LAJMI I FUNDIT:

Parkingu

29 Artikuj

NP “Parkingu i qytetit” në Tetovë me dy risi për shfrytëzimin e parkingjeve në qytet

NP “Parkingu i qytetit” në Tetovë me dy risi për shfrytëzimin e parkingjeve në qytet

Komunat
Pse dikush do të vazhdonte të paguante parkingun – edhe pse vetura e tij nuk është vozitur për të paktën pesë vjet?

Pse dikush do të vazhdonte të paguante parkingun – edhe pse vetura e tij nuk është vozitur për të paktën pesë vjet?

Auto Lajme
Djaloshi arriti më në fund të ndalonte veturën që “po lëvizte pa shofer” në drejtim të veturave të tjera në parking në Mbretërinë e Bashkuar

Djaloshi arriti më në fund të ndalonte veturën që “po lëvizte pa shofer” në drejtim të veturave të tjera në parking në Mbretërinë e Bashkuar

Auto Fun
Parkim si në filma, edhe pse shoferi nuk kishte në plan të bënte një gjë të tillë

Parkim si në filma, edhe pse shoferi nuk kishte në plan të bënte një gjë të tillë

Auto Fun
Burri nga Londra kundërshton gjobën e parkimit, pretendon se rruga që i është përshkruar në tiketë as që ekziston

Burri nga Londra kundërshton gjobën e parkimit, pretendon se rruga që i është përshkruar në tiketë as që ekziston

Interesante
Duke shkuar drejt së ardhmes: Ky model i BMW parkohet vet, ngarkohet dhe shkon në autolarje

Duke shkuar drejt së ardhmes: Ky model i BMW parkohet vet, ngarkohet dhe shkon në autolarje

Auto Lajme
Pse është kaq e komplikuar? Gruaja mezi del nga parkingu i një supermarketi

Pse është kaq e komplikuar? Gruaja mezi del nga parkingu i një supermarketi

Auto Lajme
Britanikut iu deshën gjashtë vjet për të parkuar në të gjitha parkingjet e dyqanit të tij të preferuar

Britanikut iu deshën gjashtë vjet për të parkuar në të gjitha parkingjet e dyqanit të tij të preferuar

Auto Fun
Ndodh edhe kjo, burri nga Gjermania kaloi tre javë duke kërkuar se ku e kishte parkuar makinën

Ndodh edhe kjo, burri nga Gjermania kaloi tre javë duke kërkuar se ku e kishte parkuar makinën

Auto Fun
Ja çfarë ndodh kur një shofer ngatërrohet në një parking

Ja çfarë ndodh kur një shofer ngatërrohet në një parking

Auto Fun
Ahmeti: Prej janarit parkingu publik do të jetë i kufizuar, parkingu në qendër do të jetë më i shtrenjtë

Ahmeti: Prej janarit parkingu publik do të jetë i kufizuar, parkingu në qendër do të jetë më i shtrenjtë

Komunat
Ahmeti: OSHP i ka dhënë të drejtë komunës për parkingun nëntokësor, do të filloj sivjet me 500 vendparkime

Ahmeti: OSHP i ka dhënë të drejtë komunës për parkingun nëntokësor, do të filloj sivjet me 500 vendparkime

Komunat
Salla e madhe në “Pallatin e Rinisë” vazhdon të përdoret si parking, Komuna s’e rinovon

Salla e madhe në “Pallatin e Rinisë” vazhdon të përdoret si parking, Komuna s’e rinovon

Kosovë
Në verë pritet të nisë ndërtimi i parkingut nëntokësor në Prishtinë

Në verë pritet të nisë ndërtimi i parkingut nëntokësor në Prishtinë

Komunat
Në Mitrovicë përurohet parkingu nëntokësor

Në Mitrovicë përurohet parkingu nëntokësor

Komunat
Debat për parkingun nëntokësor në kryeqytet

Debat për parkingun nëntokësor në kryeqytet

Të Tjera
Shembet pllaka e betonit e parkingut, humbin jetën tre persona (Video)

Shembet pllaka e betonit e parkingut, humbin jetën tre persona (Video)

Nga Bota
Në Maqedoni ka mbi 600 mijë metër katror vend për parkim

Në Maqedoni ka mbi 600 mijë metër katror vend për parkim

Bashkim Iljazi
Qytetarët e Kavadarit me karrige në rrugë ruajnë vendet e parkingut (Foto)

Qytetarët e Kavadarit me karrige në rrugë ruajnë vendet e parkingut (Foto)

Bashkim Iljazi
Fëmija i sëmurë rrezikohet në Qendrën Klinike në Shkup shkaku i kaosit me parkingjet (Video)

Fëmija i sëmurë rrezikohet në Qendrën Klinike në Shkup shkaku i kaosit me parkingjet (Video)

Venhar Ramadani
Për në Vodno dhe parkingje pa para në Shkup, për të luftuar ndotjen

Për në Vodno dhe parkingje pa para në Shkup, për të luftuar ndotjen

Venhar Ramadani
Ia kishte bllokuar veturën fqinji, kërkon ndihmën e nipit muskuloz që t’ia zgjidh problemin (Video)

Ia kishte bllokuar veturën fqinji, kërkon ndihmën e nipit muskuloz që t’ia zgjidh problemin (Video)

Fun Lajme
Polici parkon në hapësirë të palejuar, bllokon rrugën në qendër të qytetit të Pejës (Foto)

Polici parkon në hapësirë të palejuar, bllokon rrugën në qendër të qytetit të Pejës (Foto)

Komunat
Ngatërroi shkallët me parkingun nëntokësor, gruaja pranë timonit i shpëton vdekjes për një fije floku (Video)

Ngatërroi shkallët me parkingun nëntokësor, gruaja pranë timonit i shpëton vdekjes për një fije floku (Video)

Dështime