LAJMI I FUNDIT:

Ligji i pagave

247 Artikuj

Pagat në sektorin publik me ligjin e ri, shtesat e ankesat për koeficientët, MPB me njoftim për qytetarët

Pagat në sektorin publik me ligjin e ri, shtesat e ankesat për koeficientët, MPB me njoftim për qytetarët

Kosovë
MPB njofton se Ligji për Pagat do të korrigjohet

MPB njofton se Ligji për Pagat do të korrigjohet

Financa
Avokati i Popullit pranon 45 ankesa kundër Ligjit të ri të pagave, dominojnë ato kolektive

Avokati i Popullit pranon 45 ankesa kundër Ligjit të ri të pagave, dominojnë ato kolektive

Elfije Boletini
Ligji i ri ua zbret pagat në mënyrë drastike atasheve ushtarakë

Ligji i ri ua zbret pagat në mënyrë drastike atasheve ushtarakë

Siguri
Sindikata e Policisë ultimatum Qeverisë: Të dalin shtesat në pagën e marsit

Sindikata e Policisë ultimatum Qeverisë: Të dalin shtesat në pagën e marsit

Kosovë
Tahiri: Qeveria Kurti ka degraduar pagën e mjekëve, ushtarëve e policëve – ka rritur atë të kryeministrit dhe ministrave

Tahiri: Qeveria Kurti ka degraduar pagën e mjekëve, ushtarëve e policëve – ka rritur atë të kryeministrit dhe ministrave

Të Tjera
LDK publikon shifrat: Qeveria sërish mashtroi për pagat

LDK publikon shifrat: Qeveria sërish mashtroi për pagat

Financa
Mustafa sfidon Muratin: Publiko rrogën ministër

Mustafa sfidon Muratin: Publiko rrogën ministër

Financa
Pagat e muajit shkurt në sektorin publik – a ishin me rritje apo me ulje?

Pagat e muajit shkurt në sektorin publik – a ishin me rritje apo me ulje?

Albert Spahiu
Pas daljes së pagave sipas ligjit të ri, Tahiri: Mbi 80 mijë profesionistë u fyen dhe mashtruan

Pas daljes së pagave sipas ligjit të ri, Tahiri: Mbi 80 mijë profesionistë u fyen dhe mashtruan

Financa
Dalin pagat me koeficient të ri, Jasharaj: Mësimdhënësit morën pagë 100 euro më të lartë

Dalin pagat me koeficient të ri, Jasharaj: Mësimdhënësit morën pagë 100 euro më të lartë

Financa
Kurti: Për herë të parë kemi unifikim të pagës në sektorin publik

Kurti: Për herë të parë kemi unifikim të pagës në sektorin publik

Financa
Avokati i Popullit pranon 30 ankesa për vlerën e koeficientit – çka ndodh me pagat e shkurtit nëse Ligji i pagave dërgohet në Kushtetuese

Avokati i Popullit pranon 30 ankesa për vlerën e koeficientit – çka ndodh me pagat e shkurtit nëse Ligji i pagave dërgohet në Kushtetuese

Donjeta Zeqiraj
Sindikata e Policisë kërkoi dërgimin në Kushtetuese të Ligjit të Pagave, Avokati i Popullit u pranon kërkesën

Sindikata e Policisë kërkoi dërgimin në Kushtetuese të Ligjit të Pagave, Avokati i Popullit u pranon kërkesën

Kosovë
KGJK i kërkon Avokatit të Popullit që Ligjin e Pagave ta dërgojë në Kushtetuese

KGJK i kërkon Avokatit të Popullit që Ligjin e Pagave ta dërgojë në Kushtetuese

Financa
Shqetësuese ikja e punëtorëve shëndetësorë, nga janari i këtij viti 32 mjekë braktisën institucionet shëndetësore publike

Shqetësuese ikja e punëtorëve shëndetësorë, nga janari i këtij viti 32 mjekë braktisën institucionet shëndetësore publike

Elfije Boletini
Pagat për muajin shkurt do të dalin me koeficientin e ri

Pagat për muajin shkurt do të dalin me koeficientin e ri

Financa
Kuvendi miraton koeficientin në vlerë prej 105 euro për punëtorët e sektorit publik

Kuvendi miraton koeficientin në vlerë prej 105 euro për punëtorët e sektorit publik

Financa
Deputetët i thonë “po” koeficientit prej 105 euro

Deputetët i thonë “po” koeficientit prej 105 euro

Financa
Abdixhiku: Ditën e parë të qeverisjes tonë koeficienti do të jetë 125 euro

Abdixhiku: Ditën e parë të qeverisjes tonë koeficienti do të jetë 125 euro

Financa
Murati: Me vlerat e koeficientit 125 e 130 do të rriteshin tatimet e sektorit privat

Murati: Me vlerat e koeficientit 125 e 130 do të rriteshin tatimet e sektorit privat

Financa
Vitia: Profesionistët shëndetësorë kanë përfituar më së shumti nga koeficienti i pagave

Vitia: Profesionistët shëndetësorë kanë përfituar më së shumti nga koeficienti i pagave

Shëndetësi
Pakënaqësitë për vlerën e koeficientit të pagave – sindikalistët dërgojnë 18 ankesa te Avokati i Popullit, Kushtetuesja nuk ka pranuar asnjë

Pakënaqësitë për vlerën e koeficientit të pagave – sindikalistët dërgojnë 18 ankesa te Avokati i Popullit, Kushtetuesja nuk ka pranuar asnjë

Albert Spahiu
Kuvendi të enjten shqyrton koeficientin e pagave, opozita kërkon që vlera të jetë 120 euro

Kuvendi të enjten shqyrton koeficientin e pagave, opozita kërkon që vlera të jetë 120 euro

Financa