LAJMI I FUNDIT:

Neshad Asllani

34 Artikuj

Të festojmë me mbarë botën: 10 dhjetori në gjuhën shqipe

Të festojmë me mbarë botën: 10 dhjetori në gjuhën shqipe

Neshad Asllani
Intoleranca dhe diskriminimi

Intoleranca dhe diskriminimi

Neshad Asllani
Padia ndaj Google për diskriminimin e gjuhës shqipe, ku ndodhet procesi? Gjithçka nga intervista me Neshad Asllanin

Padia ndaj Google për diskriminimin e gjuhës shqipe, ku ndodhet procesi? Gjithçka nga intervista me Neshad Asllanin

Kosovë
Rasti Google dhe gjuha shqipe, Asllani kërkon ndihmën e institucioneve e ekspertëve nga Kosova, Shqipëria e diaspora

Rasti Google dhe gjuha shqipe, Asllani kërkon ndihmën e institucioneve e ekspertëve nga Kosova, Shqipëria e diaspora

Kosovë
Beteja ligjore kundër “Google” për diskriminimin e gjuhës shqipe, Asllani jep detajet e padisë

Beteja ligjore kundër “Google” për diskriminimin e gjuhës shqipe, Asllani jep detajet e padisë

Kosovë
Padia për diskriminim e gjuhës shqipe, mjeku Asllani: Google na ka kërkuar takim

Padia për diskriminim e gjuhës shqipe, mjeku Asllani: Google na ka kërkuar takim

Shqipëri
Gjykata e Kalifornisë konfirmon padinë ndaj Google për diskriminim të Gjuhës Shqipe – gjiganti teknologjik kërkon shtyrjen e afatit deri më 18 dhjetor

Gjykata e Kalifornisë konfirmon padinë ndaj Google për diskriminim të Gjuhës Shqipe – gjiganti teknologjik kërkon shtyrjen e afatit deri më 18 dhjetor

Kosovë
Kosova shënon përvjetorin e 18-të të pranimit në Rotary International

Kosova shënon përvjetorin e 18-të të pranimit në Rotary International

Kosovë
Google paditet për diskriminim të gjuhës shqipe: Dëmi për mediat, 30 – 40 mijë euro në muaj

Google paditet për diskriminim të gjuhës shqipe: Dëmi për mediat, 30 – 40 mijë euro në muaj

Biznes
Dy mjekët shqiptarë padisin Google, Asllani: Po diskriminon gjuhën shqipe

Dy mjekët shqiptarë padisin Google, Asllani: Po diskriminon gjuhën shqipe

Shqipëri
Google paditet në SHBA për diskriminim të Gjuhës Shqipe

Google paditet në SHBA për diskriminim të Gjuhës Shqipe

Kosovë
Civilizimi dhe integrimi apo nacionalizmi dhe izolimi

Civilizimi dhe integrimi apo nacionalizmi dhe izolimi

Opinione
Humbja e besimit dhe Prova e Katër Kërkesave

Humbja e besimit dhe Prova e Katër Kërkesave

Neshad Asllani
A është Kosova e gatshme të propozojë Qytetin për të Drejtat e Njeriut?

A është Kosova e gatshme të propozojë Qytetin për të Drejtat e Njeriut?

Kosovë
Përdhunimi i një vajze është kërcënim për të gjitha vajzat kudo në Kosovë

Përdhunimi i një vajze është kërcënim për të gjitha vajzat kudo në Kosovë

Neshad Asllani
Identiteti, shamia dhe shkolla

Identiteti, shamia dhe shkolla

Neshad Asllani
Neshad Asllani tregon projektet e fundit të rotarianëve në Kosovë

Neshad Asllani tregon projektet e fundit të rotarianëve në Kosovë

Kosovë
Çka është Rotary dhe si u bë Kosova pjesë e kësaj organizate ndërkombëtare, flet rotariani Neshad Asllani

Çka është Rotary dhe si u bë Kosova pjesë e kësaj organizate ndërkombëtare, flet rotariani Neshad Asllani

Kosovë
Rotary, organizata ndërkombëtare që inkurajon standarde të larta etike në të gjitha fushat

Rotary, organizata ndërkombëtare që inkurajon standarde të larta etike në të gjitha fushat

Kosovë
Rotary Club Tirana feston 30 vjetorin e themelimit

Rotary Club Tirana feston 30 vjetorin e themelimit

Kosovë
Rotarianët ftohen të vizitojnë Pejën dhe të shqyrtojnë mundësitë për bashkëpunimin në projekte të përbashkëta

Rotarianët ftohen të vizitojnë Pejën dhe të shqyrtojnë mundësitë për bashkëpunimin në projekte të përbashkëta

Kosovë
Neshad Asllani emërohet Kuadër i Këshilltarëve Teknik në Fondacionin Rotary

Neshad Asllani emërohet Kuadër i Këshilltarëve Teknik në Fondacionin Rotary

Kosovë
Të gjithë të ndryshëm, të gjithë të barabartë – qyteti për të drejtat e njeriut

Të gjithë të ndryshëm, të gjithë të barabartë – qyteti për të drejtat e njeriut

Kosovë
Klinika Digjitale në përkrahje të konferencës ndërkombëtare virtuale “Latest Trends in Digital Health”

Klinika Digjitale në përkrahje të konferencës ndërkombëtare virtuale “Latest Trends in Digital Health”

Shëndetësi Lajme