LAJMI I FUNDIT:

Nuhatja

23 Artikuj

A mundet hunda artificiale të “nuhasë” sëmundjet, si dhe ushqimin e prishur?

A mundet hunda artificiale të “nuhasë” sëmundjet, si dhe ushqimin e prishur?

Shëndetësi Lajme
Një shenjë e fazës së hershme të demencës mund të zbulohet gjatë dushit

Një shenjë e fazës së hershme të demencës mund të zbulohet gjatë dushit

Shëndetësi Lajme
Humbja e nuhatjes mund të paralajmërojë një sëmundje serioze në të ardhmen

Humbja e nuhatjes mund të paralajmërojë një sëmundje serioze në të ardhmen

Shëndetësi Lajme
Një simptomë e pazakontë e depresionit mund të zbulohet gjatë ngrënies ose gatimit

Një simptomë e pazakontë e depresionit mund të zbulohet gjatë ngrënies ose gatimit

Të tjera
Macja mund të nuhasë vdekjen dhe lehtëson “kalimin” në botën tjetër

Macja mund të nuhasë vdekjen dhe lehtëson “kalimin” në botën tjetër

Kërshëri
Qentë mund ta dinë sa është ora përmes kësaj shqise…

Qentë mund ta dinë sa është ora përmes kësaj shqise…

A e dini se...
Ekspertja zbulon: Është shumë e rëndësishme të lejosh qenin të nuhasë gjatë shëtitjes

Ekspertja zbulon: Është shumë e rëndësishme të lejosh qenin të nuhasë gjatë shëtitjes

Kujdesi për kafshët
Kush ka shqisën më të mirë të aromës, qentë apo macet?

Kush ka shqisën më të mirë të aromës, qentë apo macet?

A e dini se...
Mungesa e vitaminës D mund të dallohet nga nuhatja dhe shija

Mungesa e vitaminës D mund të dallohet nga nuhatja dhe shija

Shëndetësi Lajme
Tri mënyra të thjeshta për të mbrojtur shikimin, nuhatjen dhe dëgjimin për të rritur shëndetin e trurit

Tri mënyra të thjeshta për të mbrojtur shikimin, nuhatjen dhe dëgjimin për të rritur shëndetin e trurit

Shëndetësi Lajme
Vetëm ata që nuhasin mirë mund të futen – kjo është pajisja e re e provës së coronavirusit

Vetëm ata që nuhasin mirë mund të futen – kjo është pajisja e re e provës së coronavirusit

Shkencë
Austria prezanton qenin ushtarak që mund të nuhasë coronavirusin

Austria prezanton qenin ushtarak që mund të nuhasë coronavirusin

Shëndetësi Lajme
Përse çdo qen i humbur gjithmonë kthehet në shtëpi, sado që të jetë larg ajo: E pabesueshme!

Përse çdo qen i humbur gjithmonë kthehet në shtëpi, sado që të jetë larg ajo: E pabesueshme!

Kërshëri
Ndryshimet e nuhatjes, mund të ofrojnë informacione kyçe në lidhje me sjelljen e coronavirusit

Ndryshimet e nuhatjes, mund të ofrojnë informacione kyçe në lidhje me sjelljen e coronavirusit

Shëndetësi Lajme
Humbja e nuhatjes nëse infektohesh me COVID-19, e ndryshme nga ftohja dhe gripi: Studimi i fundit ju tregon si ta kuptoni

Humbja e nuhatjes nëse infektohesh me COVID-19, e ndryshme nga ftohja dhe gripi: Studimi i fundit ju tregon si ta kuptoni

Shëndetësi Lajme
Nga ilaçet te recetat në shtëpi: Si mund të trajtohet humbja e nuhatjes

Nga ilaçet te recetat në shtëpi: Si mund të trajtohet humbja e nuhatjes

Mjekësi alternative
COVID-19 dhe humbja e nuhatjes: Çfarë duhet të dini

COVID-19 dhe humbja e nuhatjes: Çfarë duhet të dini

Këshilla mjekësore
Kjo mund të jetë një simptomë e fshehur e coronavirusit

Kjo mund të jetë një simptomë e fshehur e coronavirusit

Shëndetësi Lajme
Nuhatni njërën ndër këto pesë gjëra dhe menjëherë do të mësoni a ju kërcënon sëmundja e rrezikshme

Nuhatni njërën ndër këto pesë gjëra dhe menjëherë do të mësoni a ju kërcënon sëmundja e rrezikshme

Shëndetësi Lajme
Nëse nuk i nuhatni këto pesë aroma nuk i keni punët mirë

Nëse nuk i nuhatni këto pesë aroma nuk i keni punët mirë

Shëndetësi Lajme
Tri gjërat e çuditshme që ndodhin kur mbeteni shtatzënë

Tri gjërat e çuditshme që ndodhin kur mbeteni shtatzënë

Shtatzëna
Studimi i fundit: Hunda mund të nuhasë edhe vdekjen!

Studimi i fundit: Hunda mund të nuhasë edhe vdekjen!

Shëndetësi Lajme
Truk i mahnitshëm: Provoni disa parfume dhe mos e humbni ndjenjën e nuhatjes

Truk i mahnitshëm: Provoni disa parfume dhe mos e humbni ndjenjën e nuhatjes

Këshilla dhe arsye