Kida

Kida

Orhidea Latifi, e njohur me emrin e saj artistik Kida, është e lindur më 21 dhjetor të vitit 1997 në Rahovec.

Ajo ka përfunduar shkollimin fillor dhe të mesëm në Prishtinë, gjersa karrierën e ka nisur që në moshën 15-vjeçare.

Ajo debutoi me në tregun muzikor në janar të vitit 2016 me këngën “Murder”, gjersa më pas solli këngën “Rikthejm Na” në bashkëpunim me reperin MC Kresha, këngë e cila do t’i sillte njohje më të madhe.

Kida është anëtare e label-it “ON Records”, menaxhuar nga Met Elshani, gjersa të gjitha këngët e saj punohen nga producentët Zzap dhe Chriss.

Disa nga këngët e saj më të njohura janë: “O’Najr”, “Rikthejm Na” (feat. MC Kresha), “Premtimet” (Feat. Mozzik), “Andërr”, “Boni Zo”, etj.

“Ëndrra ime është me pas një karrierë shumë të pastër, të madhe dhe të mirë, dhe sigurisht të gjitha të mirat në jetën time”, kishte thënë Kida në një intervistë për Telegrafin.

404 Artikuj