LAJMI I FUNDIT:
Oliver Spasovski

Oliver Spasovski

1232 Artikuj

Info

Oliver Spasovski është ministër i MBP-së në Qeverinë e RMV-së. Më herët ka ushtruar edhe rolin e kryeministrit në qeverinë kalimtare, e caktuar për të organizuar zgjedhjet e vitit 2021.

Është kuadër i LSDM-së dhe në pozitë është emëruar më 1 qershor të vitit 2017.

Më herët ka qenë i punësuar si jurist në disa organizata jo-qeveritare

Spaskovski: Sjellja e partnerit të koalicionit, BDI-së, ka ndikuar në rezultatin e keq zgjedhor të LSDM-së

Spaskovski: Sjellja e partnerit të koalicionit, BDI-së, ka ndikuar në rezultatin e keq zgjedhor të LSDM-së

Maqedonia e Veriut
“Boki 13” paraqet kallëzim penal kundër Zaevit, Spasovskit, Ruskovskës

“Boki 13” paraqet kallëzim penal kundër Zaevit, Spasovskit, Ruskovskës

Gjyqësi
Spasovski: 27 Prilli është kujtim i përgjakshëm që sjell regjimi, të mos e lëmë të përsëritet

Spasovski: 27 Prilli është kujtim i përgjakshëm që sjell regjimi, të mos e lëmë të përsëritet

Maqedonia e Veriut
OBRM-PDUKM: Spasovski dhe Kovaçevski, Maqedoninë e kanë shndërruar në Kolumbi

OBRM-PDUKM: Spasovski dhe Kovaçevski, Maqedoninë e kanë shndërruar në Kolumbi

Politikë
Spasovski dhe Kovaçevski do të marrin apanazh prej 2.500 eurove në muaj gjatë gjithë vitit

Spasovski dhe Kovaçevski do të marrin apanazh prej 2.500 eurove në muaj gjatë gjithë vitit

Politikë
Spasovski nuk mendon se është përgjegjës për kaosin me dokumentet personale

Spasovski nuk mendon se është përgjegjës për kaosin me dokumentet personale

Maqedonia e Veriut
Mickoski: Nuk kam besim në gjyqësi, por Spasovski duhet të përgjigjet për kaosin me dokumentet personale

Mickoski: Nuk kam besim në gjyqësi, por Spasovski duhet të përgjigjet për kaosin me dokumentet personale

Politikë
OBRM-PDUKM me kallëzim penal kundër Oliver Spasovskit

OBRM-PDUKM me kallëzim penal kundër Oliver Spasovskit

Maqedonia e Veriut
Spasovski: Maqedonia e Veriut shënon 4 vjet nga ratifikimi i anëtarësimit në NATO

Spasovski: Maqedonia e Veriut shënon 4 vjet nga ratifikimi i anëtarësimit në NATO

Maqedonia e Veriut
Spasovski: Rruga evropiane për Maqedoninë e Veriut nuk ka alternativë

Spasovski: Rruga evropiane për Maqedoninë e Veriut nuk ka alternativë

Kronikë e Zezë
Spasovski: Transformuam MPB-në “Ministrinë e Brendshme për Qytetarët”

Spasovski: Transformuam MPB-në “Ministrinë e Brendshme për Qytetarët”

Maqedonia e Veriut
OBRM-PDUKM: Gjatë shtatë viteve të Spasovskit me MPB, kemi pasur krim korrupsion dhe shtet mafioz

OBRM-PDUKM: Gjatë shtatë viteve të Spasovskit me MPB, kemi pasur krim korrupsion dhe shtet mafioz

Politikë
Spasovski: Në grupet kriminale janë të përfshirë edhe institucione, ministri, gjykata dhe prokurorë publik

Spasovski: Në grupet kriminale janë të përfshirë edhe institucione, ministri, gjykata dhe prokurorë publik

Maqedonia e Veriut
Spasovski: Është arrestuar një grup kriminal, kontrabandonin lëndë narkotike

Spasovski: Është arrestuar një grup kriminal, kontrabandonin lëndë narkotike

Maqedonia e Veriut
Nënshkruhet marrëveshja për bashkëpunim elektronik në Ministrinë e Brendshme

Nënshkruhet marrëveshja për bashkëpunim elektronik në Ministrinë e Brendshme

Maqedonia e Veriut
Spasovski: Dokumentet personale do të lëshohen edhe pas 12 shkurtit

Spasovski: Dokumentet personale do të lëshohen edhe pas 12 shkurtit

Maqedonia e Veriut
Spasovski dhe Ageler konfirmuan bashkëpunimin e suksesshëm të MPB-së dhe Qeverisë së SHBA-së

Spasovski dhe Ageler konfirmuan bashkëpunimin e suksesshëm të MPB-së dhe Qeverisë së SHBA-së

Maqedonia e Veriut
OBRM-PDUKM: Qytetarët në kushte jonjerëzore presin të fotografohen për pasaporta

OBRM-PDUKM: Qytetarët në kushte jonjerëzore presin të fotografohen për pasaporta

Politikë
Janë ndryshuar mbi 1.2 milionë pasaporta, procesi do të vazhdojë edhe pas 12 shkurtit

Janë ndryshuar mbi 1.2 milionë pasaporta, procesi do të vazhdojë edhe pas 12 shkurtit

Maqedonia e Veriut
Nuk ka afat për ndërrimin e dokumenteve personale, do të lëshohen edhe pas 12 shkurtit

Nuk ka afat për ndërrimin e dokumenteve personale, do të lëshohen edhe pas 12 shkurtit

Maqedonia e Veriut
Spasovski: “Listat e zeza” të SHBA-së dhe Britanisë mbeten bazë për sanksionim edhe në vendin tonë

Spasovski: “Listat e zeza” të SHBA-së dhe Britanisë mbeten bazë për sanksionim edhe në vendin tonë

Politikë
Popov: Kam nderin të them se kjo është vizita e parë zyrtare e Spasovskit në SHBA-së

Popov: Kam nderin të them se kjo është vizita e parë zyrtare e Spasovskit në SHBA-së

Maqedonia e Veriut
Spasovski: Do të luftoj fuqishëm për konceptin proevropian

Spasovski: Do të luftoj fuqishëm për konceptin proevropian

Maqedonia e Veriut
Spasovski në takim me O’Brien: Personat e “listës së zezë” nuk do të mund të jenë pjesë e funksioneve publike

Spasovski në takim me O’Brien: Personat e “listës së zezë” nuk do të mund të jenë pjesë e funksioneve publike

Politikë