LAJMI I FUNDIT:

Marrëveshja me Greqinë

400 Artikuj

Zaev: Kontesti me Bullgarinë është më i lehtë se sa ai me Greqinë

Zaev: Kontesti me Bullgarinë është më i lehtë se sa ai me Greqinë

Politikë
Tsipras: Pa Marrëveshjen e Prespës, në kufirin verior të Greqisë do të kishin Turqinë dhe Rusinë

Tsipras: Pa Marrëveshjen e Prespës, në kufirin verior të Greqisë do të kishin Turqinë dhe Rusinë

Maqedonia e Veriut
Nimetz: Marrëveshja e Prespës ishte kompromis i mirë për Maqedoninë e Veriut

Nimetz: Marrëveshja e Prespës ishte kompromis i mirë për Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Syriza kërkon nga Qeveria e Greqisë t’i ratifikojë memorandumet me Maqedoninë e Veriut

Syriza kërkon nga Qeveria e Greqisë t’i ratifikojë memorandumet me Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Zaev: Marrëveshja e Prespës e ndryshoi imazhin e Ballkanit

Zaev: Marrëveshja e Prespës e ndryshoi imazhin e Ballkanit

Maqedonia e Veriut
Tsipras: Me Marrëveshjen e Prespës ndaluam zgjerimin e Turqisë në rajon

Tsipras: Me Marrëveshjen e Prespës ndaluam zgjerimin e Turqisë në rajon

Maqedonia e Veriut
Tsipras: Nëse nuk arrihej Marrëveshja e Prespës, sot Turqia do të ishte edhe në pjesën veriore të kufirit

Tsipras: Nëse nuk arrihej Marrëveshja e Prespës, sot Turqia do të ishte edhe në pjesën veriore të kufirit

Maqedonia e Veriut
Ngec zbatimi i Marrëveshjes së Prespës, Qeveria: Vonesat, për shkak të pandemisë

Ngec zbatimi i Marrëveshjes së Prespës, Qeveria: Vonesat, për shkak të pandemisë

Maqedonia e Veriut
Tsipras: Pa Marrëveshjen e Prespës, Greqia në veri do të kishte aleat të Erdoganit

Tsipras: Pa Marrëveshjen e Prespës, Greqia në veri do të kishte aleat të Erdoganit

Maqedonia e Veriut
Bujar Osmani – Dimitris Janakis: Zgjidhja e kontestit mes dy shteteve u bë model për shtetet në rajon

Bujar Osmani – Dimitris Janakis: Zgjidhja e kontestit mes dy shteteve u bë model për shtetet në rajon

Maqedonia e Veriut
Zaev – Sakellaropoulou: Marrëveshja e Prespës krijoi partnerit mes Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë

Zaev – Sakellaropoulou: Marrëveshja e Prespës krijoi partnerit mes Maqedonisë së Veriut dhe Greqisë

Maqedonia e Veriut
Ambasada amerikane: Marrëveshja e Prespës shërben si model për botën

Ambasada amerikane: Marrëveshja e Prespës shërben si model për botën

Maqedonia e Veriut
Hahn: Ndjehem krenar që kontribuova në suksesin e Marrëveshjes së Prespës

Hahn: Ndjehem krenar që kontribuova në suksesin e Marrëveshjes së Prespës

Maqedonia e Veriut
Mediat greke shkruajnë për ministren Mizrahi: Ministrja nuk heq tabelën me emrin e vjetër ‘Maqedonia’

Mediat greke shkruajnë për ministren Mizrahi: Ministrja nuk heq tabelën me emrin e vjetër ‘Maqedonia’

Maqedonia e Veriut
Dimitrov kërkon shkarkimin e Mizrahit për shkak të ndryshimit të emrit nga Maqedonia e Veriut në Maqedoni

Dimitrov kërkon shkarkimin e Mizrahit për shkak të ndryshimit të emrit nga Maqedonia e Veriut në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Maqedonia dhe Greqia të përkushtuara ndaj Marrëveshjes së Prespës, përkrahje e fuqishme greke edhe për eurointegrimet

Maqedonia dhe Greqia të përkushtuara ndaj Marrëveshjes së Prespës, përkrahje e fuqishme greke edhe për eurointegrimet

Maqedonia e Veriut
Dendias Bashkimi Evropian krijoji hendek në politikën ndaj Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë

Dendias Bashkimi Evropian krijoji hendek në politikën ndaj Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë

Maqedonia e Veriut
Kouloglou: A do të ndërmerr masa të menjëhershme Këshilli Evropian për ta mbajtur stabilitetin në Maqedoninë e Veriut?

Kouloglou: A do të ndërmerr masa të menjëhershme Këshilli Evropian për ta mbajtur stabilitetin në Maqedoninë e Veriut?

Maqedonia e Veriut
Mitsotakis: Jemi krenarë për Marrëveshjen e Prespës

Mitsotakis: Jemi krenarë për Marrëveshjen e Prespës

Maqedonia e Veriut
Dendias: Është i nevojshëm zbatimi i plotë i Marrëveshjes së Prespës

Dendias: Është i nevojshëm zbatimi i plotë i Marrëveshjes së Prespës

Maqedonia e Veriut
Zaev: Me anulimin e bisedimeve për anëtarësim në BE rrezikohet Marrëveshja e Prespës

Zaev: Me anulimin e bisedimeve për anëtarësim në BE rrezikohet Marrëveshja e Prespës

Politikë
Syriza: Ngjarjet në Maqedoninë e Veriut e vërtetojnë papërgjegjësinë e liderëve evropianë

Syriza: Ngjarjet në Maqedoninë e Veriut e vërtetojnë papërgjegjësinë e liderëve evropianë

Maqedonia e Veriut
Zaev takohet me Tsiprasin: Marrëveshja e Prespës ndërroi realitetin mes dy vendeve

Zaev takohet me Tsiprasin: Marrëveshja e Prespës ndërroi realitetin mes dy vendeve

Maqedonia e Veriut
Trump pret kryeministrin Zaev dhe bashkëshorten e tij

Trump pret kryeministrin Zaev dhe bashkëshorten e tij

Maqedonia e Veriut