LAJMI I FUNDIT:

Larja e rrobave

48 Artikuj

Si duhet të lahen rrobat e pambukta dhe ato sintetike – por si lahet edhe shalli nga leshi i dhive të Kashmirit

Si duhet të lahen rrobat e pambukta dhe ato sintetike – por si lahet edhe shalli nga leshi i dhive të Kashmirit

Bëje vet
A e dini pse duhet t’i lani rrobat me gjethe dafine

A e dini pse duhet t’i lani rrobat me gjethe dafine

Këshilla dhe ide
Sa e keqe është në të vërtetë të mos e lani kurrë robdeshambrin tuaj

Sa e keqe është në të vërtetë të mos e lani kurrë robdeshambrin tuaj

Këshilla dhe ide
Kjo është e vetmja mënyrë që të mos e prishni xhaketën tuaj me pupla!

Kjo është e vetmja mënyrë që të mos e prishni xhaketën tuaj me pupla!

Bëje vet
Si të lani siç duhet rroba prej leshi të Kashmirit në makinë? Një veprim është më i rëndësishmi

Si të lani siç duhet rroba prej leshi të Kashmirit në makinë? Një veprim është më i rëndësishmi

Bëje vet
Rrobat kanë erë të pakëndshme pas larjes? Këshilla për përdorimin e duhur të zbutësit

Rrobat kanë erë të pakëndshme pas larjes? Këshilla për përdorimin e duhur të zbutësit

Këshilla dhe ide
Vendosini këta dy përbërës në rrobalarëse dhe nuk do të keni nevojë për një mjeshtër

Vendosini këta dy përbërës në rrobalarëse dhe nuk do të keni nevojë për një mjeshtër

Bëje vet
Si ta kuptoni se po përdorni shumë detergjent gjatë larjes së rrobave

Si ta kuptoni se po përdorni shumë detergjent gjatë larjes së rrobave

Bëje vet
Hiqni me lehtësi njollat e verdha të djersës nga rrobat

Hiqni me lehtësi njollat e verdha të djersës nga rrobat

Bëje vet
Si t’i hiqni njollat e domates nga rrobat: Është më e lehtë nga sa mendoni

Si t’i hiqni njollat e domates nga rrobat: Është më e lehtë nga sa mendoni

Bëje vet
Vetëm kështu do të lani xhupin me pendla në shtëpi, por që të mos prishet

Vetëm kështu do të lani xhupin me pendla në shtëpi, por që të mos prishet

Bëje vet
A dini të përdorni detergjentin e lëngshëm për larje të rrobave?

A dini të përdorni detergjentin e lëngshëm për larje të rrobave?

Bëje vet
Tharja më e mirë e rrobave kur jashtë është ftohtë

Tharja më e mirë e rrobave kur jashtë është ftohtë

Këshilla dhe ide
Si t’i lani pulovrat dhe të mbeten të buta

Si t’i lani pulovrat dhe të mbeten të buta

Këshilla dhe ide
Ju zbulojnë si t’ua ktheni bardhësinë rrobave: Veproni kështu dhe rrobat do t’ju duken si të reja

Ju zbulojnë si t’ua ktheni bardhësinë rrobave: Veproni kështu dhe rrobat do t’ju duken si të reja

Bëje vet
Këto gjëra të cilat nuk bën të lahen në rrobalarëse: Në qoftë se e bëni këtë gabim, do t’ju kushtojë shtrenjtë

Këto gjëra të cilat nuk bën të lahen në rrobalarëse: Në qoftë se e bëni këtë gabim, do t’ju kushtojë shtrenjtë

Këshilla dhe ide
Lani rrobat në 60 gradë? Qe përse më nuk do ta bëni këtë gjë!

Lani rrobat në 60 gradë? Qe përse më nuk do ta bëni këtë gjë!

Bëje vet
Kuptimi i secilit simbol në etiketat e larjes në rroba

Kuptimi i secilit simbol në etiketat e larjes në rroba

Këshilla Lifestyle
Arsyet pse brekët dhe çorapet nuk duhet larë së bashku

Arsyet pse brekët dhe çorapet nuk duhet larë së bashku

Bëje vet
Kjo është arsyeja pse rrobat tuaja të sapolara nuk kanë aromë

Kjo është arsyeja pse rrobat tuaja të sapolara nuk kanë aromë

Bëje vet
Përse rrobat e bardha lahen mirë në ujë të nxehtë, ndërsa ato shumëngjyrëshe në ujë të ftohtë?

Përse rrobat e bardha lahen mirë në ujë të nxehtë, ndërsa ato shumëngjyrëshe në ujë të ftohtë?

Bëje vet
Si t’i lajmë dhe ruajmë rrobat e bardha që të duken të reja dhe pa njolla të verdha për një kohë më të gjatë

Si t’i lajmë dhe ruajmë rrobat e bardha që të duken të reja dhe pa njolla të verdha për një kohë më të gjatë

Këshilla dhe ide
Nëse qimet tuaja ju mblidhen në rroba, madje edhe ato nga kanakarët shtëpiakë, provoni këtë truk

Nëse qimet tuaja ju mblidhen në rroba, madje edhe ato nga kanakarët shtëpiakë, provoni këtë truk

Bëje vet
Truqe për larjen dhe mirëmbajtjen më të mirë të rrobave

Truqe për larjen dhe mirëmbajtjen më të mirë të rrobave

Këshilla Lifestyle