LAJMI I FUNDIT:

Maqedonia

3727 Artikuj

Murphy: Mosndryshimi i Kushtetutës do të ndikojë në marrëdhënies mes SHBA-së dhe Maqedonisë së Veriut

Murphy: Mosndryshimi i Kushtetutës do të ndikojë në marrëdhënies mes SHBA-së dhe Maqedonisë së Veriut

Maqedonia e Veriut
Spasovski: Deri në fund të vitit duhet të ndërrohen dokumentet e identifikimit

Spasovski: Deri në fund të vitit duhet të ndërrohen dokumentet e identifikimit

Maqedonia e Veriut
Raporti i DASH, Qeveria e Maqedonisë ka përmirësuar marrëdhëniet me BFI-në

Raporti i DASH, Qeveria e Maqedonisë ka përmirësuar marrëdhëniet me BFI-në

Maqedonia e Veriut
BERZH: Ekonomia e Maqedonisë sivjet me rritje prej 2%, vitin e ardhshëm me 3%

BERZH: Ekonomia e Maqedonisë sivjet me rritje prej 2%, vitin e ardhshëm me 3%

Ekonomi
Paga e ministrit Fatmir Besimi nga 1.150 euro rritet në mbi 2 mijë euro

Paga e ministrit Fatmir Besimi nga 1.150 euro rritet në mbi 2 mijë euro

Maqedonia e Veriut
Ende nuk dihet kur do të ketë ndryshime kushtetuese në Maqedoni

Ende nuk dihet kur do të ketë ndryshime kushtetuese në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Maqedonasit deklarohen si shqiptarë për t’u punësuar

Maqedonasit deklarohen si shqiptarë për t’u punësuar

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, pagat e ministrave dhe deputetëve s’janë asgjë krahasuar me pagat e disa drejtorëve

Maqedoni, pagat e ministrave dhe deputetëve s’janë asgjë krahasuar me pagat e disa drejtorëve

Maqedonia e Veriut
Grupi i punës për ndryshime kushtetuese mbajti seancë ku u diskutua për Rregulloren, metodologjinë dhe mënyrën e punës

Grupi i punës për ndryshime kushtetuese mbajti seancë ku u diskutua për Rregulloren, metodologjinë dhe mënyrën e punës

Maqedonia e Veriut
Çmimet e naftës ulen në Maqedoni, çmimet e biletave mbeten të larta

Çmimet e naftës ulen në Maqedoni, çmimet e biletave mbeten të larta

Maqedonia e Veriut
Grupi punues për ndryshime kushtetuese duhet ta miratojë Rregulloren për punë

Grupi punues për ndryshime kushtetuese duhet ta miratojë Rregulloren për punë

Maqedonia e Veriut
Partitë më të vogla të Maqedonisë kërkojnë një njësi zgjedhore

Partitë më të vogla të Maqedonisë kërkojnë një njësi zgjedhore

Politikë
Maqedoni, 37 e fëmijëve në ndjehen të sigurt në shkollë, 24% janë viktima të dhunës fizike

Maqedoni, 37 e fëmijëve në ndjehen të sigurt në shkollë, 24% janë viktima të dhunës fizike

Arsim
Maqedonia me mbi 180 mijë armë të regjistruara, si e parasheh ligji fitimin e armës

Maqedonia me mbi 180 mijë armë të regjistruara, si e parasheh ligji fitimin e armës

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, grupi punues për reforma zgjedhore nisi me punë

Maqedoni, grupi punues për reforma zgjedhore nisi me punë

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, çdo banor vjet ka krijuar 467 kilogramë mbeturinë

Maqedoni, çdo banor vjet ka krijuar 467 kilogramë mbeturinë

Maqedonia e Veriut
Fillon operacioni i përbashkët FRONTEX në Maqedoni, do të zgjasë deri vitin e ardhshëm

Fillon operacioni i përbashkët FRONTEX në Maqedoni, do të zgjasë deri vitin e ardhshëm

Maqedonia e Veriut
Kërkohen kufizime në përdorimin e TikTok-ut pas rastit me anesteziologun në Maqedoninë e Veriut

Kërkohen kufizime në përdorimin e TikTok-ut pas rastit me anesteziologun në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Prifti maqedonas e quan barazinë gjinore të rrezikshme dhe shkatërruese

Prifti maqedonas e quan barazinë gjinore të rrezikshme dhe shkatërruese

Maqedonia e Veriut
Të rinjtë e Maqedonisë të painteresuar të përfshihen në tregun punës

Të rinjtë e Maqedonisë të painteresuar të përfshihen në tregun punës

Ekonomi
Maqedoni, edhe adoleshentët në mesin e duhanpirësve

Maqedoni, edhe adoleshentët në mesin e duhanpirësve

Maqedonia e Veriut
“Maqedonasit bullgarë”, formulim i papranueshëm për përfshirjen e bullgarëve në Kushtetutë

“Maqedonasit bullgarë”, formulim i papranueshëm për përfshirjen e bullgarëve në Kushtetutë

Maqedonia e Veriut
Rritje “joproporcionale” e pagave në Maqedoninë e Veriut

Rritje “joproporcionale” e pagave në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, sulm kibernetik në Agjencinë E Komunikimeve Elektronike

Maqedoni, sulm kibernetik në Agjencinë E Komunikimeve Elektronike

Maqedonia e Veriut