LAJMI I FUNDIT:

Menopauza

62 Artikuj

Femrat të cilat duan ta ruajnë pamjen joshëse, duhet t’i lindin vetëm dy fëmijë

Femrat të cilat duan ta ruajnë pamjen joshëse, duhet t’i lindin vetëm dy fëmijë

Këshilla dhe arsye
A shkakton menopauza dehidratim? Çfarë duhet të dinë gratë, sipas gjinekologëve

A shkakton menopauza dehidratim? Çfarë duhet të dinë gratë, sipas gjinekologëve

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Si ta dimë që po fillon menopauza?

Si ta dimë që po fillon menopauza?

Këshilla dhe arsye
Femrat që flenë më pak se shtatë orë në natë kanë rrezik më të madh për zhvillimin e sëmundjes kronike

Femrat që flenë më pak se shtatë orë në natë kanë rrezik më të madh për zhvillimin e sëmundjes kronike

Femra
Shumë gra e injorojnë këtë simptomë të menopauzës që mund të dallohet në flokë

Shumë gra e injorojnë këtë simptomë të menopauzës që mund të dallohet në flokë

Shëndetësi Lajme
Humbni kilogramët e tepërt gjatë menopauzës: Rregulla të thjeshta për linjë të mirë!

Humbni kilogramët e tepërt gjatë menopauzës: Rregulla të thjeshta për linjë të mirë!

Ushqim i shëndetshëm
Ëndrrat mund të zbulojnë simptomat e sëmundjes – madje shumë vite më herët

Ëndrrat mund të zbulojnë simptomat e sëmundjes – madje shumë vite më herët

Këshilla mjekësore
Menopauza e hershme më e shpeshtë te gratë me probleme të peshës

Menopauza e hershme më e shpeshtë te gratë me probleme të peshës

Këshilla dhe arsye
Metodë e re: Femrat të cilat kanë hyrë herët në menopauzë mund të mbeten shtatzënë

Metodë e re: Femrat të cilat kanë hyrë herët në menopauzë mund të mbeten shtatzënë

Dua bebe
Çka është menopauza, cilat janë simptomat dhe si t’i trajtoni ato

Çka është menopauza, cilat janë simptomat dhe si t’i trajtoni ato

Këshilla dhe arsye
Katër gjërat që i keni trashëguar nga nëna

Katër gjërat që i keni trashëguar nga nëna

Këshilla dhe arsye
Ulja e vetëbesimit, simptoma më e keqe e menopauzës

Ulja e vetëbesimit, simptoma më e keqe e menopauzës

Këshilla dhe arsye
Katër tipare specifike që trashëgohen nga nëna

Katër tipare specifike që trashëgohen nga nëna

Prindër dhe fëmijë
Pesë pyetje që duhet t’ia bëni nënës suaj

Pesë pyetje që duhet t’ia bëni nënës suaj

Këshilla dhe arsye
Disa arsye të papritura pse mund të keni tepricë kilogramësh

Disa arsye të papritura pse mund të keni tepricë kilogramësh

Ushqimi dhe Dieta
Njohuritë në lidhje me postmenopauzën

Njohuritë në lidhje me postmenopauzën

Këshilla mjekësore
Përse gratë në menopauzë dhe perimenopauzë vazhdimisht janë të uritura

Përse gratë në menopauzë dhe perimenopauzë vazhdimisht janë të uritura

Këshilla dhe arsye
Gjysma e femrave që kalojnë menopauzë nuk ua tregojnë partnerëve të tyre, zbulon studimi

Gjysma e femrave që kalojnë menopauzë nuk ua tregojnë partnerëve të tyre, zbulon studimi

Të tjera
Cilat janë simptomat e menopauzës?

Cilat janë simptomat e menopauzës?

Të tjera
Ecja në këtë mënyrë pas menopauzës mund t’ju ndihmojë të digjni më shumë yndyrë në bark

Ecja në këtë mënyrë pas menopauzës mund t’ju ndihmojë të digjni më shumë yndyrë në bark

Shëndetësi Lajme
Tri simptomat që lidhen me kokën tuaj dhe mund të tregojnë menopauzën

Tri simptomat që lidhen me kokën tuaj dhe mund të tregojnë menopauzën

Shëndetësi Lajme
Menopauza: Pesë simptoma befasuese të lidhura me periudhën e tranzicionit

Menopauza: Pesë simptoma befasuese të lidhura me periudhën e tranzicionit

Shëndetësi Lajme
Nëse përjetoni këto ndryshime në ciklin tuaj para menopauzës, mund të jeni në rrezik më të lartë të sëmundjeve të zemrës

Nëse përjetoni këto ndryshime në ciklin tuaj para menopauzës, mund të jeni në rrezik më të lartë të sëmundjeve të zemrës

Shëndetësi Lajme
Gjenet mund të parashikojnë kur një grua do të hyjë në menopauzë

Gjenet mund të parashikojnë kur një grua do të hyjë në menopauzë

Shëndetësi Lajme