LAJMI I FUNDIT:

Kanosje

313 Artikuj

Arrestohet dhe suspendohet nga puna një polic në Gjakovë, dyshohet për kanosje

Arrestohet dhe suspendohet nga puna një polic në Gjakovë, dyshohet për kanosje

Kosovë
Sulm fizik ndaj një gruaje dhe kanosje ndaj vozitësit tjetër, Prokuroria ngrit aktakuzë ndaj të dyshuarit në Prishtinë

Sulm fizik ndaj një gruaje dhe kanosje ndaj vozitësit tjetër, Prokuroria ngrit aktakuzë ndaj të dyshuarit në Prishtinë

Drejtësi
U arrestua për sulm fizik ndaj një vozitëse dhe kanosje ndaj vozitësit tjetër, Policia jep detaje të rastit në Prishtinë

U arrestua për sulm fizik ndaj një vozitëse dhe kanosje ndaj vozitësit tjetër, Policia jep detaje të rastit në Prishtinë

Kronika e Zezë
Fyeu dhe kanosi gjyqtarin e Gjykatës Themelore në Fushë Kosovë – arrestohet i dyshuari

Fyeu dhe kanosi gjyqtarin e Gjykatës Themelore në Fushë Kosovë – arrestohet i dyshuari

Kronika e Zezë
E kanosi përmes rrjeteve sociale një grua, arrestohet i dyshuari nga Kaçaniku

E kanosi përmes rrjeteve sociale një grua, arrestohet i dyshuari nga Kaçaniku

Kronika e Zezë
Iu shqiptua gjobë në trafik, kanos verbalisht policin

Iu shqiptua gjobë në trafik, kanos verbalisht policin

Kronika e Zezë
Dhunë fizike, psikike, kanosje e përdorim i armës – 12 raste të dhunës në familje në Kosovë në 24 orë

Dhunë fizike, psikike, kanosje e përdorim i armës – 12 raste të dhunës në familje në Kosovë në 24 orë

Kronika e Zezë
Pasi e kanosi e përzuri nga shtëpia gruan e tij në Gjakovë, arrestohet i dyshuari

Pasi e kanosi e përzuri nga shtëpia gruan e tij në Gjakovë, arrestohet i dyshuari

Kronika e Zezë
Dy persona kanosin disa të tjerë shkak i një prone në Drenas

Dy persona kanosin disa të tjerë shkak i një prone në Drenas

Kronika e Zezë
Kanosja e disa pjesëtarëve të KFOR-it në Prizren, policia jep detaje

Kanosja e disa pjesëtarëve të KFOR-it në Prizren, policia jep detaje

Kronika e Zezë
Ishte duke realizuar një kronike rreth ndërtimit të një objekti fetar në Klinë, kanoset një gazetare

Ishte duke realizuar një kronike rreth ndërtimit të një objekti fetar në Klinë, kanoset një gazetare

Kronika e Zezë
Kanoset një grua përmes rrjeteve sociale nga ish-bashkëshorti

Kanoset një grua përmes rrjeteve sociale nga ish-bashkëshorti

Kronika e Zezë
Kanosi një grua përmes rrjeteve sociale – arrestohet i dyshuari në Prizren

Kanosi një grua përmes rrjeteve sociale – arrestohet i dyshuari në Prizren

Kronika e Zezë
Kërcënoi një person duke e detyruar ti jep para nga pazari ditor – arrestohet i dyshuari në Prishtinë

Kërcënoi një person duke e detyruar ti jep para nga pazari ditor – arrestohet i dyshuari në Prishtinë

Kronika e Zezë
Arrestohet personi i cili po kërkohej nga policia për kanosje

Arrestohet personi i cili po kërkohej nga policia për kanosje

Kronika e Zezë
E kanosi përmes telefonit, kryetari i Vushtrrisë kërkon lirimin e të dyshuarit: Të hymë në Vit të Ri me një frymë të re

E kanosi përmes telefonit, kryetari i Vushtrrisë kërkon lirimin e të dyshuarit: Të hymë në Vit të Ri me një frymë të re

Komunat
Kanoset një person në Vushtrri

Kanoset një person në Vushtrri

Kronika e Zezë
Kanoset një person në QKUK

Kanoset një person në QKUK

Kronika e Zezë
Kanoset me armë një grua në Obiliq, arrestohet një person

Kanoset me armë një grua në Obiliq, arrestohet një person

Kronika e Zezë
Kanosja e gazetarit Ademi, ngritet aktakuzë ndaj të dyshuarit

Kanosja e gazetarit Ademi, ngritet aktakuzë ndaj të dyshuarit

Kosovë
Prokuroria Speciale ngrit aktakuzë ndaj katër personave, dyshohen për kanosje dhe nxitje të përçarjes

Prokuroria Speciale ngrit aktakuzë ndaj katër personave, dyshohen për kanosje dhe nxitje të përçarjes

Kosovë
Kanosi e përhapi publikisht urrejtje për komunitetin LGBTQ+, Prokuroria në Prishtinë kërkon paraburgim për të dyshuarin

Kanosi e përhapi publikisht urrejtje për komunitetin LGBTQ+, Prokuroria në Prishtinë kërkon paraburgim për të dyshuarin

Drejtësi
Ishte raportuar e zhdukur, gruaja lajmërohet në Polici – thotë se ishte kanosur nga bashkëshorti dhe i kishte kërkuar të largohej nga shtëpia

Ishte raportuar e zhdukur, gruaja lajmërohet në Polici – thotë se ishte kanosur nga bashkëshorti dhe i kishte kërkuar të largohej nga shtëpia

Kronika e Zezë
Procedohet pronari i një televizioni në Vlorë, akuzohet se kanosi gazetaren

Procedohet pronari i një televizioni në Vlorë, akuzohet se kanosi gazetaren

Shqipëri