LAJMI I FUNDIT:

Këshilli Shtetëror i Cilësisë

63 Artikuj

​Kuvendi zgjedh anëtarët e Këshillit Shtetëror të Cilësisë

​Kuvendi zgjedh anëtarët e Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Arsim
Katër deputetë të shumicës nuk votojnë, nuk emërohen tre anëtarët vendorë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Katër deputetë të shumicës nuk votojnë, nuk emërohen tre anëtarët vendorë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Kosovë
Qeveria miraton emërimin e tre anëtarëve të rinj të Këshillit Shtetëror të Cilësisë  

Qeveria miraton emërimin e tre anëtarëve të rinj të Këshillit Shtetëror të Cilësisë  

Arsim
MASHTI ripërsërit thirrjen publike për ratifikimin e anëtarëve të KSHC-së

MASHTI ripërsërit thirrjen publike për ratifikimin e anëtarëve të KSHC-së

Arsim
​Dështon mbledhja e Komisionit për Arsim

​Dështon mbledhja e Komisionit për Arsim

Arsim
Këshilli Shtetëror i Cilësisë plotëson rekomandimin e fundit të ENQA-s

Këshilli Shtetëror i Cilësisë plotëson rekomandimin e fundit të ENQA-s

Arsim
​Akreditimi i institucioneve arsimore, KSHC aprovon listën e ekspertëve ndërkombëtarë

​Akreditimi i institucioneve arsimore, KSHC aprovon listën e ekspertëve ndërkombëtarë

Kosovë
Kuvendi emëron anëtarin ndërkombëtar në KSHC

Kuvendi emëron anëtarin ndërkombëtar në KSHC

Kosovë
Mosakreditimi i Elektroenergjetikës rrezikon ta lërë pa kuadro KEK-un

Mosakreditimi i Elektroenergjetikës rrezikon ta lërë pa kuadro KEK-un

Arsim
Nuk mbahet mbledhja e Komisionit për arsim në mungesë të kuorumit, dështon raportimi i anëtarëve të KShC-së

Nuk mbahet mbledhja e Komisionit për arsim në mungesë të kuorumit, dështon raportimi i anëtarëve të KShC-së

Arsim
Kushti për deklarim të pasurisë lë jofunksional Këshillin Shtetëror të Cilësisë

Kushti për deklarim të pasurisë lë jofunksional Këshillin Shtetëror të Cilësisë

Arsim
Japin dorëheqje tre anëtarë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Japin dorëheqje tre anëtarë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Arsim
Universitetet publike dhe kolegjet private ende pa akreditim, KShC thotë se janë 239 aplikacione

Universitetet publike dhe kolegjet private ende pa akreditim, KShC thotë se janë 239 aplikacione

Arsim
Bajrami: Procesi i akreditimit është bllokuar për të favorizuar kolegjet private

Bajrami: Procesi i akreditimit është bllokuar për të favorizuar kolegjet private

Kosovë
Nuk kalon mocioni i LVV-së që votimi i anëtarëve të KSHC-së të hyjë në rend dite

Nuk kalon mocioni i LVV-së që votimi i anëtarëve të KSHC-së të hyjë në rend dite

Politikë
Emërimi i anëtarëve të KSHC dhe i zëvendësueses së sekretarit në MASHTI, deklarohet ministrja Nagavci

Emërimi i anëtarëve të KSHC dhe i zëvendësueses së sekretarit në MASHTI, deklarohet ministrja Nagavci

Arsim
Qeveria dërgon për miratim në Kuvend emrat e anëtarëve të rinj të Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Qeveria dërgon për miratim në Kuvend emrat e anëtarëve të rinj të Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Arsim
​MAShTI thirrje publike për nominim të anëtarëve të KShC-së

​MAShTI thirrje publike për nominim të anëtarëve të KShC-së

Arsim
Rexhaj: Këshillit Shtetëror të Cilësisë i duhen anëtarët ndërkombëtarë, ne kemi treguar që jemi grindavecë

Rexhaj: Këshillit Shtetëror të Cilësisë i duhen anëtarët ndërkombëtarë, ne kemi treguar që jemi grindavecë

Arsim
Kërkesa e presidentit Biden për Serbinë, lidhja e marrëdhënieve diplomatike Kosovë-Izrael dhe rastet e riinfektimit me COVID19 – ngjarjet që shënuan javën që lamë pas

Kërkesa e presidentit Biden për Serbinë, lidhja e marrëdhënieve diplomatike Kosovë-Izrael dhe rastet e riinfektimit me COVID19 – ngjarjet që shënuan javën që lamë pas

Kosovë
Dorëheqja e pesë anëtarëve të Këshillit Shtetëror të Cilësisë, reagon ministri Likaj

Dorëheqja e pesë anëtarëve të Këshillit Shtetëror të Cilësisë, reagon ministri Likaj

Kosovë
ORCA: Dorëheqja e anëtarëve të KSHC-së, e pritshme por e panevojshme në këtë kohë

ORCA: Dorëheqja e anëtarëve të KSHC-së, e pritshme por e panevojshme në këtë kohë

Kosovë
Japin dorëheqje pesë anëtarë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Japin dorëheqje pesë anëtarë të Këshillit Shtetëror të Cilësisë

Kosovë
Këshilli Shtetëror i Cilësisë nuk akrediton disa kolegje private

Këshilli Shtetëror i Cilësisë nuk akrediton disa kolegje private

Arsim