LAJMI I FUNDIT:

Kurban Bajrami

85 Artikuj

Gëzimet e Bajramit, ndjenjat dhe meditimet

Gëzimet e Bajramit, ndjenjat dhe meditimet

Lifestyle
Bashkësia Islame thotë se mbi 12 mijë kurbanë janë therur për festën e Bajramit

Bashkësia Islame thotë se mbi 12 mijë kurbanë janë therur për festën e Bajramit

Kosovë
Festa e Kurban Bajramit në disa vende të botës – përmes fotografive

Festa e Kurban Bajramit në disa vende të botës – përmes fotografive

Nga Bota
Festa e Kurban Bajramin mes rritjes së çmimeve të ushqimeve në botë

Festa e Kurban Bajramin mes rritjes së çmimeve të ushqimeve në botë

Botë
Kurban Bajrami 2022 – Kur festohet dhe arsyeja pse quhet Festa e Sakrificës

Kurban Bajrami 2022 – Kur festohet dhe arsyeja pse quhet Festa e Sakrificës

Trend
BIK: Namazi i Kurban Bajramit falet në orën 05:43

BIK: Namazi i Kurban Bajramit falet në orën 05:43

Kosovë
Dreka e Bajramit: Pulë e freskët me pilaf

Dreka e Bajramit: Pulë e freskët me pilaf

Kuzhina
Shtrohet oferta më e madhe e zbritjeve për Festën e Bajramit!

Shtrohet oferta më e madhe e zbritjeve për Festën e Bajramit!

Viva Fresh Store
Festa e Kurban Bajramit, hedhen në rrugë mbetjet e kafshëve

Festa e Kurban Bajramit, hedhen në rrugë mbetjet e kafshëve

Kosovë
Interesim i madh për blerjen e kurbanëve në Prishtinë

Interesim i madh për blerjen e kurbanëve në Prishtinë

Kosovë
Yjet uruan festën e Kurban Bajramit

Yjet uruan festën e Kurban Bajramit

Yjet
Dreka në xhami që bashkoi të gjitha fetë, Kosnett: Është mesazh i qartë për tolerancën fetare në Kosovë

Dreka në xhami që bashkoi të gjitha fetë, Kosnett: Është mesazh i qartë për tolerancën fetare në Kosovë

Kosovë
Momenti i sulmit me raketa afër presidencës afgane gjatë faljes së Bajramit, nuk ndërpritet namazi

Momenti i sulmit me raketa afër presidencës afgane gjatë faljes së Bajramit, nuk ndërpritet namazi

Azia
Krasniqi uron qytetarët për Kurban Bajram: Begati e mirëqenie për besimtarët

Krasniqi uron qytetarët për Kurban Bajram: Begati e mirëqenie për besimtarët

Kosovë
Sulmi në Bagdad, së paku 35 njerëz të vrarë

Sulmi në Bagdad, së paku 35 njerëz të vrarë

Azia
Meta uron besimtarët myslimanë: Mirësi, mirëkuptim, paqe dhe dashuri në familjet tuaja

Meta uron besimtarët myslimanë: Mirësi, mirëkuptim, paqe dhe dashuri në familjet tuaja

Shqipëri
Festa e Kurban Bajramit, Spahiu: Të bashkëpunojmë për një botë më të mirë

Festa e Kurban Bajramit, Spahiu: Të bashkëpunojmë për një botë më të mirë

Shqipëri
Natën e Kurban Bajramit, Petrol Company shpërndan 40 pako ushqimore për fëmijët jetim në Kosovë

Natën e Kurban Bajramit, Petrol Company shpërndan 40 pako ushqimore për fëmijët jetim në Kosovë

Petrol Company
Kurban Bajrami: Historia dhe me çfarë ka të bëjë festa e flijimit

Kurban Bajrami: Historia dhe me çfarë ka të bëjë festa e flijimit

Lifestyle
BIK: Namazi i Bajramit do të falet me kapacitet të plotë nëpër xhami

BIK: Namazi i Bajramit do të falet me kapacitet të plotë nëpër xhami

Kosovë
Vikend ideal për ta blerë harçin e Kurban Bajramit – ekstra zbritje në Interex për këtë festë!

Vikend ideal për ta blerë harçin e Kurban Bajramit – ekstra zbritje në Interex për këtë festë!

InterEX
Pula e freskët për drekën e Bajramit – vlera ushqyese dhe shije superiore për familjen tuaj!

Pula e freskët për drekën e Bajramit – vlera ushqyese dhe shije superiore për familjen tuaj!

Marketing
BIK këtë vit vazhdon traditën e therjes së kurbanit, çmimi do të jetë 120 euro

BIK këtë vit vazhdon traditën e therjes së kurbanit, çmimi do të jetë 120 euro

Kosovë
Pse festohet Bajrami pas një muaji agjërimi në Ramazan?

Pse festohet Bajrami pas një muaji agjërimi në Ramazan?

Evropa