LAJMI I FUNDIT:
Ministria e Drejtësisë - MK

Ministria e Drejtësisë - MK

350 Artikuj

MD: Lloga mirëpret vendimin e Qeverisë për tërheqjen e Ligjit për masat kufizuese

MD: Lloga mirëpret vendimin e Qeverisë për tërheqjen e Ligjit për masat kufizuese

Maqedonia e Veriut
Lupço Palevskit për një javë i skadon paraburgimi ekstradues në Turqi

Lupço Palevskit për një javë i skadon paraburgimi ekstradues në Turqi

Maqedonia e Veriut
Ministria e Drejtësisë: Janë themeluar Njësitë e para profesionale të Odës së ekspertëve

Ministria e Drejtësisë: Janë themeluar Njësitë e para profesionale të Odës së ekspertëve

Maqedonia e Veriut
Lloga-Dameva: Do të intensifikohet bashkëpunimi institucional

Lloga-Dameva: Do të intensifikohet bashkëpunimi institucional

Politikë
Ministria e Drejtësisë: Propozim-ligji për falje sot në senacë kuvendare

Ministria e Drejtësisë: Propozim-ligji për falje sot në senacë kuvendare

Politikë
Ministria e Drejtësisë: Kemi iniciuar ndryshime në Ligjin për Akademinë për Gjyqtarët dhe Prokurorët Publikë

Ministria e Drejtësisë: Kemi iniciuar ndryshime në Ligjin për Akademinë për Gjyqtarët dhe Prokurorët Publikë

Maqedonia e Veriut
Ministria e Drejtësisë: Propozim-ligji për avokaturën e shtetit më 16 janar para deputetëve

Ministria e Drejtësisë: Propozim-ligji për avokaturën e shtetit më 16 janar para deputetëve

Gjyqësi
Ministri Lloga: Maqedonia e Veriut vendi i parë në Evropë dhe i dytë në botë që e zgjidhë problemin me personat e paregjistruar

Ministri Lloga: Maqedonia e Veriut vendi i parë në Evropë dhe i dytë në botë që e zgjidhë problemin me personat e paregjistruar

Maqedonia e Veriut
MD: Procedura për ekstradimin e Palevskit do të zgjasë disa muaj

MD: Procedura për ekstradimin e Palevskit do të zgjasë disa muaj

Politikë
Është përcaktuar teksti i Propozim Ligjit për drejtësi për fëmijët në Maqedoninë e Veriut

Është përcaktuar teksti i Propozim Ligjit për drejtësi për fëmijët në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
MD-Maqedoni: Janë përgatitur ndryshimet në Kodin Zgjedhor

MD-Maqedoni: Janë përgatitur ndryshimet në Kodin Zgjedhor

Gjyqësi
Ligji për zyrën e kthimit të pronave hyn në procedurë parlamentare në RMV

Ligji për zyrën e kthimit të pronave hyn në procedurë parlamentare në RMV

Maqedonia e Veriut
Lloga: Pres që Palevski të ekstradohet nga Turqia relativisht shpejt

Lloga: Pres që Palevski të ekstradohet nga Turqia relativisht shpejt

Politikë
MD Maqedoni: Falje mund ketë vetëm nëse është sjellë një vendim gjyqësor i formës së prerë

MD Maqedoni: Falje mund ketë vetëm nëse është sjellë një vendim gjyqësor i formës së prerë

Maqedonia e Veriut
Lloga nënshkroi kërkesën për ekstradim të Ljupço Palevskit

Lloga nënshkroi kërkesën për ekstradim të Ljupço Palevskit

Maqedonia e Veriut
Ministria e Drejtësisë: Gjykata Kushtetuese e RMV-së shfuqizoi 3 rregullore dhe hapi procedurë për 8 rregullore

Ministria e Drejtësisë: Gjykata Kushtetuese e RMV-së shfuqizoi 3 rregullore dhe hapi procedurë për 8 rregullore

Gjyqësi
Lloga: OBRM-PDUKM të marrë pjesë në grupin e punës për ligjin e Prokurorisë Publike

Lloga: OBRM-PDUKM të marrë pjesë në grupin e punës për ligjin e Prokurorisë Publike

Gjyqësi
Prokuroria i përgjigjet ministrit Lloga: Disa vërejtje për Raportin janë të pasakta, Joveski është i gatshëm të përgjigjet në përputhje me ligjin

Prokuroria i përgjigjet ministrit Lloga: Disa vërejtje për Raportin janë të pasakta, Joveski është i gatshëm të përgjigjet në përputhje me ligjin

Maqedonia e Veriut
Ministri Lloga diskuton për sfidat e Prokurorisë së Lartë me prokurorin e lartë Mustafa Hajrullai

Ministri Lloga diskuton për sfidat e Prokurorisë së Lartë me prokurorin e lartë Mustafa Hajrullai

Maqedonia e Veriut
Ministria e Drejtësisë dërgon Komisionin për Mbikëqyrje në Gjykatën e Kavadarit, ku kryetar është Llazar Nanev

Ministria e Drejtësisë dërgon Komisionin për Mbikëqyrje në Gjykatën e Kavadarit, ku kryetar është Llazar Nanev

Gjyqësi
Lloga themeloi një grup punues për ndryshime në Ligjin për Këshillin Gjyqësor

Lloga themeloi një grup punues për ndryshime në Ligjin për Këshillin Gjyqësor

Politikë
Reagon ministri Lloga: Sot Maqedonia e Veriut është shtet më i padrejtë se dje

Reagon ministri Lloga: Sot Maqedonia e Veriut është shtet më i padrejtë se dje

Politikë
Maqedoni, Propozim-ligji për amnisti të enjten në seancë kuvendare

Maqedoni, Propozim-ligji për amnisti të enjten në seancë kuvendare

Politikë
Lloga: Spanja mbështetësi më i madh i rrugës evropiane të Maqedonisë së Veriut

Lloga: Spanja mbështetësi më i madh i rrugës evropiane të Maqedonisë së Veriut

Maqedonia e Veriut