LAJMI I FUNDIT:

Rasti "Pronto"

20 Artikuj

Apeli vërteton aktgjykimin e shkalles së parë, liron nga akuza Adem Grabovcin për rastin “Pronto”

Apeli vërteton aktgjykimin e shkalles së parë, liron nga akuza Adem Grabovcin për rastin “Pronto”

Drejtësi
Gjykata Supreme e prish aktgjykimin e Apelit – rasti “Pronto” kthehet në rigjykim

Gjykata Supreme e prish aktgjykimin e Apelit – rasti “Pronto” kthehet në rigjykim

Drejtësi
Adem Grabovcit i vërtetohet dënimi për rastin “Pronto”

Adem Grabovcit i vërtetohet dënimi për rastin “Pronto”

Kosovë
Grabovci: Nëse del ndonjë qytetar apo anëtar i ndonjë subjekti politik që deklaron se i kam shkelë të drejtën dikujt, jam i gatshëm të përgjigjem

Grabovci: Nëse del ndonjë qytetar apo anëtar i ndonjë subjekti politik që deklaron se i kam shkelë të drejtën dikujt, jam i gatshëm të përgjigjem

Kosovë
Afera “Pronto”, Apeli i dënon me kusht Adem Grabovcin dhe dy të tjerë

Afera “Pronto”, Apeli i dënon me kusht Adem Grabovcin dhe dy të tjerë

Kosovë
Kosnett lavdëron monitorimin e GLPS në rastin “Pronto”: Roli i shoqërisë civile, për t’u admiruar

Kosnett lavdëron monitorimin e GLPS në rastin “Pronto”: Roli i shoqërisë civile, për t’u admiruar

Kosovë
IKD reagon ndaj ndërhyrjeve të politikanëve në komentimin e vendimeve gjyqësore

IKD reagon ndaj ndërhyrjeve të politikanëve në komentimin e vendimeve gjyqësore

Drejtësi
Lirimi i të akuzuarve në rastin “Pronto”, Haxhiu: Goditje e rëndë për shtetin e së drejtës

Lirimi i të akuzuarve në rastin “Pronto”, Haxhiu: Goditje e rëndë për shtetin e së drejtës

Kosovë
Pas lirimit nga akuza për rastin “Pronto” flet Adem Grabovci

Pas lirimit nga akuza për rastin “Pronto” flet Adem Grabovci

Kosovë
Rasti “Pronto”: Grabovci, Beqaj, Pajaziti dhe të tjerët lirohen nga akuza

Rasti “Pronto”: Grabovci, Beqaj, Pajaziti dhe të tjerët lirohen nga akuza

Kosovë
Rasti “Pronto”, sot shpallet aktgjykimi ndaj Adem Grabovcit dhe të tjerëve

Rasti “Pronto”, sot shpallet aktgjykimi ndaj Adem Grabovcit dhe të tjerëve

Kosovë
Rasti ‘Pronto’, prokurorja speciale thotë se s’është sekret që politika e punësimit në Kosovë është me nepotizëm

Rasti ‘Pronto’, prokurorja speciale thotë se s’është sekret që politika e punësimit në Kosovë është me nepotizëm

Drejtësi
Afera “Pronto”, Zenun Pajaziti: Është për keqardhje nga ana e prokurores që dy vite mos me pas ndonjë pyetje në lidhje me inkriminimin tim

Afera “Pronto”, Zenun Pajaziti: Është për keqardhje nga ana e prokurores që dy vite mos me pas ndonjë pyetje në lidhje me inkriminimin tim

Kosovë
Adem Grabovci mbrohet në heshtje në gjykimin e rastit “Pronto”

Adem Grabovci mbrohet në heshtje në gjykimin e rastit “Pronto”

Drejtësi
Rasti “Pronto”, prokurorja propozon si prova konkurset për kryeshef ekzekutiv në “Trainkos” e “Infrakos”

Rasti “Pronto”, prokurorja propozon si prova konkurset për kryeshef ekzekutiv në “Trainkos” e “Infrakos”

Kosovë
Rasti “Pronto”, akuzat e prokurores Hajdari për punësimet e kundërligjshme dhe kundërshtimet e mbrojtjes për “huqjet” e Prokurorisë Speciale

Rasti “Pronto”, akuzat e prokurores Hajdari për punësimet e kundërligjshme dhe kundërshtimet e mbrojtjes për “huqjet” e Prokurorisë Speciale

Kosovë
Nis gjykimi ndaj Besim Beqajt, Adem Grabovcit, Zenun Pajazitit dhe të tjerëve në rastin “Pronto”

Nis gjykimi ndaj Besim Beqajt, Adem Grabovcit, Zenun Pajazitit dhe të tjerëve në rastin “Pronto”

Kosovë
Apeli konfirmon aktakuzën ndaj Adem Grabovcit dhe të tjerëve në rastin “Pronto”

Apeli konfirmon aktakuzën ndaj Adem Grabovcit dhe të tjerëve në rastin “Pronto”

Kosovë
Konfirmohet aktakuza ndaj të akuzuarve për rastin “Pronto”

Konfirmohet aktakuza ndaj të akuzuarve për rastin “Pronto”

Kosovë
Avokatët në rastin ‘Pronto’: Aktakuza u ngrit si rezultat i presionit mediatik

Avokatët në rastin ‘Pronto’: Aktakuza u ngrit si rezultat i presionit mediatik

Kosovë