Marrëveshja e Ohrit

Marrëveshja e Ohrit

Marrëveshja e Ohrit është nënshkruar më 13 gusht 2001. Kjo marrëveshje i dha fund konfliktit të armatosur në Maqedoni që filloi në pranverën e atij viti. Nënshkrues të kësaj marrëveshje janë: Arbër Xhaferi, Imer Imeri, Branko Crvenkovski, Ljupço Georgievski dhe përfaqësues të BE-së dhe ShBA-ve.

88 Artikuj