LAJMI I FUNDIT:

Oda Ekonomike Gjermano Kosovare

40 Artikuj

Themelimi i Fintech Kosova, Kabashi: Evolucion në fushën e financave, kompanitë private dhe shtetërore duhet të digjitalizohen

Themelimi i Fintech Kosova, Kabashi: Evolucion në fushën e financave, kompanitë private dhe shtetërore duhet të digjitalizohen

Elfije Boletini
Eksporti në Gjermani, njoftim me rëndësi për kompanitë prodhuese kosovare

Eksporti në Gjermani, njoftim me rëndësi për kompanitë prodhuese kosovare

Ekonomi
Mbahet konferenca “Ndikimi i liberalizimit të vizave, sfidat dhe mudësitë për bizneset në Kosovë”

Mbahet konferenca “Ndikimi i liberalizimit të vizave, sfidat dhe mudësitë për bizneset në Kosovë”

Të Tjera
Tërheqja e bizneseve gjermane në Kosovë, OEGJK dhe ITP me aktivitete të përbashkëta promovuese

Tërheqja e bizneseve gjermane në Kosovë, OEGJK dhe ITP me aktivitete të përbashkëta promovuese

Biznes
Fabrika e njohur gjermane po hap filialin e prodhimit në Kosovë

Fabrika e njohur gjermane po hap filialin e prodhimit në Kosovë

Auto Lajme
OEGJK: Investimet e Huaja Direkte gjermane në Kosovë për 6 muaj arritën mbi 90 milionë euro

OEGJK: Investimet e Huaja Direkte gjermane në Kosovë për 6 muaj arritën mbi 90 milionë euro

Financa
Rohde: Janë të gabuara raportimet për largimin e 200 kompanive gjermane nga Kosova

Rohde: Janë të gabuara raportimet për largimin e 200 kompanive gjermane nga Kosova

Biznes
Oda Gjermane: Jemi të shqetësuar që kompanitë mund të heqin dorë nga investimet në Kosovë

Oda Gjermane: Jemi të shqetësuar që kompanitë mund të heqin dorë nga investimet në Kosovë

Biznes
Eriola Bibolli zgjidhet kryetare e Bordit të Odës Ekonomike Gjermano-Kosovare  

Eriola Bibolli zgjidhet kryetare e Bordit të Odës Ekonomike Gjermano-Kosovare  

Biznes
21 milionë euro eksport dhe 152 milionë euro import nga Gjermania për tre muaj – këto janë produktet më të eksportuara

21 milionë euro eksport dhe 152 milionë euro import nga Gjermania për tre muaj – këto janë produktet më të eksportuara

Biznes
Investimet Direkte nga Gjermania u rritën mbi 60 për qind në vitin 2022

Investimet Direkte nga Gjermania u rritën mbi 60 për qind në vitin 2022

Biznes
Hyn në fuqi Ligji i ri gjerman për Zinxhirët e Furnizimit, prek edhe kompanitë nga Kosova

Hyn në fuqi Ligji i ri gjerman për Zinxhirët e Furnizimit, prek edhe kompanitë nga Kosova

Biznes
Marrëdhëniet Kosovë-Gjermani, 15 vite bashkëpunim plot sukses

Marrëdhëniet Kosovë-Gjermani, 15 vite bashkëpunim plot sukses

Ekonomi
Zëvendëspresidenti i BERZH-it takon përfaqësuesit e biznesit në Kosovë, diskutohet rreth zhvillimeve ekonomike

Zëvendëspresidenti i BERZH-it takon përfaqësuesit e biznesit në Kosovë, diskutohet rreth zhvillimeve ekonomike

Biznes
Po mbahet ‘Java e Gjelbër dhe Digjitale’, organizuar nga Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare

Po mbahet ‘Java e Gjelbër dhe Digjitale’, organizuar nga Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare

Biznes
OEGJK: 39% rritje e eksportit nga Kosova në Gjermani

OEGJK: 39% rritje e eksportit nga Kosova në Gjermani

Biznes
Rritet për 57 për qind eksporti nga Kosova në Gjermani

Rritet për 57 për qind eksporti nga Kosova në Gjermani

Biznes
Rriten eksportet e Kosovës në drejtim të Gjermanisë për 62 për qind

Rriten eksportet e Kosovës në drejtim të Gjermanisë për 62 për qind

Biznes
Shfrytëzimi i ekspertizës së diasporës dhe drejtimi i remitencave në investime

Shfrytëzimi i ekspertizës së diasporës dhe drejtimi i remitencave në investime

Opinione
Hasani: Kosova ka filluar të jetë atraktive për investitorët gjerman gjatë pandemisë

Hasani: Kosova ka filluar të jetë atraktive për investitorët gjerman gjatë pandemisë

Të Tjera
Diaspora me potencial të madh për investime, Gjermania në top vendet që kanë investuar në Kosovë

Diaspora me potencial të madh për investime, Gjermania në top vendet që kanë investuar në Kosovë

Të Tjera
Parandalimi i migrimit të parregullt përmes rritjes së punësimit të të rinjve në Kosovë

Parandalimi i migrimit të parregullt përmes rritjes së punësimit të të rinjve në Kosovë

Tahir Latifi
Diskutim për rolin e diasporës dhe investimet gjermane në zhvillimin ekonomik të Kosovës

Diskutim për rolin e diasporës dhe investimet gjermane në zhvillimin ekonomik të Kosovës

Biznes
Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare: Qeveria e re të tërheq investime për të krijuar vende pune

Oda Ekonomike Gjermano-Kosovare: Qeveria e re të tërheq investime për të krijuar vende pune

Ekonomi