LAJMI I FUNDIT:

Lindja e fëmijës

155 Artikuj

Çfarë më pret kur të lind trenjakë: Shtatzënitë e shumëfishta zgjasin më pak dhe pothuajse gjithmonë bëhet prerja cezariane

Çfarë më pret kur të lind trenjakë: Shtatzënitë e shumëfishta zgjasin më pak dhe pothuajse gjithmonë bëhet prerja cezariane

Shtatzëna
Kompania jug-koreane po u ofron punëtorëve të saj 75 mijë dollarë, për çdo fëmijë që sjellin në jetë

Kompania jug-koreane po u ofron punëtorëve të saj 75 mijë dollarë, për çdo fëmijë që sjellin në jetë

Interesante
Një grua nga Uganda lind binjakët në moshën 70-vjeçare, tre vjet më parë në të njëjtin spital solli në jetë edhe një vajzë

Një grua nga Uganda lind binjakët në moshën 70-vjeçare, tre vjet më parë në të njëjtin spital solli në jetë edhe një vajzë

Interesante
Pasagjerja sjellë në jetë foshnjën derisa ishte në aeroplan, e asistojnë mjekët në aeroportin e Stambollit

Pasagjerja sjellë në jetë foshnjën derisa ishte në aeroplan, e asistojnë mjekët në aeroportin e Stambollit

Interesante
Si duket nxjerrja e placentës: Faza e tretë e lindjes – çfarë ndodh pas lindjes së foshnjës

Si duket nxjerrja e placentës: Faza e tretë e lindjes – çfarë ndodh pas lindjes së foshnjës

Këshilla mjekësore
Shoferja braziliane e Uber, asiston gruan që solli në jetë foshnjën në veturën e saj – pamjet bëhen virale

Shoferja braziliane e Uber, asiston gruan që solli në jetë foshnjën në veturën e saj – pamjet bëhen virale

Interesante
Një mjeke në SHBA gjatë asistimit në lindje, tërhoqi me forcë kokën e foshnjës – ia këputi

Një mjeke në SHBA gjatë asistimit në lindje, tërhoqi me forcë kokën e foshnjës – ia këputi

Amerika
Keni frikë nga dhimbjet e lindjes? Atëherë mbajini shënim këto këshilla

Keni frikë nga dhimbjet e lindjes? Atëherë mbajini shënim këto këshilla

Shtatzëna
Mosha e preferuar kur duhet një grua të lindë fëmijë

Mosha e preferuar kur duhet një grua të lindë fëmijë

Për nënat
Përfitimet e ngrënies së hurmave në shtatzëni dhe në lindje

Përfitimet e ngrënies së hurmave në shtatzëni dhe në lindje

Temat Javore
Përcaktohet periudha e ditës kur lindin më shpesh foshnjat

Përcaktohet periudha e ditës kur lindin më shpesh foshnjat

Bebja
Fëmija lind në aeroplan gjatë fluturimit Nikaragua-Majami, piloti detyrohet të bëjë ulje emergjente në Kankun

Fëmija lind në aeroplan gjatë fluturimit Nikaragua-Majami, piloti detyrohet të bëjë ulje emergjente në Kankun

Kuriozitete