LAJMI I FUNDIT:

Ministria e Ekonomisë

116 Artikuj

​Investimet në sisteme të energjisë së ripërtëritshme, lansohet thirrja publike për mbështetje të konsumatorëve familjarë, ndërmarrjeve mikro e të mesme

​Investimet në sisteme të energjisë së ripërtëritshme, lansohet thirrja publike për mbështetje të konsumatorëve familjarë, ndërmarrjeve mikro e të mesme

Biznes
Hapen ofertat e ankandit të parë solar foltovoltaik prej 100 MW, ofertojnë gjashtë kompani dhe konsorciume

Hapen ofertat e ankandit të parë solar foltovoltaik prej 100 MW, ofertojnë gjashtë kompani dhe konsorciume

Energjetika
Hapen ofertat për ankandin e parë solar në Kosovë

Hapen ofertat për ankandin e parë solar në Kosovë

Energjetika
Mbyllet ankandi i parë solar në Kosovë, pritet tranzicioni energjetik

Mbyllet ankandi i parë solar në Kosovë, pritet tranzicioni energjetik

Energjetika
​Edhe një ditë afat për aplikim për subvencionim të pajisjeve efiçiente

​Edhe një ditë afat për aplikim për subvencionim të pajisjeve efiçiente

Ekonomi
Hapet aplikimi për ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme për subvencionimin e pajisjeve efiçiente për ngrohje

Hapet aplikimi për ndërmarrjet mikro, të vogla dhe të mesme për subvencionimin e pajisjeve efiçiente për ngrohje

Ekonomi
U emërua ministër, reagon për herë të parë Blendi Gonxhja: Sfidë dhe përgjegjësi

U emërua ministër, reagon për herë të parë Blendi Gonxhja: Sfidë dhe përgjegjësi

Shqipëri
Ministria del me njoftim, tregon se sa do t’i subvencionojë ndërmarrjet për pajisjet për ngrohje

Ministria del me njoftim, tregon se sa do t’i subvencionojë ndërmarrjet për pajisjet për ngrohje

Të Tjera
Hapet thirrja për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje

Hapet thirrja për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje

Ekonomi
Gjermania mbështet dekarbonizmin e sektorit energjetik në Kosovë dhe në Ballkanin Perëndimor

Gjermania mbështet dekarbonizmin e sektorit energjetik në Kosovë dhe në Ballkanin Perëndimor

Ekonomi
​Rizvanolli: Do të kontraktohen investime në energji në vlerë 1.2 miliard euro

​Rizvanolli: Do të kontraktohen investime në energji në vlerë 1.2 miliard euro

Energjetika
“Sinjale të këqija” për investitorët në energji të ripërtërishme

“Sinjale të këqija” për investitorët në energji të ripërtërishme

Energjetika
Rizvanolli në takime me biznese të energjisë në Paris dhe Berlin: Kompanitë të investojnë në Kosovë

Rizvanolli në takime me biznese të energjisë në Paris dhe Berlin: Kompanitë të investojnë në Kosovë

Ekonomi
“Punëtori grevon, pushteti ndëshkon”, PSD vendos tym të zi para Ministrisë së Ekonomisë

“Punëtori grevon, pushteti ndëshkon”, PSD vendos tym të zi para Ministrisë së Ekonomisë

Kosovë
Vazhdojnë përplasjet në distancë mes minatorëve dhe Qeverisë: “Paga mesatare në Trepçë është 700-750, jo 1250 euro”

Vazhdojnë përplasjet në distancë mes minatorëve dhe Qeverisë: “Paga mesatare në Trepçë është 700-750, jo 1250 euro”

Të Tjera
Ministria e Ekonomisë: Lusim minatorët dhe punonjësit tjerë t’i kthehen punës, çdo ditë mospune kushton rreth 50 mijë euro

Ministria e Ekonomisë: Lusim minatorët dhe punonjësit tjerë t’i kthehen punës, çdo ditë mospune kushton rreth 50 mijë euro

Ekonomi
​Rizvanolli: Ligji i burimeve të ripërtërishme të energjisë sjell përfitime për sektorin privat

​Rizvanolli: Ligji i burimeve të ripërtërishme të energjisë sjell përfitime për sektorin privat

Ekonomi
Festivali i 12-të i Teknologjisë – KosICT 2023 mbledh ekspertë nga komuniteti i teknologjisë vendore, rajonale dhe ndërkombëtare

Festivali i 12-të i Teknologjisë – KosICT 2023 mbledh ekspertë nga komuniteti i teknologjisë vendore, rajonale dhe ndërkombëtare

Elfije Boletini
Faturimi i rrymës për komunat në veri, Rizvanolli: Elektroseverit i është dërguar kërkesa e fundit për nënshkrim – presim të ndodh brenda ditësh

Faturimi i rrymës për komunat në veri, Rizvanolli: Elektroseverit i është dërguar kërkesa e fundit për nënshkrim – presim të ndodh brenda ditësh

Energjetika
Sot inaugurohet Qendra për zhvillimin e teknologjisë “Tech Park Prishtina”

Sot inaugurohet Qendra për zhvillimin e teknologjisë “Tech Park Prishtina”

Teknologji
Sot afati i fundit për aplikim për subvencionimin e pajisjeve efiçiente shtëpiake

Sot afati i fundit për aplikim për subvencionimin e pajisjeve efiçiente shtëpiake

Ekonomi
Ministrat rajonalë të ekonomisë takohen në Tiranë, ankohen për pengesat në tregun e përbashkët

Ministrat rajonalë të ekonomisë takohen në Tiranë, ankohen për pengesat në tregun e përbashkët

Shqipëri
Hapet Thirrja Publike për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje, qytetarët mund të aplikojnë deri më 22 nëntor

Hapet Thirrja Publike për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje, qytetarët mund të aplikojnë deri më 22 nëntor

Ekonomi
Mbi 10 mijë euro të shpenzuara nga treshja e ME-së, ministrja Rizvanolli harxhoi afro 2 mijë euro vetëm për derivate

Mbi 10 mijë euro të shpenzuara nga treshja e ME-së, ministrja Rizvanolli harxhoi afro 2 mijë euro vetëm për derivate

Jehona Hulaj