LAJMI I FUNDIT:

KESCO

80 Artikuj

Me rritje apo pa rritje? – në pritje të faturave të reja të rrymës

Me rritje apo pa rritje? – në pritje të faturave të reja të rrymës

Energjetika
KMDLNJ: Keqpërdorime të mëdha me faturat e rrymës, askush nuk ndjehet përgjegjës

KMDLNJ: Keqpërdorime të mëdha me faturat e rrymës, askush nuk ndjehet përgjegjës

Kosovë
Krasniqi, Rizvanollit: Subvencionimin e energjisë për qytetarët e keni pasur transfer për KESCO-n dhe KEDS-in

Krasniqi, Rizvanollit: Subvencionimin e energjisë për qytetarët e keni pasur transfer për KESCO-n dhe KEDS-in

Energjetika
Faturat e larta, KMDLNj: Paditeni KESCO-n, ZRrE-në dhe KEDS-in – kërkoni kompensim

Faturat e larta, KMDLNj: Paditeni KESCO-n, ZRrE-në dhe KEDS-in – kërkoni kompensim

Kosovë
Bie njësia B1, nga KEK-u tregojnë se kur do të kthehet në operim

Bie njësia B1, nga KEK-u tregojnë se kur do të kthehet në operim

Energjetika
KEDS dhe KESCO sigurojnë se do të ketë furnizim të qëndrueshëm me rrymë për festat e fundvitit

KEDS dhe KESCO sigurojnë se do të ketë furnizim të qëndrueshëm me rrymë për festat e fundvitit

Energjetika
Kurti: S’ka shtrenjtim të energjisë elektrike – nëse ka fatura të fryra, KESCO e ZRRE janë adresa

Kurti: S’ka shtrenjtim të energjisë elektrike – nëse ka fatura të fryra, KESCO e ZRRE janë adresa

Energjetika
Sqaron KESCO: Vetëm 14 për qind e konsumatorëve kanë fatura mbi 100 euro

Sqaron KESCO: Vetëm 14 për qind e konsumatorëve kanë fatura mbi 100 euro

Energjetika
Për një familje 2-anëtarëshe, fatura e rrymës mbi 200 euro

Për një familje 2-anëtarëshe, fatura e rrymës mbi 200 euro

Energjetika
Faturat e larta të energjisë elektrike, Abdixhiku kritikon Qeverinë Kurti: Paaftësia kushton

Faturat e larta të energjisë elektrike, Abdixhiku kritikon Qeverinë Kurti: Paaftësia kushton

Energjetika
KESCO: Tarifat e energjisë elektrike nuk janë rritur, shumë konsumatorë po ngrohen me rrymë

KESCO: Tarifat e energjisë elektrike nuk janë rritur, shumë konsumatorë po ngrohen me rrymë

Energjetika
Deklaratat për prodhimin e rrymës, KEK reagon ndaj KEDS-it dhe KESCO-s: Po na fajësoni për përgjegjësitë e juaja

Deklaratat për prodhimin e rrymës, KEK reagon ndaj KEDS-it dhe KESCO-s: Po na fajësoni për përgjegjësitë e juaja

Energjetika
BKT Kosova dhe KESCO nënshkruajnë Marrëveshje Bashkëpunimi për Pagesat Elektronike

BKT Kosova dhe KESCO nënshkruajnë Marrëveshje Bashkëpunimi për Pagesat Elektronike

BKT
Fejzullahu: Rryma do të shtrenjtohet rreth 15 për qind, kjo do të dihet saktë në mbledhjen e ardhshme

Fejzullahu: Rryma do të shtrenjtohet rreth 15 për qind, kjo do të dihet saktë në mbledhjen e ardhshme

Energjetika
KEDS: Çmimi i energjisë elektrike në bursën ndërkombëtare arrin në mbi 400 euro/MWh

KEDS: Çmimi i energjisë elektrike në bursën ndërkombëtare arrin në mbi 400 euro/MWh

Energjetika
KEDS/KESCO importoi 4 milionë euro energji elektrike vetëm javën e fundit të nëntorit

KEDS/KESCO importoi 4 milionë euro energji elektrike vetëm javën e fundit të nëntorit

Energjetika
Dështon intervistimi i përfaqësuesve të KEDS-it në Komisionin Hetimor për energjinë

Dështon intervistimi i përfaqësuesve të KEDS-it në Komisionin Hetimor për energjinë

Energjetika
KEDS reagon pas gjobitjes: Bordi i ZRRE-së e la në “mëshirë të fatit” sektorin e energjisë elektrike

KEDS reagon pas gjobitjes: Bordi i ZRRE-së e la në “mëshirë të fatit” sektorin e energjisë elektrike

Energjetika
ZRRE-ja gjobit KEDS-in dhe KESCO-n në vlerë prej 11.1 milionë euro

ZRRE-ja gjobit KEDS-in dhe KESCO-n në vlerë prej 11.1 milionë euro

Energjetika
KEDS prezanton kalkulatorin që llogarit subvencionimin e tarifave të rrymës

KEDS prezanton kalkulatorin që llogarit subvencionimin e tarifave të rrymës

Energjetika
Kush është përgjegjës për sigurimin e energjisë elektrike gjatë krizës?

Kush është përgjegjës për sigurimin e energjisë elektrike gjatë krizës?

Energjetika
KESCO nis kampanjën për kursimin e energjisë elektrike

KESCO nis kampanjën për kursimin e energjisë elektrike

Energjetika
ZRRE i kthen përgjigje KESCO-s: Nuk do të ketë shtrenjtim të rrymës

ZRRE i kthen përgjigje KESCO-s: Nuk do të ketë shtrenjtim të rrymës

Energjetika
Mungesa e energjisë elektrike, qytetarët në hall se si do të ngrohen gjatë dimrit

Mungesa e energjisë elektrike, qytetarët në hall se si do të ngrohen gjatë dimrit

Meridiana Statovci