Princi William

Princi William

Duka i Cambridge-it, William Arthur Philip Louis, është i lindur më 21 qershor të vitit 1982.

Është një anëtar i familjes mbretërore britanike. Ai është djali i madh i Princit Charles dhe Princeshës Diana. Që nga lindja, ai ka qenë i dyti në linjën e trashëgimisë në fronin britanik.

190 Artikuj