LAJMI I FUNDIT:

Investimet e Huaja

108 Artikuj

Investimet e huaja në nivelin më të lartë historik në Shqipëri, 353 milionë euro në tre muajt e parë

Investimet e huaja në nivelin më të lartë historik në Shqipëri, 353 milionë euro në tre muajt e parë

Shqipëri
Rënia e prodhimit dhe eksportit, Krasniqi: Qeveria me urgjencë t’i shqyrtojë politikat fiskale e stimuluese

Rënia e prodhimit dhe eksportit, Krasniqi: Qeveria me urgjencë t’i shqyrtojë politikat fiskale e stimuluese

Biznes
Hargreaves: Dua të shoh më shumë bashkëpunim në fushën e ekonomisë, ka potencial për investime edhe nga diaspora në Kosovë

Hargreaves: Dua të shoh më shumë bashkëpunim në fushën e ekonomisë, ka potencial për investime edhe nga diaspora në Kosovë

Biznes
Rama në Këshillin Ekonomik Kombëtar: Rritje e vlerësimit nga “Standard and Poor’s”, 1.5 miliardë euro investime të huaja

Rama në Këshillin Ekonomik Kombëtar: Rritje e vlerësimit nga “Standard and Poor’s”, 1.5 miliardë euro investime të huaja

Shqipëri
Njohësit e ekonomisë: Kosova vazhdon të mos jetë tërheqëse për investime

Njohësit e ekonomisë: Kosova vazhdon të mos jetë tërheqëse për investime

Biznes
Osmani në tryezën ekonomike Kosovë-Katar: Vendi ynë ka potencial për investime

Osmani në tryezën ekonomike Kosovë-Katar: Vendi ynë ka potencial për investime

Të Tjera
​Harrohet zona ekonomike amerikane, Zeka: Kosova, partnere joserioze

​Harrohet zona ekonomike amerikane, Zeka: Kosova, partnere joserioze

Biznes
Rukiqi: Kosova pa progres në tërheqjen e investitorëve në 2023

Rukiqi: Kosova pa progres në tërheqjen e investitorëve në 2023

Financa
​Masat e BE-së dhe agresioni në veri “trembin” investitorët e huaj

​Masat e BE-së dhe agresioni në veri “trembin” investitorët e huaj

Të Tjera
Kurti priti në takim Michael Roth: Investimet e Gjermanisë në Kosovë u rritën për 60%

Kurti priti në takim Michael Roth: Investimet e Gjermanisë në Kosovë u rritën për 60%

Kosovë
Investimet amerikane – me rëndësi politike për Gjermaninë

Investimet amerikane – me rëndësi politike për Gjermaninë

Botë
Kërkohet rritja e bashkëpunimit ekonomik Kosovë-Arabi Saudite

Kërkohet rritja e bashkëpunimit ekonomik Kosovë-Arabi Saudite

Të Tjera
Oda Ekonomike Amerikane: Tensionet në veri po shkaktojnë pasoja të rënda për sektorin privat dhe investimet e huaja në Kosovë

Oda Ekonomike Amerikane: Tensionet në veri po shkaktojnë pasoja të rënda për sektorin privat dhe investimet e huaja në Kosovë

Të Tjera
Gjermania mbetet tërheqëse për investitorët e huaj

Gjermania mbetet tërheqëse për investitorët e huaj

Botë