LAJMI I FUNDIT:

Raportet në çift

196 Artikuj

Disa gjëra që duhet t’i dini para martesës

Disa gjëra që duhet t’i dini para martesës

Këshilla Lifestyle
Shumë lidhje mbarojnë. Kjo s’do të thotë se ato ‘kanë dështuar’

Shumë lidhje mbarojnë. Kjo s’do të thotë se ato ‘kanë dështuar’

Lifestyle
Nëse i plotësoni këto nevoja themelore, shanset për tradhti në çift janë zero

Nëse i plotësoni këto nevoja themelore, shanset për tradhti në çift janë zero

Këshilla Lifestyle
Zakonet mashkullore që shkatërrojnë besimin në martesë

Zakonet mashkullore që shkatërrojnë besimin në martesë

Lifestyle
Disa arsye të vlefshme për t’i dhënë fund një marrëdhënieje, edhe nëse e doni partnerin tuaj

Disa arsye të vlefshme për t’i dhënë fund një marrëdhënieje, edhe nëse e doni partnerin tuaj

Këshilla Lifestyle
Marrëdhëniet e lumtura bazohen në siguri

Marrëdhëniet e lumtura bazohen në siguri

Këshilla Lifestyle
Burri udhëtoi mbi një mijë kilometra për një takim të parë pasi lexoi një koment të TikTok

Burri udhëtoi mbi një mijë kilometra për një takim të parë pasi lexoi një koment të TikTok

Trend
Katër këshilla për një jetë të lumtur martesore

Katër këshilla për një jetë të lumtur martesore

Këshilla Lifestyle
Zonja, kini kujdes! Divorci na jep këto mësime: “Një grua është më e vetmuar në një martesë të keqe, sesa kur nuk ka partner!”

Zonja, kini kujdes! Divorci na jep këto mësime: “Një grua është më e vetmuar në një martesë të keqe, sesa kur nuk ka partner!”

Këshilla dhe arsye
Bëni pjesë tek çiftet që zihen? Si të ndaloni grindjet dhe të rigjeni rrugën e dashurisë

Bëni pjesë tek çiftet që zihen? Si të ndaloni grindjet dhe të rigjeni rrugën e dashurisë

Lifestyle
Çfarë mendojnë tradhtarët dhe çfarë i shtyn ata drejt thyerjes së premtimit?

Çfarë mendojnë tradhtarët dhe çfarë i shtyn ata drejt thyerjes së premtimit?

Lifestyle
Pesë arsyet kryesore pse burrat largohen prej grave

Pesë arsyet kryesore pse burrat largohen prej grave

Lifestyle
Cilat janë sjelljet e një mashkulli i cili nuk ju dashuron më?

Cilat janë sjelljet e një mashkulli i cili nuk ju dashuron më?

Lifestyle
Shenjat që tregojnë nëse ai është i dashuruar apo jo

Shenjat që tregojnë nëse ai është i dashuruar apo jo

Trend
I dashuri juaj ka sy të gështenjtë dhe mjekër? Jeni fatlume e vërtetë!

I dashuri juaj ka sy të gështenjtë dhe mjekër? Jeni fatlume e vërtetë!

Intimitet dhe Pasion
Nëntë llojet e grave me të cilat shumica e burrave nuk përshtaten

Nëntë llojet e grave me të cilat shumica e burrave nuk përshtaten

Lifestyle
Nëse po kaloni krizë në çift, mos e mendoni ndarjen pa provuar këtë opsion!

Nëse po kaloni krizë në çift, mos e mendoni ndarjen pa provuar këtë opsion!

Lifestyle
Përse femrat do të duhej të bënin hapin e parë? Një hulumtim i ri ka arritur deri te rezultatet interesante

Përse femrat do të duhej të bënin hapin e parë? Një hulumtim i ri ka arritur deri te rezultatet interesante

Në çift
Nëse partnerja di çdo gjë për ju dhe mund të parashikojë çdo veprim tuajin – ju jeni në telashe!

Nëse partnerja di çdo gjë për ju dhe mund të parashikojë çdo veprim tuajin – ju jeni në telashe!

Lifestyle
Këto shenja tregojnë se nuk do të keni një dashuri që do të zgjas

Këto shenja tregojnë se nuk do të keni një dashuri që do të zgjas

Lifestyle
19 shenja që tregojnë se duhet t’i lini pak hapësirë partnerit/es tuaj!

19 shenja që tregojnë se duhet t’i lini pak hapësirë partnerit/es tuaj!

Në çift
Këto nëntë fjali mund t’i thuash në një video-takim, në asnjë rast gjatë seksit

Këto nëntë fjali mund t’i thuash në një video-takim, në asnjë rast gjatë seksit

Këshillë javore
Shtatë raste kur duhet ta mendoni seriozisht ndarjen

Shtatë raste kur duhet ta mendoni seriozisht ndarjen

Në çift
Gjashtë pyetje që duhet t’i bëni partnerit, për një marrëdhënie të shëndetshme

Gjashtë pyetje që duhet t’i bëni partnerit, për një marrëdhënie të shëndetshme

Këshilla Lifestyle