Rënia në dashuri është e lehtë, por të qëndroni e dashuruar është shumë e vështirë

“Dalja” nga dashuria ndonjëherë ndodhë papritmas, por shpeshherë din të ndodh për shkak se e lini mënjanë lidhjen dhe nuk përpiqeni t’i bëni gjërat të funksionojnë, transmeton Telegrafi.

Prandaj, është e rëndësishme të dini se si ta mbani lidhjen gjallë dhe të qëndroni të dashuruar, pasi që ia vlen.

Bëni gjëra të reja

Pjesë e të qenit në dashuri është ndërtimi i përvojave së bashku dhe bërja e gjërave të reja është mënyrë e mahnitshme për ta bërë këtë.

Kjo do t’ju jap ndjenja të mira dhe do t’ju lidhë më shumë se kurrë. Zgjidhni një aktivitet, apo bëni çfarëdo tjetër, me rëndësi është të dilni nga rutina.

Filtroni

Filtrimi pa turp dhe i “ndyrë” është mënyrë e mirë për ta mbajtur lidhjen të re…

Prandaj, shtiruni si “budallaqe”, luani lojëra dhe jeta juaj seksuale nuk do të vuajë asnjëherë.

Kur një mashkull ‘mbërthehet’ nga dashuria Kur një mashkull ‘mbërthehet’ nga dashuria

Komunikoni…

Komunikimi është pjesa më esenciale e çdo lidhje dhe kalimi i kohës duke i dëgjuar problemet e njëri-tjetrit dhe brengat, vetëm sa ua forcon dhe mbron lidhjen. /Telegrafi/