LAJMI I FUNDIT:

Jakup Krasniqi

721 Artikuj

Kurtaj: Gjatë periudhës 1998-1999 asnjëherë nuk e kam takuar Jakup Krasniqin

Kurtaj: Gjatë periudhës 1998-1999 asnjëherë nuk e kam takuar Jakup Krasniqin

Drejtësi
Pranohen si prova materiale disa faqe të librit të dëshmitarit Kurtaj në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Pranohen si prova materiale disa faqe të librit të dëshmitarit Kurtaj në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
Hiqen kufizimet, trupi gjykues vendos për vizitat private te Thaçi e të tjerët

Hiqen kufizimet, trupi gjykues vendos për vizitat private te Thaçi e të tjerët

Drejtësi
Jakup Krasniqi u paraqit si i akuzuar për krime lufte në faqen e presidencës, Osmani flet për rastin

Jakup Krasniqi u paraqit si i akuzuar për krime lufte në faqen e presidencës, Osmani flet për rastin

Kosovë
Jakup Krasniqi prezantohet si “i akuzuar për krime lufte” në faqen e Presidencës, reagon Kupina: Ndryshimet u bënë pa dijeninë tonë

Jakup Krasniqi prezantohet si “i akuzuar për krime lufte” në faqen e Presidencës, reagon Kupina: Ndryshimet u bënë pa dijeninë tonë

Kosovë
Ministria e Drejtësisë: Afër 23 milionë euro janë shpenzuar për avokatët e tetë ish-luftëtarëve të UÇK-së

Ministria e Drejtësisë: Afër 23 milionë euro janë shpenzuar për avokatët e tetë ish-luftëtarëve të UÇK-së

Drejtësi
Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, dëshmitari i ZPS-së pretendon se është rrëmbyer dhe rrahur nga UÇK-ja

Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve, dëshmitari i ZPS-së pretendon se është rrëmbyer dhe rrahur nga UÇK-ja

Drejtësi
Riklasifikohen si publike disa pjesë të dëshmisë së një dëshmitari në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Riklasifikohen si publike disa pjesë të dëshmisë së një dëshmitari në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
Në Hagë vazhdon gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Në Hagë vazhdon gjykimi ndaj ish-krerëve të UÇK-së

Drejtësi
Dëshmitari i 41-të në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve është i afërm i një viktime të zhdukur në Drenoc

Dëshmitari i 41-të në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve është i afërm i një viktime të zhdukur në Drenoc

Drejtësi
Në Hagë vazhdon gjykimi ndaj Thaçit, Veselit, Krasniqit dhe Selimit

Në Hagë vazhdon gjykimi ndaj Thaçit, Veselit, Krasniqit dhe Selimit

Kosovë
​Tromp: Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve do të zgjasë edhe 3-4 vjet

​Tromp: Gjykimi ndaj Thaçit dhe të tjerëve do të zgjasë edhe 3-4 vjet

Drejtësi
Specialja nis punën, pritet të mbahen 16 seanca këtë muaj

Specialja nis punën, pritet të mbahen 16 seanca këtë muaj

Drejtësi
Ish-zyrtarja e OSBE-së dëshmon në Hagë: Masakra e Reçakut intensifikoi tensionet, viktimat nuk ishin pjesëtarë të UÇK-së

Ish-zyrtarja e OSBE-së dëshmon në Hagë: Masakra e Reçakut intensifikoi tensionet, viktimat nuk ishin pjesëtarë të UÇK-së

Drejtësi
Dëshmitari i 29-të në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve i paaftë të dëshmojë për momentin

Dëshmitari i 29-të në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve i paaftë të dëshmojë për momentin

Drejtësi
Zyra e Prokurorit të Specializuar tregon pse kërkoi pezullimin e vizitave dhe të gjitha komunikimeve për Thaçin, Veselin dhe Rexhepin

Zyra e Prokurorit të Specializuar tregon pse kërkoi pezullimin e vizitave dhe të gjitha komunikimeve për Thaçin, Veselin dhe Rexhepin

Kosovë
Gjykimi për shpifje e fyerje, Milaim Zeka kërkon 1,000 euro kompensim nga nipi i Jakup Krasniqit

Gjykimi për shpifje e fyerje, Milaim Zeka kërkon 1,000 euro kompensim nga nipi i Jakup Krasniqit

Drejtësi
Halitjaha në Hagë: Nëse ka bërë faj Jakup Krasniqi, unë e mbaj burgun për të

Halitjaha në Hagë: Nëse ka bërë faj Jakup Krasniqi, unë e mbaj burgun për të

Drejtësi
Dëshmitari i 35-të thotë se nuk është i sigurt nëse e ka rrëmbyer UÇK-ja

Dëshmitari i 35-të thotë se nuk është i sigurt nëse e ka rrëmbyer UÇK-ja

Drejtësi
Në çështjen ndaj Thaçit dhe të tjerëve është lëshuar urdhër për sa më shumë seanca publike

Në çështjen ndaj Thaçit dhe të tjerëve është lëshuar urdhër për sa më shumë seanca publike

Drejtësi
Mbaron dëshminë Dragan Ivanisheviq, dëshmitari i ZPS-së në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Mbaron dëshminë Dragan Ivanisheviq, dëshmitari i ZPS-së në gjykimin ndaj Thaçit dhe të tjerëve

Drejtësi
Mbrojtja e Thaçit e pyet dëshmitarin për vrasjen e 1 mijë civilëve në Vushtrri më 2 maj 1999

Mbrojtja e Thaçit e pyet dëshmitarin për vrasjen e 1 mijë civilëve në Vushtrri më 2 maj 1999

Drejtësi
Avokati Keohe: Rasti i Thaçit i veçantë, erdhi vullnetarisht në Hagë

Avokati Keohe: Rasti i Thaçit i veçantë, erdhi vullnetarisht në Hagë

Drejtësi
Musliu i quan luanë ish-krerët e UÇK-së: Në mungesë të tyre, Kosova po sulmohet nga qentë e armikut

Musliu i quan luanë ish-krerët e UÇK-së: Në mungesë të tyre, Kosova po sulmohet nga qentë e armikut

Kosovë