LAJMI I FUNDIT:

Pablo Picasso

48 Artikuj

Historia e artit, përmes shtatë ngjyrave

Historia e artit, përmes shtatë ngjyrave

Piktura
Të përbashkëtat e kritikëve që shanë Georgia O’Keeffe-in

Të përbashkëtat e kritikëve që shanë Georgia O’Keeffe-in

Piktura
Frank Auerbach dhe pikturat e fundit të jetës!

Frank Auerbach dhe pikturat e fundit të jetës!

Piktura
Gernika, kryevepra e dhimbjes

Gernika, kryevepra e dhimbjes

Piktura
Viti 1922: Në Shkodër lindi Marie Shllaku

Viti 1922: Në Shkodër lindi Marie Shllaku

Agron Shala
Dritaret e mendjes: Imazhet e hershme të Dora Maarit

Dritaret e mendjes: Imazhet e hershme të Dora Maarit

Fotografia
Një Picasso 10-vjeçar

Një Picasso 10-vjeçar

Cult+
Picasso dhe fotografja Lee Miller

Picasso dhe fotografja Lee Miller

Fotografia
Dhjetë pikturat më të shtrenjta të shitura në ankande

Dhjetë pikturat më të shtrenjta të shitura në ankande

Piktura
Picasso dhe El Greco, dy shpirtra të ngjashëm të ndarë nga shekujt

Picasso dhe El Greco, dy shpirtra të ngjashëm të ndarë nga shekujt

Piktura
Artistja më e dashur e Ukrainës: Simboli i mbijetesës dhe ringjalljes kombëtare

Artistja më e dashur e Ukrainës: Simboli i mbijetesës dhe ringjalljes kombëtare

Piktura
Piktori i luftës

Piktori i luftës

Piktura
Violina e Ingresit

Violina e Ingresit

Fotografia
Ndikimi i antikitetit në artin modern

Ndikimi i antikitetit në artin modern

PamArt
Kryeveprat e vjedhura nga nazistët

Kryeveprat e vjedhura nga nazistët

Piktura
Kandinsky, artisti që pikturoi muzikën

Kandinsky, artisti që pikturoi muzikën

Piktura
Bota e njeriut që vodhi Mona Lizën

Bota e njeriut që vodhi Mona Lizën

Piktura
Pesë veprat e famshme të vjedhura të artit, ende të pagjetura

Pesë veprat e famshme të vjedhura të artit, ende të pagjetura

Cult+
Çfarë është arti?

Çfarë është arti?

PamArt
Piktura e fshehur e Picassos

Piktura e fshehur e Picassos

Cult+
Piktura e Picassos u shit për më shumë se 103 milionë dollarë

Piktura e Picassos u shit për më shumë se 103 milionë dollarë

Cult+
Tarkovsky dhe pasioni

Tarkovsky dhe pasioni

Filmi
Historia e shëmtisë

Historia e shëmtisë

Fakte
Shprehitë kaotike të gjeniut të artit

Shprehitë kaotike të gjeniut të artit

Piktura