LAJMI I FUNDIT:

Partitë Politike

381 Artikuj

Sa shpenzuan partitë politike për tre muaj, KQZ publikon raportin

Sa shpenzuan partitë politike për tre muaj, KQZ publikon raportin

Kosovë
LEN: Shfaqja e kryeministrit teknik përfundoi, BDI është shndërruar në parti të “listës së zezë” amerikane

LEN: Shfaqja e kryeministrit teknik përfundoi, BDI është shndërruar në parti të “listës së zezë” amerikane

Politikë
Fushata në Maqedoninë e Veriut: Kush është më i korruptuar e kush më patriot

Fushata në Maqedoninë e Veriut: Kush është më i korruptuar e kush më patriot

Politikë
Draft-statuti për Asociacionin, Hajrullahu: Kurti dhe Bislimi duhet të japin sqarime, nuk është çështje që duhet të kalojë shpejt

Draft-statuti për Asociacionin, Hajrullahu: Kurti dhe Bislimi duhet të japin sqarime, nuk është çështje që duhet të kalojë shpejt

Kosovë
KQZ publikon raportet financiare të partive politike për vitin  2022

KQZ publikon raportet financiare të partive politike për vitin 2022

Kosovë
LEN nënshkruan deklaratën e koalicionit në Tetovë

LEN nënshkruan deklaratën e koalicionit në Tetovë

Politikë
Daka: Pas vitit 2010, partive politike u është shpjeguar se zgjedhjet nuk mund të fitohen me vota të manipuluara

Daka: Pas vitit 2010, partive politike u është shpjeguar se zgjedhjet nuk mund të fitohen me vota të manipuluara

Kosovë
OBRM-PDUKM: Partitë në pushtet nuk kanë koordinim mes veti në deklaratat e tyre

OBRM-PDUKM: Partitë në pushtet nuk kanë koordinim mes veti në deklaratat e tyre

Maqedonia e Veriut
“Më pak fjalë, e më shumë punë”, bashkatdhetarët me porosi për deputetët nga Kuvendi i Kosovës

“Më pak fjalë, e më shumë punë”, bashkatdhetarët me porosi për deputetët nga Kuvendi i Kosovës

Mirjeta Hajzeraj
Partitë politike në Maqedoni vazhdojnë përplasjet për pagat

Partitë politike në Maqedoni vazhdojnë përplasjet për pagat

Maqedonia e Veriut
Fushata e partive në Maqedoni politike  bartet në rrjete sociale

Fushata e partive në Maqedoni politike bartet në rrjete sociale

Maqedonia e Veriut
Qytetarët e Maqedonisë së Veriut të zhgënjyer nga polarizimi i elitave politike

Qytetarët e Maqedonisë së Veriut të zhgënjyer nga polarizimi i elitave politike

Maqedonia e Veriut