipëri, ndërsa kompania kosovare e taksive kthen veturat elektrike në gaz

Falimenton restoranti i njohur në Shqipëri, ndërsa kompania kosovare e taksive kthen veturat elektrike në gaz

Virale
Bie inflacioni, por jo edhe çmimet

Bie inflacioni, por jo edhe çmimet

Të Tjera
Inflacioni ende i lartë në Kosovë, 10.5 për qind për muajin shkurt

Inflacioni ende i lartë në Kosovë, 10.5 për qind për muajin shkurt

Financa
Çmimet vazhdojnë të bien me ritme të ngadalta në Evropë

Çmimet vazhdojnë të bien me ritme të ngadalta në Evropë

Botë
Rritja e çmimeve e papërballueshme për qytetarët: Po jetojmë për një kafshatë buke

Rritja e çmimeve e papërballueshme për qytetarët: Po jetojmë për një kafshatë buke

Financa
Përfaqësueses të biznesit në Kosovë kërkojnë dialog publiko-privat, paralajmërohet stabilizim i çmimeve

Përfaqësueses të biznesit në Kosovë kërkojnë dialog publiko-privat, paralajmërohet stabilizim i çmimeve

Biznes
Lufta në Ukrainë i varfëroi edhe qytetarët e Kosovës

Lufta në Ukrainë i varfëroi edhe qytetarët e Kosovës

Të Tjera
Viti 2023 në Kosovë nis me inflacion prej 12.1 për qind – nafta, vaji ushqimor dhe buka me rritjen më të madhe të çmimeve

Viti 2023 në Kosovë nis me inflacion prej 12.1 për qind – nafta, vaji ushqimor dhe buka me rritjen më të madhe të çmimeve

Albert Spahiu
Ngritja e vazhdueshme e çmimeve të konsumit, kërkohet reflektim i qeverisë

Ngritja e vazhdueshme e çmimeve të konsumit, kërkohet reflektim i qeverisë

Biznes
‘Rritje abuzive e çmimit të qumështit në Shqipëri’ – ekspertët: Vlerat për nënproduktet nga delja e dhia po shtrenjtohen me hile

‘Rritje abuzive e çmimit të qumështit në Shqipëri’ – ekspertët: Vlerat për nënproduktet nga delja e dhia po shtrenjtohen me hile

Shqipëri
Zbriten çmimet e vezëve, qumështit dhe sheqerit – vazhdojnë të mbesin të shtrenjta disa produkte bazike

Zbriten çmimet e vezëve, qumështit dhe sheqerit – vazhdojnë të mbesin të shtrenjta disa produkte bazike

Financa
Inflacioni në Evropë po bie, por çmimet e ushqimeve po rriten

Inflacioni në Evropë po bie, por çmimet e ushqimeve po rriten

Botë