LAJMI I FUNDIT:

Kreshnik Radoniqi

43 Artikuj

Nënshkrimet për largimin e kryetarëve në veri, KQZ: Java e ardhshme vendimtare për verifikimin

Nënshkrimet për largimin e kryetarëve në veri, KQZ: Java e ardhshme vendimtare për verifikimin

Kosovë
​Peticioni në veri, Radoniqi: KQZ po punon intensivisht për verifikimin e nënshkrimeve të mbledhura

​Peticioni në veri, Radoniqi: KQZ po punon intensivisht për verifikimin e nënshkrimeve të mbledhura

Kosovë
Osmani takon kryetarin e KQZ-së, flasin për zgjedhjet e reja në veri

Osmani takon kryetarin e KQZ-së, flasin për zgjedhjet e reja në veri

Kosovë
Shkarkimi i kyetarëve në veri, shefi i BE-së takon kryetarin e KQZ-së

Shkarkimi i kyetarëve në veri, shefi i BE-së takon kryetarin e KQZ-së

Kosovë
Nuk mbajti kuvendin zgjedhor, KQZ-ja pezullon PREBK-në

Nuk mbajti kuvendin zgjedhor, KQZ-ja pezullon PREBK-në

Kosovë
Rritet buxheti për subjektet politike, Kurteshi: Edhe po dëshironi ta rrëzoni Qeverinë

Rritet buxheti për subjektet politike, Kurteshi: Edhe po dëshironi ta rrëzoni Qeverinë

Kosovë
Certifikohen rezultatet e zgjedhjeve për kryetarë në katër komunat në veri

Certifikohen rezultatet e zgjedhjeve për kryetarë në katër komunat në veri

Kosovë
Osmani për zgjedhjet në veri: Qasja e Serbisë është kundër Marrëveshjes së Brukselit

Osmani për zgjedhjet në veri: Qasja e Serbisë është kundër Marrëveshjes së Brukselit

Kosovë
KQZ: Në katër komunat veriore votuan 1567 qytetarë

KQZ: Në katër komunat veriore votuan 1567 qytetarë

Politikë
Mediat nuk u lejuan të marrin pamje brenda vendvotimeve në veri, Radoniqi mohon që për këtë ka dhënë urdhër KQZ-ja

Mediat nuk u lejuan të marrin pamje brenda vendvotimeve në veri, Radoniqi mohon që për këtë ka dhënë urdhër KQZ-ja

Kosovë
Radoniqi: Procesi zgjedhor po shkon në rregull, qytetarët të dalin në votime

Radoniqi: Procesi zgjedhor po shkon në rregull, qytetarët të dalin në votime

Kosovë
KQZ gati për zgjedhjet në veri, fton qytetarët të marrin pjesë në votime

KQZ gati për zgjedhjet në veri, fton qytetarët të marrin pjesë në votime

Kosovë
Kryetari i KQZ-së, Radoniqi: Qasja jonë në zyrat në veri e vështirësuar

Kryetari i KQZ-së, Radoniqi: Qasja jonë në zyrat në veri e vështirësuar

Kosovë
Osmani takoi kryetarin e KQZ-së, së shpejti do të ftojë partitë për konsultime për datën e zgjedhjeve në veri

Osmani takoi kryetarin e KQZ-së, së shpejti do të ftojë partitë për konsultime për datën e zgjedhjeve në veri

Kosovë
Shpërbëhet Asociacioni i Zyrtarëve Zgjedhorë Evropianë

Shpërbëhet Asociacioni i Zyrtarëve Zgjedhorë Evropianë

Kosovë
Radoniqi: KQZ ka avancuar në organizimin e këtyre zgjedhjeve

Radoniqi: KQZ ka avancuar në organizimin e këtyre zgjedhjeve

Kosovë
KQZ certifikon rezultatet e balotazhit për kryetarë të komunave, përveç Prizrenit, Dragashit dhe Kllokotit   

KQZ certifikon rezultatet e balotazhit për kryetarë të komunave, përveç Prizrenit, Dragashit dhe Kllokotit   

Kosovë
Dalja e qytetarëve në raundin e dytë të zgjedhjeve është 37.88 për qind, fillon publikimi i rezultateve preliminare

Dalja e qytetarëve në raundin e dytë të zgjedhjeve është 37.88 për qind, fillon publikimi i rezultateve preliminare

Kosovë
KQZ: Procesi zgjedhor po shkon pa incidente, deri në orën 15:00 kanë votuar 23,55 për qind e qytetarëve

KQZ: Procesi zgjedhor po shkon pa incidente, deri në orën 15:00 kanë votuar 23,55 për qind e qytetarëve

Kosovë
Kryetari i KQZ-së: Procesi zgjedhor po zhvillohet normalisht

Kryetari i KQZ-së: Procesi zgjedhor po zhvillohet normalisht

Kosovë
Zgjatet deri më 9 nëntor afati për regjistrim të votuesve me nevoja të veçanta

Zgjatet deri më 9 nëntor afati për regjistrim të votuesve me nevoja të veçanta

Kosovë
KQZ: Procesi zgjedhor po vijon normalisht, nuk është paraqitur ndonjë incident që do t’i dëmtonte zgjedhjet

KQZ: Procesi zgjedhor po vijon normalisht, nuk është paraqitur ndonjë incident që do t’i dëmtonte zgjedhjet

Besnike Salihu
Voton kryetari i KQZ-së, bën thirrje për proces të qetë zgjedhor

Voton kryetari i KQZ-së, bën thirrje për proces të qetë zgjedhor

Besnike Salihu
Zgjedhjet e 17 tetorit – mbi 3 mijë policë, 35 gjyqtarë dhe 80 prokurorë në mbrojtje të votës

Zgjedhjet e 17 tetorit – mbi 3 mijë policë, 35 gjyqtarë dhe 80 prokurorë në mbrojtje të votës

Kosovë