LAJMI I FUNDIT:

Mirush Kabashi

16 Artikuj

Mirush Kabashi dhe nderet e tjera të kombit

Mirush Kabashi dhe nderet e tjera të kombit

Cult+
Homazhe në Muzeun Historik Kombëtar – Mirush Kabashi përcillet për në banesën e fundit

Homazhe në Muzeun Historik Kombëtar – Mirush Kabashi përcillet për në banesën e fundit

Yjet
Mbahen homazhet në nder të aktorit të mirënjohur Mirush Kabashi

Mbahen homazhet në nder të aktorit të mirënjohur Mirush Kabashi

Shqipëri
Vdekja e aktorit të mirënjohur Mirush Kabashi – krerët institucional e quajnë artist të rrallë

Vdekja e aktorit të mirënjohur Mirush Kabashi – krerët institucional e quajnë artist të rrallë

Kosovë
“Mjeshtër i madh” – të famshmit shqiptarë reagojnë pas vdekjes së Mirush Kabashit

“Mjeshtër i madh” – të famshmit shqiptarë reagojnë pas vdekjes së Mirush Kabashit

Yjet
Veliaj ngushëllime për Mirush Kabashin: Aktor i madh i skenës, interpretues i rrallë i poezisë

Veliaj ngushëllime për Mirush Kabashin: Aktor i madh i skenës, interpretues i rrallë i poezisë

Shqipëri
E kam zili kur dikush në “banesën e fundit” përcillet me: “Për nder ka qenë burrë shumë i mirë”!

E kam zili kur dikush në “banesën e fundit” përcillet me: “Për nder ka qenë burrë shumë i mirë”!

Cult+
Rama shpreh ngushëllimet për ndarjen nga jeta të Mirush Kabashit

Rama shpreh ngushëllimet për ndarjen nga jeta të Mirush Kabashit

Shqipëri
Begaj për Mirush Kabashin: Lamtumirë artistit që mbajti gjallë brenda nesh dashurinë për artin

Begaj për Mirush Kabashin: Lamtumirë artistit që mbajti gjallë brenda nesh dashurinë për artin

Shqipëri
Ilir Shaqiri dhe Çun Lajçi reagojnë për vdekjen e artistit Mirush Kabashi

Ilir Shaqiri dhe Çun Lajçi reagojnë për vdekjen e artistit Mirush Kabashi

Yjet
Ndërron jetë në moshën 75 vjeçare – jeta dhe veprimtaria e aktorit të mirënjohur Mirush Kabashi

Ndërron jetë në moshën 75 vjeçare – jeta dhe veprimtaria e aktorit të mirënjohur Mirush Kabashi

Yjet
Ndahet nga jeta aktori i mirënjohur Mirush Kabashi

Ndahet nga jeta aktori i mirënjohur Mirush Kabashi

Shqipëri
Mirush Kabashi shpjegon si u keqkuptua dhe u shpërnda lajmi i rrejshëm për vdekjen e tij – si e priti ai dhe familja

Mirush Kabashi shpjegon si u keqkuptua dhe u shpërnda lajmi i rrejshëm për vdekjen e tij – si e priti ai dhe familja

Po Flitet
Enver Hoxha në Byro (1979): Majlinda Gjodede e lë në bisht të urës Brixhit Bardonë!

Enver Hoxha në Byro (1979): Majlinda Gjodede e lë në bisht të urës Brixhit Bardonë!

Cult+
Mirush Kabashi dhe amaneti i gjyshit që e dërgoi familjen e tij nga Kosova në Shqipëri

Mirush Kabashi dhe amaneti i gjyshit që e dërgoi familjen e tij nga Kosova në Shqipëri

Cult+
Mirush Kabashi flet për porosinë e parodistit Muhamet Liko

Mirush Kabashi flet për porosinë e parodistit Muhamet Liko

Cult+