LAJMI I FUNDIT:

Njollat

71 Artikuj

Gjashtë mënyra të thjeshta se si të hiqni njollat nga veshjet dhe mobiliet

Gjashtë mënyra të thjeshta se si të hiqni njollat nga veshjet dhe mobiliet

Bëje vet
Si të pastroni njollat e tepihut me pijen tuaj të preferuar!

Si të pastroni njollat e tepihut me pijen tuaj të preferuar!

Bëje vet
Njolla vere në rroba? Ja si ta fshini menjëherë

Njolla vere në rroba? Ja si ta fshini menjëherë

Bëje vet
Këtë lëng e mban në shtëpi çdo femër, i heq për mrekulli njollat nga atletet

Këtë lëng e mban në shtëpi çdo femër, i heq për mrekulli njollat nga atletet

Bëje vet
Mund të përdorni pastë dhëmbësh për t’i hequr njollat dhe për t’i mirëmbajtur sendet shtëpiake

Mund të përdorni pastë dhëmbësh për t’i hequr njollat dhe për t’i mirëmbajtur sendet shtëpiake

Bëje vet
Një ndryshim i pazakontë në sqetull, qafë dhe ijë – mund të jetë shenjë e hershme e diabetit

Një ndryshim i pazakontë në sqetull, qafë dhe ijë – mund të jetë shenjë e hershme e diabetit

Shëndetësi Lajme
S’ka asnjë njollë që nuk mund të hiqet! Mjeshtri zbulon truket, nga rrobat te lavamani

S’ka asnjë njollë që nuk mund të hiqet! Mjeshtri zbulon truket, nga rrobat te lavamani

Bëje vet
Si t’i lani enët prej qelqi që ato të shkëlqejnë

Si t’i lani enët prej qelqi që ato të shkëlqejnë

Bëje vet
Provoni reduktimin e njollave të diellit në lëkurë me përbërës natyralë

Provoni reduktimin e njollave të diellit në lëkurë me përbërës natyralë

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Receta e gjysheve tona me të cilën eliminohen të gjitha njollat

Receta e gjysheve tona me të cilën eliminohen të gjitha njollat

Bëje vet
Largoni njollat e deodorantit: Truket që mund t’ju ndihmojnë të mbani rrobat tuaja të pastra

Largoni njollat e deodorantit: Truket që mund t’ju ndihmojnë të mbani rrobat tuaja të pastra

Bëje vet
Largimi i njollave të zakonshme me produkte shtëpiake

Largimi i njollave të zakonshme me produkte shtëpiake

Këshilla dhe ide
Gjashtë gjëra që duhet të dini për ciklin e shkurtër të larjes

Gjashtë gjëra që duhet të dini për ciklin e shkurtër të larjes

Bëje vet
Largoni njollat e deodorantit: Truke të dobishme për rroba të pastra

Largoni njollat e deodorantit: Truke të dobishme për rroba të pastra

Bëje vet
Tri metoda për pastrimin e thellë të dyshekut – një burim i fshehur papastërtie në shtëpi

Tri metoda për pastrimin e thellë të dyshekut – një burim i fshehur papastërtie në shtëpi

Bëje vet
Si t’i hiqni njollat e domates nga rrobat: Është më e lehtë nga sa mendoni

Si t’i hiqni njollat e domates nga rrobat: Është më e lehtë nga sa mendoni

Bëje vet
Si të pastroni njollat e ndryshme me disa përbërës të thjeshtë

Si të pastroni njollat e ndryshme me disa përbërës të thjeshtë

Bëje vet
Hiqni njollat e stilolapsit në mënyrën më të lehtë: Disa truke mund t’ju ndihmojnë

Hiqni njollat e stilolapsit në mënyrën më të lehtë: Disa truke mund t’ju ndihmojnë

Bëje vet
Ky truk është shpëtim: Ja mënyra më e lehtë për të hequr njollat nga muret

Ky truk është shpëtim: Ja mënyra më e lehtë për të hequr njollat nga muret

Bëje vet
Shtatë truqe me kripë: Pastron hekurin, pastron gypat, eliminon njollat

Shtatë truqe me kripë: Pastron hekurin, pastron gypat, eliminon njollat

Bëje vet
Si të hiqni shumicën e njollave nga mermeri

Si të hiqni shumicën e njollave nga mermeri

Bëje vet
Mos blini zbardhues rrobash, bëjeni vetë në shtëpi

Mos blini zbardhues rrobash, bëjeni vetë në shtëpi

Bëje vet
E vjetër, por sikur e re: Keçapi i domateve pastron bakrin, majoneza njollat nga uji

E vjetër, por sikur e re: Keçapi i domateve pastron bakrin, majoneza njollat nga uji

Bëje vet
Mënyra më e thjeshtë se si t’i pastroni enët dhe kallëpet për pjekje

Mënyra më e thjeshtë se si t’i pastroni enët dhe kallëpet për pjekje

Bëje vet