Kate Middleton

Kate Middleton

Catherine Elizabeth Middleton, e njohur edhe si Kate, ka lindur në Reading në qarkun anglez të Berkshire – Mbretëria e Bashkuar më 9 janar 1982, bijë e Michael Francis Middleton dhe Carol Elizabeth Goldsmith, dy ish punonjës të British Airways.

244 Artikuj