LAJMI I FUNDIT:

Komisioni Evropian

424 Artikuj

Ursula von der Leyen është shpëtimi i Evropës!

Ursula von der Leyen është shpëtimi i Evropës!

Opinione
Ky vend kërkon që dita të zgjas 26 orë – ata kërkojnë miratimin nga Komisioni Evropian

Ky vend kërkon që dita të zgjas 26 orë – ata kërkojnë miratimin nga Komisioni Evropian

Evropa
E djathta ekstreme pro-Putin, po marshon në të gjithë Evropën

E djathta ekstreme pro-Putin, po marshon në të gjithë Evropën

Armida van Rij
KE-ja miraton planin e reformave para zgjerimit, ndryshimet pamundësojnë bllokimin e Greqisë ndaj procesit të anëtarësimit të Shqipërisë

KE-ja miraton planin e reformave para zgjerimit, ndryshimet pamundësojnë bllokimin e Greqisë ndaj procesit të anëtarësimit të Shqipërisë

Shqipëri
Komisioni Evropian rekomandon nisjen e negociatave të anëtarësimit me Bosnje-Hercegovinën

Komisioni Evropian rekomandon nisjen e negociatave të anëtarësimit me Bosnje-Hercegovinën

Bosnja
Von der Leyen për një mandat të dytë – cilat janë shanset e saj të jetë sërish në krye të KE?

Von der Leyen për një mandat të dytë – cilat janë shanset e saj të jetë sërish në krye të KE?

Evropa
Dinari serb, zëdhënësi i KE-së: Kosova nuk është kritikuar për vendosjen e euros si valutë të vetme, por për vendimin pa konsultime paraprake

Dinari serb, zëdhënësi i KE-së: Kosova nuk është kritikuar për vendosjen e euros si valutë të vetme, por për vendimin pa konsultime paraprake

Politikë
Bislimi: Këtë vit prioritet pranimi i pyetësorit nga Komisioni Evropian, të dëshmojmë se Kosova meriton statusin e vendit kandidat

Bislimi: Këtë vit prioritet pranimi i pyetësorit nga Komisioni Evropian, të dëshmojmë se Kosova meriton statusin e vendit kandidat

Politikë
Komisioneri i BE-së: Trump tha se Evropën kurrë nuk do ta ndihmonte nëse sulmohej

Komisioneri i BE-së: Trump tha se Evropën kurrë nuk do ta ndihmonte nëse sulmohej

Nga Bota
BE-ja pritet ta kushtëzojë anëtarësimin e Serbisë me zbatimin e marrëveshjeve me Kosovën

BE-ja pritet ta kushtëzojë anëtarësimin e Serbisë me zbatimin e marrëveshjeve me Kosovën

Kosovë
Ashtu si Putini, Orbani po mëson se mund të veprojë pa u ndëshkuar

Ashtu si Putini, Orbani po mëson se mund të veprojë pa u ndëshkuar

Katalin Cseh
KE ofron mbi 62 milionë euro grant për hekurudhën shqiptare, Balluku: Projekt i rëndësishëm për Shqipërinë e rajonin

KE ofron mbi 62 milionë euro grant për hekurudhën shqiptare, Balluku: Projekt i rëndësishëm për Shqipërinë e rajonin

Shqipëri
Dogana kalon 1.5 miliard euro të hyra

Dogana kalon 1.5 miliard euro të hyra

Ekonomi
Plani i Rritjes për Ballkanin Perëndimor, Bislimi: Qeveria mbetet e përkushtuar në përmbushjen e reformave

Plani i Rritjes për Ballkanin Perëndimor, Bislimi: Qeveria mbetet e përkushtuar në përmbushjen e reformave

Kosovë
Propozimi për lëvizje të lirë edhe për bartësit e dokumenteve që i lëshon Beogradi, OJQ-të shqiptare u përgjigjen atyre serbe: Reagimi juaj i njëanshëm, Kosova është shtet i pavarur 

Propozimi për lëvizje të lirë edhe për bartësit e dokumenteve që i lëshon Beogradi, OJQ-të shqiptare u përgjigjen atyre serbe: Reagimi juaj i njëanshëm, Kosova është shtet i pavarur 

Kosovë
Propozimi për lëvizje të lirë edhe për bartësit e dokumenteve që i lëshon Beogradi, qeveria letër BE-së: Është i papranueshëm dhe forcon institucionet paralele

Propozimi për lëvizje të lirë edhe për bartësit e dokumenteve që i lëshon Beogradi, qeveria letër BE-së: Është i papranueshëm dhe forcon institucionet paralele

Muhamet Hajrullahu
“Provokimi” i KE-së për udhëtim pa viza me pasaportat serbe, Arifi: Shkelje flagrante e sovranitetit të Kosovës

“Provokimi” i KE-së për udhëtim pa viza me pasaportat serbe, Arifi: Shkelje flagrante e sovranitetit të Kosovës

Jehona Hulaj
Heqja e vizave edhe për qytetarët e Kosovës me pasaporta të Serbisë, çka thotë propozimi i Komisionit Evropian?

Heqja e vizave edhe për qytetarët e Kosovës me pasaporta të Serbisë, çka thotë propozimi i Komisionit Evropian?

Muhamet Hajrullahu
OJQ-të serbe mbështesin heqjen e vizave për shtetasit e Kosovës me pasaporta serbe

OJQ-të serbe mbështesin heqjen e vizave për shtetasit e Kosovës me pasaporta serbe

Kosovë
Mbi 20 organizata nga Kosova letër Komisionit Evropian: Tërhiqeni propozimin që i lejon udhëtim pa viza serbëve të Kosovës me pasaporta të lëshuara nga Serbia

Mbi 20 organizata nga Kosova letër Komisionit Evropian: Tërhiqeni propozimin që i lejon udhëtim pa viza serbëve të Kosovës me pasaporta të lëshuara nga Serbia

Kosovë
KE: Ekonomia shqiptare pritet të ngadalësohet, dy faktorët që ndikojnë

KE: Ekonomia shqiptare pritet të ngadalësohet, dy faktorët që ndikojnë

Shqipëri
Rrugëtimi drejt Bashkimit Evropian, Kosova me rritjen më të madhe në notën e saj krahasuar me vendet e Ballkanit Perëndimor

Rrugëtimi drejt Bashkimit Evropian, Kosova me rritjen më të madhe në notën e saj krahasuar me vendet e Ballkanit Perëndimor

Kosovë
Me kritika të shumta Geer prezantoi raportin për Maqedoninë: Rritje e korrupsionit, keqpërdorim i flamurit evropian dhe mosbesim në gjyqësi

Me kritika të shumta Geer prezantoi raportin për Maqedoninë: Rritje e korrupsionit, keqpërdorim i flamurit evropian dhe mosbesim në gjyqësi

Maqedonia e Veriut
Kushtet në burgjet e Maqedonisë mbeten johumane, mbipopullimi shkakton shqetësim shtesë

Kushtet në burgjet e Maqedonisë mbeten johumane, mbipopullimi shkakton shqetësim shtesë

Maqedonia e Veriut